~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 452
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
           Добър ден момичета !   bouquet
    Деси - честит нов ник , и аз в началото се заблудих че имаме
    нов/а    съфорумка/ец. Grinning Взех си от закусчицата, макар и по обедно време.
    Ама аз и без това ям по малко,моят мъж се бъзика че е спечелил на лотария с
    немногоящна жена  Joy  hahahaПисна му от моите вечни диети, и сега буквално ме
    гони като малко бебе с лъжицата,да съм си хапнела,че да не стана кожа и кости  Joy
    АС бързо възстановавяне на децата  Praynig Дано все пак имат шанс
    за изява, плановете да се изпълнят.Защото е много гадно наистина ,да работиш много за нещо,
    а после .... Sad
    летящият лахмаджун - май наистина е време и ти да смениш никчето  Grinning
     Защото незнам как да го изпиша съкратено  Grinning  Hug
    За сериалчето , и аз много се смея на кака Ферхунде.А сега и на свеки Джеврие, на любовните за-
    качки между Нехир и Ахмед . Joy Joy JoyГолям майтап са сцените и диалозите между тях.
    Серийките можеш да ги сваляш директно за съжаление само от ютуб и Vbox.
     Но ще потърся все пак ,дали ги няма и на друго място ,качени за гледане онлайн.
    http://www.vbox7.com/channel:121997
    http://www.vbox7.com/channel:120592
    Амалче- сериалът наистина е интересен  Peace Ако имаш възможност да
     го гледаш ,няма да се разочароваш Grinning
    Ние преди един час се върнахме от болницата.Направиха ни пробите ,всичко е наред.Аз обаче бях
    опитното зайче на малкия  Flutter, та първо на мен ми направиха проба Joy за да се убеди че
   няма страшно . И най-важното няма да го боцкат.
   Докато бяхме в болницата , не ми беше до смях, но сега вече не мога да се сдържам.
   hahaha Как викаше милият - Първо на мама, първо на мама. Joy
   И преди да си стръгнем от кабинета доволен се обърна към докторката и сестрата с думите:
   - Вие сте най-красивите принцеси  Flutter
   Ставам ,че ме чака пак чистене и други домакински задачи. Close
  А бих предпочела в това мрачно време ,да се излегна,да поспя, или просто да прочета някоя книга.
  Купила съм си две от един турски  автор / забравих името  Embarassed/ , и все не ми остава време да
 ги прочета .
  Никито недей само да четеш ,ако имаш време ,драсни и два реда  Hug
  На всички присъстващи , и липсващи  Hug  bouquet  и лек ден.

# 136
Добро утро, арабелки  Hug   Whistling

АС, много неприятно  Sad Лек път на теб и бързо възстановяване и на двете малки лъвици. Разочаравонието при тях сигурно е по–силно от самото нараняване, но пък концерт живот и здраве винаги може да се организира  Peace

Лахмаджун,  Hug  На теб ти е писнало от него, на аз не бих отказала току що изпечен лам би аджин за обяд, ето ткмо време е дошло  Whistling  ама нали вече месец и нещо оправят печката  #Cussing out та няма как да изпека тази вкусотия.  Crossing Arms

Амал, нито една на серия на Листопад? Shocked  Тц тц, вие май само конспиративни филми гледате. Щом дори аз успях да гледам 3–4 епизода  от сериала Whistling

Момичета, търся арабски сериали с английски субтитри. Ще съм ви много благодарна, ако някой знае къде могат да се гледат или свалят.   bouquet

Бързо оздравяване на болните и контузените, лек път на пътуващите, спорна работа на работещите, приятна почивка на почиващите и много смивки и весело настроение за всички  Hug  bouquet Hug

саида, и денс сме писали заедно  Hug
Моят пък се оплаква, че ям почти колкото него, а той е 30 см по–висок и 40 кила по тежък. 4уди се и се мае какво е правя таз храна, а аз му казвам, че сам е виновен като готви толкоз вкусно  Heart Eyes

# 137
Здравейте принцеси  Hug
САйДАХ таман това се канех да правя, ама докато пиша и все се появява този надпис     

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор.
Много се радвам за което разбира се.
Надявам се всичко при вас да е наред и малкия юнак да се възстанови бързо.
Тези дни наистина само четях и то най-прилежно, но нямах никакво настроение. Сигурно ще е от времето -това слънце не се показа.
АС дано всичко при вас се нареди и да се получи всичко за което сте се трудили толкова време.
Нямала съм щастието да опитам лахмаджун но като гледам ника и ми иде да си отхапя  Mr. Green
ШИЛАн добре завърнала се Не знам защо си била на инжекции и системи, но се надявам да си добре. И да заякнеш, че това да нямаш сили е лоша работа.То пролетта нормално, почеве витаминки и движение.
Листопада и аз го следя най-внимателно и се смея много на баба ти Джеврие. Дори викам на сина ми че ще бъда същата свекърва  Joy  Joy  Joy
Ве сега Овчице как е коня. А дреби какви нови бисери ръси.
АЙА сложи малко снимчици от пикниците ако има. Благородно ти завиждам.
АМАЛЧЕ не знам ще дойде ли хибибито - то много сложно май. Ще видим ако може може, ако не ще гледам аз да отида, защото вече е крайно време да се видим и на живо.
На всички арабски принцеси слънце в душите и много  Hug

