РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 4

• 134 892
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • FRANCE
Цурето ето едно линкче ако ти свърши работа http://picasaweb.google.bg/yarasoutomaio/ComoPintarOjos# имах и още ще поровя.

ac.mari Маделин е голяма сладурана!

ana_vandala   леле ако дъщеря ми види одеалцето с Пух и Йори направо ще ме изяде че и тя иска, върла фенка им е Simple Smile Много е красив и подаръка.

# 76
  • зад кестените
madame    bouquet  bouquet  bouquet Много благодаря  Heart EyesHugА ако намериш и останалите линкчета с очички ги дай насам и тях, ще са полезни за всички Hug Hug Hug

# 77
Реших се и направих юрганче за куклите.
Повече обяснение ще прочетете в блога .

ето го

# 78
  • FRANCE
madame    bouquet  bouquet  bouquet Много благодаря  Heart EyesHugА ако намериш и останалите линкчета с очички ги дай насам и тях, ще са полезни за всички Hug Hug Hug

http://picasaweb.google.bg/demelloatelie/CarasEBocas#
ето още едно.

Мери Попинз одеалцето е супер Simple Smile

# 79
  • зад кестените
 Hug Hug  bouquet  bouquet   madame  Отново ти благодаря ,  Hug ще влезне в употреба Simple Smile Simple Smile а и останалите неща в албума ми харесаха.
mery_poppins1 много сладка завивка , куклите ще са доволни Heart Eyes Heart Eyes

# 80
  • София
Здравейте!

Да взема и аз да се разпиша, докато мога...
Irinche, мечетата ти са удивително сладки! Защо така ти е трудно да им измислиш имена? Аз например съм си мислила нещо - има толкова красиви имена, с които бих кръстила мое дете. И понеже не бих могла да родя толкова деца  Crazy, защо да не дам тези имена на някой от куклите си. Обаче като се замисля, още не съм кръстила някоя така, понеже всички досега си идваха с името.
Мария, Маделин е невероятно чаровна пакостница!
ana_vandala, одеалцето е много сполучливо. Да го покажеш и когато е довършено, за да му се порадваме пак! Бебешкото е много нежно!
Попинс, майсторка си ти! Страхотно одеалце! А ще има ли и възглавничка?

Хайде и аз да покажа нещо от мен, че май от бързане не съм ви го показвала...
http://www.flickr.com/photos/44898304@N04/4549125200/
И компютърчето е сравнително ново, ама такова вече сте виждали и преди.

# 81
Еееер, Catt, уникално......

Мери Попинс, в теб не се и съмнявам.....всяка следвщата кукла ми става все по-любима.....а шалтенцето е суперско, от къде намираш толкова търпение да изработваш такива детайли Simple Smile

(за всички) Момичета правите красоти, не спирайте!

# 82
Чак сега откривам тази прекрасна тема. В момента майсторя първата ми ръчно изработена играчка. Като я завърша ще я кача, а засега ще се полюбувам на вашите красоти!

# 83
Момичета, прекрасни кукли и играчки. Hug
Иринче, мечетата са ти професионално пипнати.Много си добра newsm10
Мари и г-ца Попинс наложиха много високи стандарти в куклоправенето, че ще видим как ще ги догоним newsm20

Аз най-после успях да довърша соарето

http://nadjaishappiness.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html

Сега остава да ги събера всички заедно.
Успях newsm44

http://nadjaishappiness.blogspot.com/2010/04/blog-post_7935.html

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 21:31 от От_село_съм

# 84
  • София
От_село_съм, с радост бих купила на дъщеря си книжка от теб!   bouquet

# 85
Къде ни отишла темичката  ooooh!
От_село_съм ,вече писах в блога ти и не знам още какво да кажа в добавка,освен едно голямо БРАВО  Peace
Cattt , ще извиняваш ама първия брой от книжката си е за мен.Отдавна си го заплюх  Grinning Wink
И твойте бебешки играчки са много оригинални  Peace
Още едно одеалце от мен,този път с ангели.

Обяснението, защо се наложи да правя второ е тук

# 86
  • FRANCE
Здравейте майсторки,
От_село_съм   bouquet фенка съм ти, а стихчетата са страхотни.
Кат много са ти сладурски играчките, ще крада идейки  Grinning

Мери Попинз супер е новото одялце. Аз имам няколко въпросчета към теб относно направата на чантата къщичка, ако си в настроение да ми отговаряш.

# 87
madame , винаги съм в настроение,само да ме хванеш на линия  Grinning
Питай без да се притесяняваш,стига да не съм забравила,че ги правих доста отдавна.
Купила съм преди 3 месеца едни материали за нова чанта,но така и не остава време за нея.

# 88
  • FRANCE
Значи почвам Simple Smile
- когато зашиваш частите от плат ги нахлузаваш като калъф ли върху пласмасовата плоскост/основа?
-отделните части как ги свързваш една за друга? В смисъл стените, покрива и т.н. се правят оттделно и веднъж направени с пласмасовата основа се свързват или или са свързани предварително и след това едно по едно се вмъкват пласмасовите части? Уф дано ми разбираш въпроса, че тук ми е основния проблем.

Благодаря  bouquet

# 89

Здравейте всички вие, които  създавате такава красота!

Случайно попаднах във вашето царство, четох, зяпах с отворена уста,цъках с език и реших да остана, т.е.  да се пробвам и аз Embarassed Embarassed Embarassed

Ето какво измайсторих /още е по долни гащи/:

Но имам въпроси и се надявам да ми помогнете.
1.Тази шапчица, дето изплетох за косата, трябва да я зашия за главата ли?

2.Косата как се слага - като ресни на шал с една кука ли и има ли някаква последователност?

3.Как определяте колко да е голяма куклата - в кройките не можах много да се ориентирам и карах на око, следствие на което се получи по-голяма глава и от там, съгласно пропорциите и по-голяма кукла -цял половин метър кукла.

4.Не ми е ясно ткак да направя розови бузки - купих от магазина такива бои за текстил /на снимката/ ,казаха ми , че трябва да го нанеса с четчица, после да го гладя и готово/ ама ме е страх да не  сбъркам и толкова труд на вятъра.

5. Тук  продават такива топки от стириопор, мога ли да ги ползавам за основа, като правя главата.

За сега това са ми питанките, ако сесетя друго, пак ще питам.

И още веднъж:
Възхитена съм от това, което сте сътворили!

Общи условия

Активация на акаунт