Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 242
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
ама и Харун прекарва чудесен меден месец - далеч от жена си smile3532 smile3532

newsm62 newsm62 И до истинската си жена и дете!  smile3506

# 301
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Цитат
Ами тя още не си го е "сложила " бебето!
Наближава и този момент!!

определено върви към развръзка сериала, и ако Мелда отвлече бебето, всички ще разберат каква е и за лъжите и....може би тогава Гюляй ще разкаже за мнимана бременност и че знае отдавна Мелда за Харун и Еда......покрай тревогите за Ямур всички много по лесно ще приемат любовта им, както се казва голямата бомба прикрива по малките Hug Hug

Аз пък си мисля ,че Мелда ще отвлече бебето. Ще потърси помощта на Бурак.Ще скрият някъде детето,докато стане време тя да роди  и после ще се опита да го представи за свое!!! Ако си спомняте ,тя не веднъж е казвала"Това бебе трябваше аз да го родя".
Освен това ,тя знае ,че само ако има дете може да задържи Харун.!!
Мелда  може би си мисли,че след като Еда остане без дете ,Харун ще я зареже .Ще приеме нея и "Детето и" и ще заживеят щастливо.!!
/разбира се това може да го роди само един болен мозък/

Съмнявам се да стане така...
Първо - Мелда ще изчезне, т.е. всички ще разберат, че е тя. После да допусне Харун да му отвлекат бебето... Чак сега ще има бой на негри  в тъмна нощ... А и близо 7 месеца да крият бебето.... Това не го вярвам. Пък и Мелда да се появи  изведнъж с бебе, много по - голямо по възраст от теоретичното нейно...Надали ще й повярва някой. Уж трябва да е новородено, а то ще е на 7 мес. Naughty Naughty

# 302

Просто не иска да прогледне Толга !
Някой трябва да му закове истината право в очите.
А нали Еда трепери да не бъде наранен.

и той трябва като Тюркян да ги види да се целуват за да повярва hahaha

Сега е момента!
 Харунчо да цунка Едичка,
че му е родила
 хубава дъщеричка.
Толга да види  
 и да завиди!!
Акъла да му дойде
той да си "ойде"!!!

Е щом и аз прописах в рими, значи нещо съм повредила!!!!  

# 303
Цитат
Първо - Мелда ще изчезне, т.е. всички ще разберат, че е тя. После да допусне Харун да му отвлекат бебето... Чак сега ще има бой на негри  в тъмна нощ... А и близо 7 месеца да крият бебето.... Това не го вярвам. Пък и Мелда да се появи  изведнъж с бебе, много по - голямо по възраст от теоретичното нейно...Надали ще й повярва някой. Уж трябва да е новородено, а то ще е на 7 мес

newsm10 newsm10 newsm10

# 304

А тук Хаят се радва, че вече си има две кукли.... newsm19

Ама наш харунчо така спокойно си стой, сякаш не му пука , че "родата" ще го види!!!!!
То аз не се сещам на Харун да му е пукало дали ще го види родата. На Едата й пукаше  и тя все се е вайкала кой ще ги види и да се пазят за комшиите.

# 305
Цитат

определено върви към развръзка сериала, и ако Мелда отвлече бебето, всички ще разберат каква е и за лъжите и....може би тогава Гюляй ще разкаже за мнимана бременност и че знае отдавна Мелда за Харун и Еда......покрай тревогите за Ямур всички много по лесно ще приемат любовта им, както се казва голямата бомба прикрива по малките Hug Hug

Аз пък си мисля ,че Мелда ще отвлече бебето. Ще потърси помощта на Бурак.Ще скрият някъде детето,докато стане време тя да роди  и после ще се опита да го представи за свое!!! Ако си спомняте ,тя не веднъж е казвала"Това бебе трябваше аз да го родя".
Мелда  може би си мисли,че след като Еда остане без дете ,Харун ще я зареже .Ще приеме нея и "Детето и" и ще заживеят щастливо.!!

Първо - Мелда ще изчезне, т.е. всички ще разберат, че е тя. После да допусне Харун да му отвлекат бебето... Чак сега ще има бой на негри  в тъмна нощ... А и близо 7 месеца да крият бебето.... Това не го вярвам. Пък и Мелда да се появи  изведнъж с бебе, много по - голямо по възраст от теоретичното нейно...Надали ще й повярва някой. Уж трябва да е новородено, а то ще е на 7 мес. Naughty Naughty

Тя няма да изчезне , поне на първо време!!
Тя там ще си "бременее", в семейната каща!!