# 138
Саида, на Лахме..то Wink ще му викаме временно ЛЛ. Wink еее, дечко добре сее предтсавил, а нашия като прибелял, жената му казала "Спокойни, синко", а той с трепереща брада:" Много оригинално" Sick

ЛЛ, да, така е, бебето го нахраниш, облечеш, приспиш, а батковците нали са едни нежни душици ревниви. Mr. Green

Никитооо, стягай куфарите тогава. Hug

Айа, взимам си бележка, довечера ще гледам. Peace Ух, тази печка не се ли оправи вече? newsm78
С английски субтитри незнам, но ето единн сайт с много филми, и сериали има също, но не са класифицирани в отедлна група. поне хабибито да гледа. Ще трябва да се учат чужди езиици, Mr. Green
http://www.casavie.com/films.htm
Онлайн са, даже ис Мустафа Амар иа филм. Peace

# 139
айа намерих това

http://www.arabp2p.com/index.php?page=torrent-details&id=c36 … 68e9aeb9ccf511cc6

По повод новият ми ник,за да не се чудите как да го съкратите,то наричайте ме -шон  bowuu

http://www.metacafe.com/watch/691228/shaun_the_sheep/

не знам дали се отваря обаче,защото сайтът е затворен от тук.

амалче после ще ти отговоря

# 140
Здравейте  Hug, като споменавате за филми, попадали ли сте на това в замунда:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=182290&commen … s=1#startcomments
Не бях очаквала, че ще го качат в български торент сайт.

Шон, с линковете от капитал, които си качила и аз се позабавлявах, авторката обаче е направила много хубави снимки. Аз съм останала с впечатлението, че българи, които са били там, малко попреувеличават за някои неща като разказват след това за Сирия, като наблягат предимно как всички жени били като нинджи и т.н.

Айа или някой по чужбина, любопитно ми е облака на тая Ейафейа или както там е вижда ли се изобщо, че само за въздушния трафик говорят?

На всички  Hug Hug Hug

# 141
Мария, иска ми лог ин, за да видя кой е филма. Кой е?  Hug

Ахам, така е за отразяването. Иначе какви хубави и модерни момичета щъкат, ама не са интересни, че и конкуренция са даже, а кой говори за конкуренцията добре. Mr. Green

# 142
Амал, ето това е:

# 143
Не знам на какъв език е, защото има две версии, снимани от арабски и чуждестранен екип и не знам тази коя е, аз съм гледала арабската. Има и субтитри.

Това е дадено като информация за торента:

Режисьор : Мустафа Аккад

В ролите : Антъни Куин, Ирен Папас, Майкъл Ансара, Ахмед Абдеалим, Хаби Аели Мохамед АлГадда, Бруно Борнабе, Абдулла Гайс, Муна Уассеф, Джон Бенет, Мартин Бенсон и др.

Държава : Великобритания, Либия, Ливан, Кувейт, Мароко

Година : 1976

Времетраене : 178 минути

Резюме : Историците и изследователите на Исляма от Университета Ал-Азхар в Кайро  и Висшия Ислямски Конгрес на шиитите в Ливан са потвърдили точността и правдивостта на този филм. Създателите му са се съобразили с ислямската традиция,  в съответствие с която въплъщението на личността на Пророка Мохамед противоречи на духовната същност на неговата мисия, затова лика му няма да бъде показан.

600 години след смъртта на Исус, когато Европа е била погълната от епохата на мрачни векове и навсякъде се рушели античните цивилизации, в Мекка се появил на бял свят Мохамед, син на Абдуллах. По онова време Мекка е бил богат търговски град под ръководството на корейшите, чието богатство се увеличавало от монопола над божествата и богомолците. Всяка година, по време на Великия пост, пустинните свещеници са донасяли своите идоли и божества при свещения храм Кааба. Кааба, някога свещеното място за Ибрахим и вярващите, сега се превърнала в крепост на езичеството, купчина идоли, наброяваща до 360 различни божества...

# 144
Мария Хад, да не би да се прибра обратно в България, или  Йордания е единствената страна в чужбина, от която замундата се отваря  Crazy

Иначе не виждам нищо странно в това да има торент за този фим в БГ, най–малкото в страната живеят близо 1 милион мюсюлмани  Peace

Никито, ще гледам днес или утре да кача снимки в албума  Hug

# 145
Айа,  не съм се прибрала, замунда я отварям с прокси, но съм пробала да свалям и не стана нещо, само веднъж де. Между другото в Сирия и youtube съм го гледала с разни такива трикове.

# 146
мария аз съм ги гледала и 2та още преди години,с Антъни Куин в БГ ,а другият тук.Определно обаче чуждестранните актьори са се справили по-добре.Но пък Муна Уасеф е най-добра от арабските .

# 147
Шон (малко странно ми е да се обръщам така  Laughing), а ти в Сирия замундата ползвала ли си я да сваляш нещо и ако да добре ли се сваля?

# 148
Мария-ползвах веднъж,свалях цифренка на дреби.За филм не съм се пробвала защото нета е много бавен.Ако ти е кофти с шон ,може да продължиш с Ве или както решиш  Peace

# 149
Ох, той сирийския нет е един  Shocked, ама като го има пак е добре.

Айа, а ти не си ли пробвала по тоя начин дето съм писала, казвали са ми обаче приятели от Западна Европа, които са с бърз нет, че обикновено много бавно се сваляло, някой път било и добре, ама по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт