РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 4

• 134 895
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Ами иглонабиването не мога точно линк да ти дам, това е фелтинга всъщност.  Със специална игла степваш вълната и така се получават различни форми, Надникни във форума за фелтинга там има различни линкове. Даже сега се сетих, че всмето да  бродирам очите на куклите мога с иглата да ги правя  Grinning Мерси   bouquet Ще пробвам  Wink

# 106
Честит празник на всички,които носят името на св. Георги!!!
Cattt, сама си се досетила,че косата съм накъдрила като съм плела и после разплитала  Grinning
 krasik ,радвам се ,че се появи още една баба в темата   bouquet Прекрасни лалета  Peace,аз харесвам всички цветя.
vig ,катеричокът е страхотен сладур  Peace
Нямам много време напоследък, та сега намерих време да публикувам в блога ми две готови неща.

ново юрганче и бебета "Сънчо"

# 107
Сънчовците са много сладки, едни нежни , красиви  Heart Eyes много добра идея с подаръчетата  Simple Smile и Одеалцето е много красиво и изпипано. това розово.... сладуресто

# 108
  • София
Мери, ти наистина си ТВОРЧЕСКО ТОРПЕДО! Вики също харесва играчките ти - като видя сънчовците, каза - "тези са мои"  Grinning

Ето и нещо ново от мен: Бъни

# 109
Cattt,Вики и Бъни ще са добри другарчета  Peace Много сладък този  зайко,като всички предишни  Peace
Аз уших една чантичка,за малка госпожичка.
Също така съм пуснала една игра-томбола.[/
b]
повече може да разберете тук

# 110
Catt блога ти е станал прекрасен, много весел, харесва ми много новия му облик  Heart Eyes и заека както винаги сладур и изпипан отвсякъде.

Чантата на Мери също много сладуреста с това малко ангелче, госпожицата за която е направена ще бъде уникална с нея  Simple Smile За томболката ще участвам  Wink

# 111
  • FRANCE
Mери, голяма стихия си Simple Smile чантичката, одялцето  и сънчовците са супер.
Кат Бъни е голям сладур.
vig, катеричката е много сполучлива!
Хайде и аз да се отчета че не мързелувам :

# 112
  • зад кестените
Добър вечер , момичета.mery_poppins1 и бечетата и чантичката са ти станали много сладки.Cattt Бъни ти е сладур , фен съм на всички дългоухи.
madame Къщичката чантичка е станала суперрр Hug
А ето една нова моя примитивна кукла, Люлина.Косата и е от черен копринен конец и стана много мека и нежна но не си личи от лошото качество на снимката, все пак е от телефон Embarassed Embarassed

# 113
Каква красота виждам тук!

ac.mari , бебето и феята са перфектни, както всичко друго, което си изработила!

цурето66, твоята Люлина е  неповторима и с такава  чаровна усмивка!

madame, тази весела къщичка чантичка ли е или истинска къща за кукли и мебели?

mery_poppins1 , кога успяваш да направиш всичко това? Искам да прегърна сънчовците, да се завием с одеалцето и три дни и три нощи сън!

Cattt, ти си спец по зайците, всяко зайче си има  характерна муцунка, като живички са!

vig, сигурно от теб са взели идеята за катеричката от "ледената епоха"!

Аз изплетох пелеринка на Франсин и и направих другарче - Лаурентин, но още си чака роклята Laughing

# 114
  • София

Хриси, чантичката е много хубава!
madame, къщичката е много сполучлива. Добра идея с циповете!
Цуре, Люлина е много весела! Когато я погледнеш, няма как да не се усмихнеш.
Мария, феята е прекрасна! А на сладкото спящо бебче само една снимка ли имаш?
Краси, Франсин си има много чаровна приятелка! Дали пък рокличката й няма да е червена...  newsm78 Grinning?

# 115

Дали пък рокличката й няма да е червена...  newsm78 Grinning?

Оранжева! Grinning

# 116
хе хе Красавица  Heart Eyes

# 117
  • гр.София
Големи красоти, браво  bouquet
А защо не се отварят линковете от първа страничка за предходните теми - при всички ли е така или само при мен newsm78

# 118
  • зад кестените
Момичета радвам се че моята Люлина ви е харесала Simple Smile
 ac.mari   Както винаги прекрасни играчки Heart Eyes и бебчо   и феичката са ти много добри Heart Eyes
 krasik Лаурентин е истинска малка госпожица с тази рокля много интересна прическа  има, всяка букличка отделно ли е пришивана.............
Големи красоти, браво  bouquet
А защо не се отварят линковете от първа страничка за предходните теми - при всички ли е така или само при мен newsm78
И при мен по неизвесни причини предходните теми не се отварят . Чудно ми е защо! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 119
Колко много нови красавици в редиците на куклите !!!
Браво на всички  Hug
От мен едно бебе ,което може би вече сте видяли в

блога ми.

И при мен дава,че не може темата да се открие в архива.
Може някой да попита модераторити.

Общи условия

Активация на акаунт