# 306
  • София

Просто не иска да прогледне Толга !
Някой трябва да му закове истината право в очите.
А нали Еда трепери да не бъде наранен.

и той трябва като Тюркян да ги види да се целуват за да повярва hahaha

Сега е момента!
 Харунчо да цунка Едичка,
че му е родила
 хубава дъщеричка.
Толга да види  
 и да завиди!!
Акъла да му дойде
той да си "ойде"!!!

Е щом и аз прописах в рими, значи нещо съм повредила!!!!  

Ей страхотна си браво на теб не си се повредила просто така действат снимките на повечето Joy hahaha hahaha

# 307
Цитат

Ще видим, но каквото и да умуваме - нали знаете - каквото сценаристите решат, това ще стане, но според мен отвличането е много латиноамериканско и надали ще я докарат до там.
Според мен на Мелда раждането и всичко останало ще й помогне да се осъзнае, че няма място там, където си въобразяваше, че е мястото й. Неслучайно къса брачното свидетелство, добито с толкоз мъки и сълзи. Аз викам да я командироват някъде от фирмата и толкоз.

# 308
Една  прекрасна песен за майки и бебета (дотолкоз ми стигат познанията). Дано поне да е относително съответстваща....
http://www.youtube.com/watch?v=VodHKodxVzo

# 309
  • Под звездите
Хей момичета,
докато боядисвах яйцата
изпуснах хавата
Кой в проза,кой в рима
разнищихте ,,НЕЗАБРАВИМА,,

Ако няма да отвличат бебчето,не мога да се сетя какво друго биха родили болните им мозъци.Какви ли ще са тия черни облаци?А що
се отнася до ТОЛГА аз очилата отдавна съм му ги купила.Сега чакам Петко да събере пари за яхтата,че да отплаваме най-сетне.Ама нещо започвам да се притеснявам да дам очилата на Толга ,щото нали знаете,,ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА,,Да не вземе и той да хукне да отмъщава?

# 310
Цитат

Ще видим, но каквото и да умуваме - нали знаете - каквото сценаристите решат, това ще стане, но според мен отвличането е много латиноамериканско и надали ще я докарат до там.
Според мен на Мелда раждането и всичко останало ще й помогне да се осъзнае, че няма място там, където си въобразяваше, че е мястото й. Неслучайно къса брачното свидетелство, добито с толкоз мъки и сълзи. Аз викам да я командироват някъде от фирмата и толкоз.

Дано да си права ,ама това "говедо" не ми се вярва да се вразуми!!
Къса брачното свидетелство ,със злоба ,а не със смирение!!
В резюмето се казва ,че отива при бебето без никой да я види и че взема някакво решение.!!
Ако беше добронамерена ,щеше да отиде при Еда  да я види ,да я поздрави!!
А не да се вмъква тайно ,като крадец!!

# 311

А, тя била по-едричка от него Simple Smile

Зад кадър

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 18:31 от 1001fan

# 312
Хей момичета,
докато боядисвах яйцата
изпуснах хавата
Кой в проза,кой в рима
разнищихте ,,НЕЗАБРАВИМА,,

Ако няма да отвличат бебчето,не мога да се сетя какво друго биха родили болните им мозъци.Какви ли ще са тия черни облаци?А що
се отнася до ТОЛГА аз очилата отдавна съм му ги купила.Сега чакам Петко да събере пари за яхтата,че да отплаваме най-сетне.Ама нещо започвам да се притеснявам да дам очилата на Толга ,щото нали знаете,,ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА,,Да не вземе и той да хукне да отмъщава?
Бъди спокойна ,дай му очилата!!
Толгата е добричък!
Не би тръгнал да отмъщава - никога!
Просто ще се оттегли!

# 313

А пък обувциците ,най и подхождат на тоалета.Само ,че ти нещо си ги отрязала!
Или може би се виждат на друга снимка ,която е подобна на тази!!

# 314

А пък обувциците ,най и подхождат на тоалета.Само ,че ти нещо си ги отрязала!
Или може би се виждат на друга снимка ,която е подобна на тази!!

На мен Мелдата малко ми прилича на транссексуална, да ме прощавате..... Embarassed Embarassed Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт