РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 4

• 134 896
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Малко обувчици за кокетни кукли  Grinning

тук

# 121
  • София
Близо бях  Grinning Кокетка е като приятелката си! Браво!
Мери пък показа ЧЕРВЕНО сладко бебе! А тези обувчици са страхотни! Трябва да направиш и за бебета.

Хайде аз пак да се пробвам да позная...  Thinking  следващото нещо ще бъде кукла /или пък нещо със зелен цвят/ 

# 122
  • зад кестените
Мериииииииииииииии   Heart Eyes Heart Eyes опасно сладки обувчици  Heart Eyes Heart Eyes и моите кукли искат такиваааааааа,  а  бебока е супер -сладур. Момиченцето за което  бе гос Драга си я отнесе в къщи босонога Laughing Laughing не му достигна търпиение да ме чака да я убуя. Ама за другите ми кукли просто нямам извинение ако ги оставя боси още повече че ми попадна парче кожа , така че ставам убощар Simple Smile

# 123
Здравейте момичета, макар от доста време да не съм се записвала, не съм спирала да ви следя.
Направили сте страхотни кукли, думи нямам.
Сещам се за куклата на krasik, чудесно свършена работа.При ръчно изработените кукли, винаги много съм се впечатлявала не толкова от куклата, колкото от тоалетите.Твоите рокли са просто прекрасни,майсторски си ги пипнала newsm10
Цуре, поредната забавна кукла Laughing
Г-ца Попинс и мари- те си знаят
 И, за да не ми е включването просто "ей така", ще се отчета с 4 ушати сладурани.

http://nadjaishappiness.blogspot.com/2010/05/blog-post_14.html

# 124
От село съм,вече писах в блога ти -СЛАДУРКИ  и  четирите приятелки,а за стихчето отново мойте адмирации  Peace

Хайде аз пак да се пробвам да позная...  Thinking  следващото нещо ще бъде кукла /или пък нещо със зелен цвят/ 

Cattt, това за мен ли го прогнозираш?
Ако е за мен, НЕ позна,не е кукла и не е в зелено  Laughing

# 125
  • София
Не, Мери, за следващият, които покаже нещо готово. А това се оказа От село. Познах, кукла беше, даже четири!
Дали пък някоя от тях няма да облече в зелени одежди... ?

Мери, а твоето не-куклено и не-зелено нещо какво е?  Wink

# 126
  • София
здравейте,
да се запиша и аз в хубавата ви тема Heart Eyes
куклите са ми слабост, радост, почивка и работа  Mr. Green - щастливка съм Peace
да ви покажа някои от кефчетата ми

много ще ми е приятно да се ровя и вдъхновявам в темата ви и да споделяме идеи Peace

# 127
  • София
благодаря за топлото посрещане
за съжаление нямам блог, само
тук имам пуснати снимки на бабата и дядото, но поне са в по - големи размери Peace покрай детето бях позанемарила кефовете, но пак ми идва музата Wink

# 128
  • София
atadar, welcome ! Страхотни старчета си измайсторила (личи си, че и ти си художник). Разкажи повече за тях - от какво си ги направила?

# 129
  • София
Rolling Eyes предимно от хартия са. главите са каширка, като и рисунъка им е правен с цветно тишу. очите са от глина е касата е прежда. а телата - дрехите са плетени от - на знам как точно се казва Embarassed - аз му викам хартиена тел. тел много мека с тишу отгоре - продава се във всякакви цветове и е супер материал за работа. плетката ми позволява да моделирам всякакви форми, а освен това ги прави много пластични и подвижни на нужните ми места Peace на същия принцип съм правила един спектакъл '' червената шапчица''

и по - големи ''обекти'' за украса на витрини Peace

# 130
Rolling Eyes предимно от хартия са. главите са каширка, като и рисунъка им е правен с цветно тишу. очите са от глина е касата е прежда. а телата - дрехите са плетени от - на знам как точно се казва Embarassed - аз му викам хартиена тел. тел много мека с тишу отгоре - продава се във всякакви цветове и е супер материал за работа. плетката ми позволява да моделирам всякакви форми, а освен това ги прави много пластични и подвижни на нужните ми места Peace на същия принцип съм правила един спектакъл '' червената шапчица''

Уникално!
Много оригинални и красиви кукли!
Абе, личи си че художник  има пръст /и ум, и ръце Laughing/  в тоз майсторлък Hug

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 14:31 от krasik

# 131
atadar, много са ти идейни куклите.Използването на различни техники, прави куклите ти невероятно артистични, поздравления. smile3501

# 132
atadar ,МНОГО ми харесват куклите ти  Peace страхотно артистични  smile3501
Cattt, ето и това моето,което не е кукла и не е в зелено.

тук

# 133
  • зад кестените
 От_село_съм Еееееееееее , много са   сладки ушатките Hug.Аз пък си мисля че ще са облечени във фолклорен стил  Simple Smile
atadar Браво,  куклите ти са  завладяващо чаровни  Heart Eyes продължавай все така!
mery_poppins1  Heart EyesБебешката чанта е върха, много е сладка!А дъното с какво го укрепи?

# 134
  • София
Леле Мери, незелената некукла е стра-хот-на! И аз искам подробности за дъното  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт