РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 4

• 134 942
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Просто ще си замълча......казах каквото имаше да кажа кои както иска да го приема......

Ето първия ми опит да сътворя нещо само главата е но бързам да се похваля....

# 556
Адски е яко!!!! Само едно нещо бих променила- клепачите да са кафяви, а очите сини.

# 557
Благодаря на fiesta     тя беше пуснала урок как се прави главата и изобщо цялото тяло на тази кукла.

А за очите нямах избор имаше само такива в един магазин и ги взех беше ми писнало да обикалям да търся.Нищо де ахахаххааа...... Grinning Grinning Grinning

# 558
Bravo Bonita ! Страхотно е станало ! Много ми харесва ! Ха ха, голям пич !   Hug

# 559
Bonitta страхотен пич си сътворила!  Поздравления!!! bouquet

# 560
 smile3501 "изтрепа рибата " с тая главичка.Очаквам с нетърпение и тялото smile3525

# 561
ООООО, БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
И аз да събера малко овации наистина било хубаво  smile3534

Това не е пич бе хора, пичка е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и няма да я видите готова защото ще пътува закачена на един тир извън страната...... Mr. Green
ще види свят тая глава.......подарих я.

Надявам се да се сдобия с мистериозните материали за трола и да ви изненадам.Незнам кога,но
ще го направя ОБЕЩАВАМ.... Hug

Обичам ви всички които сте добронамерени и помагате  love001

# 562
  • Горна Оряховица
Bonitta, благодаря за букета - огромен и красив. Главата е станала страхотна,,всичко ми харесва, а за очите изобщо нямам идея от къде да ги купя, даже и такива. По едно време си мислех да взема от някоя играчка, ама не ми даде сърце така да ги ослепявам, нали сме създатели, не варвари Simple Smile
Моя пиянко е къде къде по - елементарен , ама нека му като пие много  Simple Smile Аз отдавна не съм шила , но сега от няколко дни започнах една кукличка, искаше ми се да е малка и затова я направих малко по-дълга от една педя, не съм я довършила ,но съм на финалната права, ама тези очи пак незнам какво ще ги правя, сигурно ще трябва да ги бродирам някак. Да ви споделя и линка - стъпка по стъпка , който много ми хареса. Естествено моята кукла не се доближава и наполовина до тази нито като размер, нито като изработка, ама детето я разнася из къщи. То с всяка кукла се повтаря едно и също, като ушия крак, ръка или глава започва едно разнасяне, много обича да си играе с още несглобените части и следи целия процес на създаване, разбира се това  много ми пречи, но се радвам на нейната радост. Успех на всички творящи!

Да сега видях , че линка не се отваря, но като го копирам пак не става, така че остава да го потърсите в гугъл казва се

Handmade изделия от цял свят

Кажете дали така сте го намерили и ако някой може да даде линк.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 21:01 от fiesta

# 563
Линка не се отваря дава грешка....

# 564
# 565
Фиеста, мерси много за линка!  Hug Много е полезен !  Heart Eyes
За очите, може да минете покрай някой магазин 1 лев, там дали няма да има някоя играчка, която да бъде "преродена"?  Laughing , или в магазините за втора употреба ?  В Слънчоглед или Емарт, ли как се казваше, дали няма? В ибей има много о4и... в етси също, и не са скъпи. Също се сещам и за вид копчета,които ако отгоре малко се нарисуват с някаква боичка, и върху нея един лак за нокти - ще стане също.. Може и от фимо да се направят, има опции...дори от някоя дреха , облечените копченца биха свършили работа, да не говорим, че върху тях се рисува много лесно...В ЮТюб има много уроци за рисуване на очи, аз от там се учих...Давам тези предложения, защото аз с бродирането съм скарана и си търся други начини.  Laughing Аз дори си купих от най-тънките фулмастерчета , с които рисуват очите на куклите, много са хубави...чертичката е тънка , все едно е косъм, така много лесно се рисуват очите и стават много красиви..това се сещам..

# 566
Фиеста и Пинкито пак изчерпателни Grinning.Благодаря ви за което....  bouquet

# 567
Bonitta, ауууууу, тролката ти е жестока!
Много ми харесва. Поздравления! Майсторска.
Аз правя, още една Валдорфска кукла за моите девойки, дано да ми остане време да поработя над нея тези дни.

# 568
  • FRANCE
Страхотна тролка Simple Smile

Аз много одавна не съм творила но мисля да се вкляча с първото творение на нашата кака (4,5г). Куклата е от чорапи. Аз участвах в рязането и прикрепването на главата и ръцете. Алекс сама я ши (на ръка), аз и придържах плата. И най важното предназначена е за сестра и да не я страх в леглото Simple Smile

# 569
Това е най-ценното нещо.. да зарадваш сестричката си ! Много мило ми стана,като прочетох, браво на Алекс и на помощницата Мама.. Laughing Hug Като за правено от детенце , е направо пове4е от  прекрасна ! Много от малка се псравя с иглата , браво ! И какво търпение.. аз на ръка не мога да шия, не, че не мога , но ме хващат лудите, и никога не правя бодовете равни, все едни... Sick, не са като за пред хора.. Joy  Не смея да седна да творя, че като знам как ще зарежа и изпити и всичко, а са ми много важни.. затова и само ще ви се радвам на вас и вашите кукли.. Като си приключа изпитите- тогава и аз почвам....

Общи условия

Активация на акаунт