~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 424
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
             Здравейте красавици мои   bouquet
     Мираж-добре дошла на родна земя  HugБлагодаря че си си спомнила за мен . Щеше да е хубаво , ако можеше да ми донесеш новини или хабер  EmbarassedАма знам , че е невъзможно  Confused
Как пътувахте ? Майка ти със сигурност е много щастлива  Grinning
Ники - душичке златна  Hug имай още малко търпение ,толкова време чакаш хабибито.
Ще видиш колко сладка ще бъде срещата ви след толкова време.  Hug
Къде сте момичета  newsm78 Ако лятото означава , вашите отсъствия , не  Naughty не съм хич съгласна  Mr. Green
амалче, ммм3,АС ,алвера, айа,шилан,лили, и всички арабски красавици    много ви   Heart Eyes  прегръщам ви силно

# 661
Рени, честит рожден ден! Пожелавам ви скоро да сте трима (поне  Mr. Green)!   bouquet
Мираж, добре дошли на бг-територия! Цяло лято ли ще стоите?
МММ, дано вирусите вече да ви подминават и всички планове за почивка да се реализират  Praynig
Ники, а имало ли е шанс да бъдете заедно в реалния живот, а не само виртуално? Изпуснала съм развитието на вашите отношения  Thinking
На всички приятна вечер и повече слънце!  bouquet

# 662
ОЛД СПОРТ мислехме си това лято да се видим на живо и да решим какво ще правим. Но за съжаление нещата се стекоха така, че не му оставиха избор преди да можем да се видим. Надявам се бог да се смили над нас и съдбата да е по-благосклонна към нас в бъдеще  Hug

# 663
благодаря ви много за пожеланията момичета!!!Мираж радвам се,че сте пристигнали безпроблемно! Hug

# 664
Реничка, честит празник и много щастливи мигове, по-малко визови проблеми и повече пътешествия. Hug Един стилен и съдържателен ( не само по стойност) подарък за теб  Hug:

Мираж, че кога пристигна? Rolling Eyes Да не си открила самолетната линия? Mr. Green

Олди, липсваше ми вманиачената монахиня на аватара.Simple Smile каквоо прави бебето с най-благозвучното име?  Heart Eyes Ние сме болни. Бебка е много кисела, само реве и на всичко казва нееееееее с един токова глезен тон.  Rolling Eyes Усещат от рано кога сме най-податливи. Crazy А и аз нещо не се чувствам добре. Какво е това лято не знам, предпочитам да се пържа, но не и така...

Саида, как вървят плановете? Hug

Никито
, извинявай,, ама от къде си идва хабибито, и аз нещо съм пропуснала.  Rolling Eyes

Ммм3
, не ти се бие път до Ливан значи. Е, че ще си починеш добре тук надявам се.  Hug

Дуа, оправил и се вече? Hug

Ясминке, пусна мухата и зачезна... Praynig

Шилото, Лили, Лахме, АС и мвсички други арабелки и дружки. Hug

# 665
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Мираж, добре  дошла bouquet До кога ще сте при мама, ще имаш ли път към София? Браво на дреби, голям герой  Heart Eyes Как реагира Алекзандър  Laughing

НикитоHug

Саида , вие оправяте ли се вече  Hug

Амал, дано и вие оздравеете по-бързо. И аз предпочитам да е горещо, това време хич не ми допада  Confused

Не знам от времето ли е или от годините, ама се чувствам много отпаднала, нямам сили да ходя, та камо ли да свърша някаква къщна работа качествено. Надявам се да е временно. Ох, оплаках се, хайде да почвам да работя...

Много  Hug  Hug  Hug на всички !

# 666

амалче не съм,пъувах с частният си самолет с 3 спални,2 джакузита и филипинка за\ дреби  Mr. Green .Със Зейтуни бяхме,тяхните автобуси са най-удобни.

Мислим да постоим около 2 месеца и да се върнем преди празника,защото ще трябва униформи да се купуват.
Алекс още го е страх от нас,но Джеси посегна на дреби,но си е виновно то,защото не послуша предупреждението.Към София ще идваме след средата на юли,дано да спретнем среща. Praynig

Малко е студено за климата на който бяхме свикнали,но пък не е лошо.

Пуснете ми покана за фейса  Praynig

Лек ден на всички   bouquet

# 667
Ники, разбирам...При всички положения ти пожелавам да намериш щастието.  Peace
Алвера, почивай си повече. Тя работата край няма  ooooh!
Мираж, Дреби на колко стана? Все така изобретателна ли е в поразиите  Twisted Evil
Амал, оздравявайте! При това променливо време нищо чудно, че детето не се чувства добре. Един ден лято, на другия - зима  Crazy
Бебето с дългото име захитрява с всеки изминал ден - познато ти е  Mr. Green Сега е в шезлонга и както си гледа играчките, хвърля и по едно око на телевизора, да не изпусне нещо  ooooh!
Беше ме питала за книгата от ливанския автор, която споменах. "Роман за състраданието, приятелството и предателството, за любовта и загубата в един разкъсан от войната град...". Казваше се Играта на Де Ниро и е от Рауи Хадж. Малко е брутален и нестандартен, но на мен ми хареса  Peace

# 668
Олди-септември ще стане на 5 ,колкото повече расте толкова повече изобретателност проявява. Mr. Green

Обърни внимание как реагира принцесата на рекламите,обикновенно бебета се разват на рекламите ,дори и само звука да се чува.Дреби обаче най-се радваше на шапката на новините на Алджазире. Mr. Green

# 669
Салам, арабелки   bouquet Hug  bouquet

Рени, със закъснените, но от сърце, 4естит Рожден Ден!!!
Бъди здрава, щастлива и обичана жена и съпруга!

Мираж, добре дошли на родна земя  Hug В пълен състав ли сте?
И аз се прибирам в сряда за 10ина дни, но няма да оставам в СФ, иначе можеше да организираме форумна среща  Thinking
Каква покана за Фейса?  newsm78 Трябва просто да се регистрираш  и след това да добавиш приятелки, ако имаш предвид фен–страницата, ето я

Никито,  Казват, че времето лекува... Hug 

Алверка, и аз съм болна тези дни, и тук времето бе променливо, застуди се много , та взех, че настинах, кръвното ми падна, два дни само лежах и пих айрян... Tired Но времето се оправи и вече съм тип топ  Peace Дано скоро и в БГ да псрат валежите.  Praynig

Амалче, бързо да оздравявате  Hug

Олд спорт, книжката звучи много добре, на бг пазара дали се намира лесно, смисъл в книжарниците по центъра?

Шилан, да не правите ремонт?

Ние пък мислим дали да се местим пак, във вторник получихме писмо с предложение за по–хубав апартамент....но трябва да го наемем от 01.07. а аз тогава съм в БГ–то, та половинката трябва сам с цялото местене и чистене да се оправя  Crazy
От друга страна се оказа, че ни трябва и специално разрешние от една служба, а него ще го получим (или ще ни бъде отказано) около 30ти...НАмеодателите казаха, че ще изчакат да  получим евентуално документа преди да дадат офертата не следващите кандидат–наематели, но аз не знам да оправям ли от сега багажа за местене, или да оставя всичко за хабиби...че току виж опакова всичко в куфари, а ни откажат разрешителното  #Crazy Whistling

Поздрави на всички, усмихнат и слънчев уикенд  Hug

# 670
Мираж, тя в момента гледа наред всичко и не проявява претенции, но скоро сигурно ще се промени...Но ми с еиска да я опазя от гледане на тв още доста време. Разрешавам и само по малко  Naughty
Айа, аз я намерих от раз книгата (бях си я набелязала още зимата в едно списание). Имаха я в една книжарница на Дондуков (близо до кръстовището с Левски) Книгопродавница пише над входа  Peace Мога и да ти я дам, ако не я намериш - само свиркай  Whistling

# 671
  • София
Здравейте на всички:) Аз съм Едиях, накратко Еди, приятно ми е да се запозная с всички вас, надявам се да ме приемете във вашата група.Аз съм омъжена за палестинец,  имам детенце Айа и засега живеем в София.Желая на всички хубава петъчна вечер newsm51

# 672

Сложих кафео,пък дано да се събудите. Laughing

ELIDNA добре дошла при нас   bouquet Може ли един въпрос,имео ти ме заинтригува,от какъв произход е  newsm78 ,ако счетеш въпроса за неуместен не отговаряй  Grinning

Все си мисля да ви пусна малко смях от пътуването и все бързам и не успявам,но понеже явно тук ставам преди всички/поне днес/ и няма диви пубери да притискат да стана от компа,ще и разсмея.
Нали моите нямат сирийско гражданство,та си пътуат с бг паспорите,преди когато баща им им вадеше изходна виза /тук тя замества декларацията за пътуване/ отдолу пишеше ,че са от сирийски произход,но този път не са написали,аз обаче предвидливо си нося документ ,издаден от сирийска страна,удостоверяващ това.На гишето на границата обаче ,ми се пада млад полицай,който след като съм му дала пспортите и квитанциите за платена такса при напускане на страната -попълнени на латиница и арабски,ми иска офиц.документ ,как се изписали имената на децжата на арабски Crazy Crazy Crazy,а както знаете децата ми са с арабски имена,включая и дреби защото и нейното име се среща тук.Аз му казвам какво имам,обаче ой ми заявява,че не съм го разбрала и продължава да настоява за акъв докумен,най-накрая му пръснах документа и той зе усилено да го чете.Така обаче и не разбрах,защо на арабин,му трябва да види как се изписват арабски имена , newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 ,докато с моето,което обикновено предизвиква такива погледи  Shocked Shocked Shocked не попита  Mr. Green

после ще продължа с останалото.Лек ден на всички   bouquet

# 673
               Ха добро утро и от мен поспаланки  Heart Eyes
      Добре дошла Еди    bouquet Надявам се при нас да ти бъде интересно и уютно  Grinning
      Мираж Hug благодаря за кафенцето , днес ще имам нужда от по - големи количества от него=
      Така ми се спи , ама кой ме кара да стоя до 03 ч на компа  Mr. Green
      Искам продължение на историятаааааааа , при теб няма скучен ден  Joy Ти сама с децата ли си тук ?
      Ние с децата вече сме на морският бряг , ама времето не става за плаж. Но малкото зверче не разбира от дума , и все ме пита и
     дърпа , кога ще ходим на морето . Морско чедо , и зодията му е такава  Joy
     Аз още кашлям , притеснявам се да не правя пак бронхит.Като свърша антибиотика , ако още продължава кашлицата , ще посетя
     лекар.
     Моите зверчета се събудиха , ще ставам , няма как =
     На всички красавици много  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 674
Еди, добре дошла  Hug
С твоята бебка сме “почти“ адашки  Heart Eyes

Олд Спорт, мерси много за предложението, много си мила  Hug Но щом ти си я намерила от раз, надявам се и аз да успея  Praynig Иначе я намерих и в един сайт за онлайн порючки, в краен случай може така да я купя.

Мираж, при вас винаги е весело.  Laughing

А дали някой може да ми даде съвет – паспортът ми изтича на 27 декември тази огдина, и се чудя дали да го удължа следващата седмица като се прибера, или да изчакам като си ходя по Коледа, тогава със сигруност ще остане 3 седмици, сега ще са само 11 дни, от коиро 4 са укендни, тоест само 7 работни. Знаете ли да ли има ли експресни поръчки и колко време отнемат newsm78

Иначе влязох  да ви се похваля, току що получихме писмо с разрешитлено за жилището, тъй че от първи се местим  Party  newsm44  Party
Ето малка почепрка
Айде, отивам да пълня кашоните с багаж.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт