~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 471
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
лил за мен най-красивата президентша е нашата

http://www.anjawiroth.com/wp-content/uploads/Asma-al-Assad_MG_3975.jpg

а ето ги котките

В Сирия има конкурс за йа-красива коза,не знам защо но тукашната порода са много грозни  Thinking

иман чакаме да се разписваш по често  Hug

Имам да отговарям на лични,не съм забравила,но ще е по-късно.
Лек ден   bouquet

# 346
Привет арабелки!!!
САЙДАХ АМАЛЧЕ  Hug  Hug за кафето и закуската. Почерпах се и от двете, че впоследно врвееме с тези терзания със позаслабнала  Mr. Green
ЛИЛИ успя да ме разсмееш (което не се е случвало скоро) с тази мис арабия и вица  Laughing
За втора булка -хм - не си падам по второто място. Ама пък кой знае  Wink какво може да стане в живота. Аз едно нещо знам  - да не се казва никога, защото става точно това. В повемето случаи.
Настроението ми е мааалко по-добре. Но определено има подобрение с преди време. Е има и периоди на спад, но общо взето още е гадно.
Мерси момичета за съпричастността  Hug Hug Hug на всички ви. И за тези които не съм споменала  Hug  Hug  Hug

# 347
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте  Hug
Амал   bouquet
Ето вкусен обяд  hahaha. Малко пилешка пържолка

аз като ви казах, че мързелувам, имах пред вид, че не съм мила прозорци , не съм прала пердета и килими, иначе ежедневното чистене, готвене , миене , пране, не го слагам в сметката за работа  Simple Smile

Алвера-маша'Алла от хълбок на хълбок,така ли   hahaha И като прочете какво разбра?
Ами това за влака го разбрах , даже със скритата поука Simple Smile
Камилите са истински красавици  Laughing

Saidah   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

И всички арабски принцеси  Hug

# 348
Имааан, толкова се радвам, че се разписа. Да знаеш пожеланията са от сърце. Heart Eyes Нищо, че аз обърках пола в началото.  Confused Много мило ми стана за Бати, какъв е грижовен само. Нататък ще става все по-хубаво. Heart Eyes И да ни навестяваш. Hug

Алвера, виж като ти се поскарам и как си взимаш бележка. Hug Аз пък ще слизам да си почистя тапицерията на колата с парочистачка, че след баткото остава пълна катасртофа. за сметка на това беба е гнуслива и дори като падне падаа не на ръце, а на китки.  Mr. GreenЕййй, така се надявам да не мърля като батко си. Hug

Лилсън, с тия дами направо ме хвърляш в музиката. Mr. Green

Мираж
, подкрепям те, относно стила спор ням, жена от класа. Доколкото помня я обсъждахме преди време, че списание Ел я обявило за най-елегнтната първа дама през 2008 г.
Малее, що котки. Flutter
ааа, ми сега видях, че медведев вече е при вас. Peace Личи ли по нещо? Че тука когато идваха амер. президенти не можеше да се движи човек. Rolling Eyes

Ники, хабибито какво вика? Hug

Наде, къде се изгуби и Принцеса бг? Heart Eyes

а, за филмите за Палестна ако и някоя друга софиянка изявява желание да заповяда. Peace

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 15:12 от amal

# 349
АМАЛ какво да вика. Че е принуден от родата си и ако не се подчини на желанието им ще го отхвърлят и че ще остане практически сам - без тяхната подкрепа. Един вид ще се отрекат от него  Sick Не мога да повярвам чак че има такива отношения между роднини.
За него това е един социален брак (тоест отнася се за парични въпроси) и не може да гледа на нея като на нещо повече от сестра. Камо ли да я обикне. Твърди че аз съм истинската му жена и само мен може да обича. Надявам се да е така. Човек вярва на това което иска. Сега се моля само да можем да се видим преди сватбата.   Praynig  Praynig  Praynig 
Наистина си ме обича и му вярвам че е така. Знам че не е хубаво и редно, но се надявам и след това да е така. Защото все пак не се жени по свое желание, а под натиска на родата.

# 350
  • сред маслини и портокалов цвят
Здрасти, здрасти!

Аз довърших един проект, напазарувах, сготвих, изчистих, сега си пия сутрешното кафе-студено и гадно е, но пък гръбчето ме сърби, чакам да ми пораснат ангелски крилца за компенсация. Mr. Green Дребният спи, дано поспи повечко, че днес ме е изтормозил. Отгоре на всичко онзи ден реших да му махна памперса през деня. В началото нещата потръгнаха, даже не искаше да стане от гърнето, седеше и се напъваше да изкара нещо, че да си оправдае пребиваването там. Чак се притесних да не си докара херния от толкоз ентусиазъм. Ама кратичко продължи този период. Днес въобще не се сеща за гърнето, пишка и ака в гащите, вече 15 чифта има проснати отвън да съхнат. Добре, че вече махнах килима. Като го видя качен на дивана ми става лошо. Намерих обаче една найлонова торбичка с нарисувани слончета /ние междувременно от слонофобия преминахме в слономания/ и сега като иска да седне на дивана си постила торбичката. Засега това ограничава пораженията. Имам чуството, че никога няма да се научи. Иначе на теория всичко му е ясно. Като го питаш къде се вършат въпросните действия сочи гърнето и казва:"Гъне, нуни,о'ке"-това последното е окей, не ни стигат арабския и българския, ами се напъва и чуждици да вмъква, диването.  Mr. Green
Понякога ми идва да се разрева от безсилие, ама после си викам-за какво е тоя зор, все ще се научи някога. То и без това сме изостанали безкрайно от роднинските вундеркинчета дето са без памперс от 1-годишни. Да не говорим, че още се кърмим, мъкааааа...
Такива ми ти работи.

АС, изключително полезни съвети. Да сме живи и здрави, лятото ще караме дружно ролери, или някои от нас ще карат, други ще се търкалят. Дребното природно бедствие ще се задоволи засега с колело, ще му купим за рождения ден.

Амал, сватбата не беше нищо особено, пък и ние стояхме от 21,30 до 23ч само. Карумче още не беше влязал във форма слд пътуването и беше крайно раздразнителен, а мъж ми беше с температура. Обаче сега вече стана по-интересно. Има клюки за месеци напред.Според фамилните щатни клюкарки родата не е доволна от новата снаха- не може да готви, не прави свясно кафе, спи до обяд и о,ужас-деверът не спи в семейната спалня, уж матрака не бил му удобен. Ама нали искаха снаха от същия квартал, хак да им е сега. Въобще не случиха със снахи- първата алчна, втората чужденка, за третата гореописаните кусури. Но надеждата е жива, има още един ерген. Mr. Green

Все по-добра ставам с БДС-то, ама Слънчо се събуди.

Иман
, поздравления и от мен за синчето!

Целувки на всички!

# 351
Ехей, добър вечер!
От вчера- мнозо зор и много работа, пфуууу, ще се свършим вече. Добре, че и аз направих една купа спагети с доматен сос и една хубава салата от настъргани моркови с магданоз, лимонов сок, стафиди и зехтин, че да не зачезнем!!
Вчера имаше курбан – леля ми прави за здраве на 4-мата си внука и моят племенник Ясен ме уговаряше, когато някога имам момче, да го кръстя на него, или Ясин също можело, а той, Ясен /вече е в националния отбор по културизъм/, щял да ми взима само по 5 евро за снимка с бебето.
Абе питам, момко, с 5 евро какво ще си купиш? А той, „Да капе, по 5 евро, по 5 евро!”
Ето сега ми идва наум един уникално маркетингов въпрос за лексикон: „колко пъти сте пердасали мъжа си – арабин?” Хайсе да не съм зла и лицемерна, ще питам „А мъжа си – бербер?”, че да се урЕдя и аз.

С този въпрос ще разбием мита, че арабите наред си пердашат жените.

Защо питам.... хахах, ясно е, че като си хванат приятел, момите мароканки, та и магрибки като цяло, за другите арабски страни не знам, почват да го изнудват – при това за тях е съвсем в реда на нещата – да им зарежда картите на телефоните, да им купува подаръци за какъвто се сетиш повод, цупят се и не дават да ги снимат, пък за снимка – пак подарък искат. И после: фук-фук на семейството и на приятелките... А и на момчето се пада щастието да звъни и да им слуша приказчиците.
Та днес – имам един тарифен план, а конника – друг, му звънвам, и той ме набира и голяяямо безплатно говорене. Обаче се наложи повече да говоря с него днес и кликвам, и моят мъж вече казва „Защо кликваш някаква приятелка?”... И аз „Ти да нямаш приятелка?” и той „нямам си, само тебе имам!”... та собственоръчно отърва пердаха!...

Амал, магде, за срещата в София в сряда - много се радвам, че ще се  видите! Че не мога да видя моят любимец – тъжно ми е, но нищо! Друг път, той сигурно става все по-сладичък.

Ясмин, явно е много обичлив и общителен Каруми! Ех, душица! Много ми се ще и на мене усмихнато и общително детенце – да не е някой темерутесто като мене. Иншалла.

Имаме бойната задача да продадем моето пиано, или ако не го иска никой – кой иска пиано в това време – да го дарим, обаче който го вземе – да се грижи за изнасянето ... горките хора, и транспорта. Целта е да го махнем от една стая, че много тесничко ни идва, а и не го ползвам по предназначение – глупаво е да е за поставка на папки.... или на саксии ПРИМЕРНО.

Хванали сме се с нещо абсолютно непазарно в наше време, но пък е по проект и сме защитени от конкуренцията и от нуждата да оцелеем и да си изкарваме парите от клиенти – поне на първо време. С тези международни проекти за швейцарските младежи, има 2 нови направления за „социално включване”: едното от тях е „активно пътуване и неформално учене”, приспособено и за хора с физически увреждания или леки интелектуални такива – не само като маршрут, а и като обучение на аниматори и асистенти, поднасяне на информация, дискусии къде сме отишли и какво сме видели, как да пътуваме безопасно, как се различават и си приличат хората: нещо напълно напълно НАПЪЛНО пазарно умряло в Бг и Мароко да речем, но имаме партньори с опит от ЕС, които си имат и финансиране от социални ипенсионни фондове и затова сега сме защитени... иначе конкуренцията ще ни убие, ако трябваше да се оцелява и мотивът е пазарен, а не социален...., но социалното не значи безплатно също така.         

За търговията във Варна да кажа – сведена е до минимум, само най-необходимото. Доста се посви града като възможности, но пък колко молове имааа. Под път и над път. Противно на всяка логика.
Хайде ставам, че да си говорим семейно. Много спокойна вечер! Целувки!

# 352
Добър вечер, арабски принцеси!   bouquet

Много сте активни тези дни, а аз пък нямам много време за писане, сега набързо се включвам да почерпя, че моят любим днес става на четвърт век  Heart Eyes

ясминче
, много ме развеселява всеки твой пост, Карумче е такъв сладур  Hug пък свекървите все ще намерът косур на снахите  Crazy

Амал, наистина е запълнена програмата в София тази седмица, дано повече хора намерят време и откликнат на поканите, а ние чакаме репортажи от теб   bouquet

Саида, дано всичо е наред  Praynig

Иначе току що докато готвя успях да включа алармата на етажа и в последтвсие да се сдърпам с една от съетажничките–виетнамка  Rolling Eyes Whistling

Спокойна вечер   bouquet   Hug  bouquet

# 353
Привет дами!

Кац, ей ни, на!

Амал, живи сме, ама дребна ми изпи сосеца... От София до Истанбул яде, рева, вика, пя, закача се с всички наоколо, добре че само 1 час се пътува. После имахме 3часов престой, и тя съответно не спа (аз  бутах количка),  и се кокори до 23,40. Докато не се качихме на самолета и тогава заспа непробудно, та се наложи да я събудя преди кацането. За капак, не ми дойде единия куфар с всички дрехи и нейните манджи, та го чакахме 2 дни. Иначе всичко друго е 6 Simple Smile.

Нямах време тия дни да чета, че все още се настаняваме и малка свиква с режима си отново. Пък и пуста надморска височина, много ми се спи...

За албумчето, много бих искала да ви видя, ако нямате нищо против де. Моите албуми съм ви ги давала, не са скрити.

СМ,
като чета за неволите ти с памперса...и аз съм намислила, като се стопли (че тук нещо го удари на дълга пролети вали и е все още хладно), да й махам памперса, да видим какво ще се случи...

Никито,  Hug.

За Сирия, милото не иска, иска в Йордания или Оман. Та ще видим Simple Smile, Все някъде ще отидем, да напълня картите с много снимки от красиви места.

Амал, като четох за кучетата, много се дразня, чак ми се иска да ги забранят в БГ за домашни любимци, или да се плаща 5000 ЕУР глоба за дрискане в парка. И без това имам какви ли не боклуци в парковете, ама това с кучешките изпражнения ми идва в повечко, и после имало тении и не знам какво си още... За жалост, гледам и тук вече ги има, в близката градинка до нас се оказа сборище на кучкари,  за сега само болонки и дребни породи...ама не знаят какво ги чака иранците. Дано не стане като в БГ.

Тия дни ме чака яко чистене и готвене, че има доста гостита да връщаме Simple Smile. Ще се опитвам вечер да навкасвам Simple Smile.

Целувки и лека нощ от Техеран Simple Smile

# 354
                Добър вечер арабски цветя   bouquet
        Днес сутринта писах , писах и накрая публикация -трънки  Mr. Green
        Както казах , угасна токът в целият град  Twisted Evil
        Ас - нощна птица си ти ,като мен. Hug
        Лили - изкуши ме с тези трюфели ,признавам без бой ,че за първи път виждам такива / с фурми /.
        Лечението ,по -скоро операцията, наближава.Живот и здраве ,следващият понеделник трябва да постъпим в Очната болница
        Варна.Операцията е насрочена за вторник / 18.05/.В сряда ще правим изследвания ,днес ни върнаха.
        Разсмя ме и със вица , и със миската. Joy Hug
        Иман - Hug  bouquet
        Мираж- много любвеобилна е Сами, да ти е жива и здрава. Heart EyesЧакам вести от теб Hug
        Ники - радвам се че се чувстваш по-добре.Върни усмивката на лицето си, и настроението във живота.
        Времето и живота ,ще покажат какво ти предстои.Дай боже само щастие и радост.  bouquet
        Алвера Heart Eyesпочивай когато можеш,домашната работа никога не свършва. Grinning Аз със този ремонт си вкарах
        автогол  Mr. Green, още не мога да оправя бъркотията.Но ...когато приключа ,няма да си давам зор. Laughing
        Ясмин - едно от любимите ми имена ,добре завърнала се. Ще се справиш със памперсите ,не се
        тревожи.Детето само ще си реши кога да се лиши от тях.А относно снахите във фамилията , ти със сигурност си щастливият
       джакпот за тях.Едва ли ще намерят по-добра и красива снаха.  Hug  bouquet
       Сафар -чета те с интерес, толкова увлекателно разказваш.Да си жива и здрава.  bouquet
       Айа- честит ти рожденник,да ти е жив и здрав.И още 4 х 25 ,да сте заедно.  Heart EyesНадявам се, си успяла
        да убедиш виетнамката ,че не е нарочно.Не си го слагай на сърце , приятен празник.  bouquet
     Йоли- добре пристигнали.Голямо пътуване сте направили  Grinning и ангажиментите ти сега ще са повечко , но
     съм сигурна че ще намираш време и за нас.За албумчето ,лично аз не съм против  Grinning
     Амалче -как е бебка и баткото  Grinning Времето се стопли ,ще ти трябва по -яка гърбинка за бебка, но ще се
     справиш.А и тати може да те отменя , докато отидете в Сирия.Дано поне там си отпочинеш.Ех Сирия , една моя несбъдната
     мечта  Grinning
     Много поздрави от Дана за всички момичета . За съжаление ,има сериозни проблеми , и затова не пише. Sad
     Ще ви оставям красавици мои .Много  Hug на всички , и приятна седмица.
     Леле ,какъв пост hahahaама така е ,като не се отчитам редовно .Сега ще гоня шестицата  Joy Joy

# 355
Саида и аз катоо теб, писах писах, после постинг няма. #Cussing out
Сега наново и по-кратко - стискам ви палци в понеделник. То човек да не припарва до болници, такава мизерия. Но всичко ще е наред. Hug

Ясминке, не е готово още детето, не се стряскай, не че не разбира, много добре разбират какво се иска но доколкото знам е въпрос на психическа зрялост. Мани ги сирийските гении Mr. Green, всяко дете е индивидуално.

Гледахте ли вчера с Мираж Медведев? Горкия, как не си оскуба косата докато свиреха химна на Русия по най-фалшивия начин.  Mr. Green Явно инструментите им бяха рзстроени. bowuu
http://www.youtube.com/watch?v=161kyGKZEUc

АС, пак ли задачки, ще пропуснеш мероприятието. Hug

Айа, честито на половинката, ах какви сте млади Sunglasses Какъв беше повода за скандала?  Mr. Green

Сафар, големи са хитруши тва арабските моми. Hug

Йоли, голямо пътуване сте изкарали.  Wink Хм, за кучетата дано иранците се окажат по далновидни. Peace Приятно почистване. Mr. Green

И като говорим за красиви жени, Йорданската кралица рания е единстевената арабка сред 10-те най-красиви (естествено красиви) жени в света:
http://www.ecpulse.com/en/clusters/2010/05/10/jordan-queen-rania … -beautiful-women/
Вижте кои още учатват - София Лорен, Клаудия Шифър и т.н. несъмнено красавици. Но пък и арабския свят си има своите хубавици. Heart Eyes

На всички гуш гуш, чувствайте се назовани. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 10:37 от amal

# 356
Здравейте арабски принцеси! Чела съм по диагонал, че още имам изпити, ремонти и мноооого работа. Ама съм си обещала да ви изчета като се успокоят нещата при мен.
Ники, много съжелявам за твоето хабиби, бях потресена просто, че са го оженили човека, ама може да е за добро. Дано само ти да си добре вече  Praynig . Сега планувате ли да се видите?
Оф, тези интернет любови  Stop са много коварни. Да ви се оплача набързо - още не съм забравила моя екс пакистански мухел, но напоследък се усещам, че все по-често вечер си пиша с едно момче, а това хич не ми харесва  #Cussing out . Не искам пак да се въвличам в такава история, още повече че пак не е от България, да не казвам, че е палестинец от Саудито  Rolling Eyes . Ама какво да направя като мъжете от реалния живот ми се струват някак си постнички, или може би само аз попадам на такива или пък мъжете във виртуалното пространство винаги преувеличават. Незнам, аз съдя по себе си - каквато съм в реалния живот, такава съм и в нета, и мисля, че всички са като мен  Confused Уф, голяма тема отворих и аз, извинете, ама да съм се оплакала поне  Sad
Добре дошла но новото момиче mim_800108 ! Интересна история, дръж ни в течение  Naughty
Айа, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и да те слуша и обича много!
Дано всички болни да са оздравели вече  Praynig
Целувки на всички, особено на бебоците  Hug и на Амал спициални гушки, че не ме забравя никога   bouquet

# 357
АЙА ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ ГОДИНИ НАРЕД И ДА ПРАЗНУВАТЕ ЗАЕДНО РОЖДЕННИ ДНИ И ГОДИШНИНИ

ТЕС  Hug Опитвам се да се съвзема но не е лесно. Важното е че още държи на мен и поддържаме връзка. А времето най-добре ще покаже наистина какво ще стане.

САЙДАХ ако искаш като дойдеш към Варна свирни. Ще ти пратя тел. си на лични. Ако имаш време де.
АМАЛЧЕ  Hug за теб и бебка. Благодаря за подкрепата в този труден за мен период.
И на всички момичета също мерси   bouquet

# 358
айа с малко закъснение,но по -добре късно ,отколкото никога-да ти е жив и здрав    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

тес просто и си имай едно на ум ,пък знаеш ли,може той да ти остане добър приятел или пък нещо повече .

ясмин пробвахте ли морето  newsm78 ,в тези жеги вече предполагам има къпещи се  Grinning

Аз също съм за за парола на Йоли  Peace

саида  Hug

# 359
MRB (me-re-be--> merhaba Mr. Green Laughing Wink)

Amal - Малко със закъснение Embarassed Whistling , ама все пак Laughing :

Ами наричат я така(the phantom first lady) по медиите , защото до преди половин година 'не е водeла особено виден социален политически живот'.

А за вселенската среща тук Mr. Green,  това пише по тукашните вестници:
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkey-says-syria-qatar … n-plan-2010-05-10
http://www.todayszaman.com/tz-web/news-209814-istanbul-becomes-h … st-diplomacy.html
http://www.todayszaman.com/tz-web/news-209884-turkey-syria--qata … macy-on-iran.html

Лека   Hug Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт