~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 431
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Мираж, честит празник (със закъснение)! Много любов, щастливи мигове и разбирателство и за в бъдеще!
И скоро очакваме хубави резултати от каката !  Praynig

Ние тоя уикенд бяхме на гости, само дето времето ни изигра лоша шега – развали се и не можахме да изпълним плана си изцяло. Искахме да идем до едни езера, но поради дъжд и 10–15 град. студ се наложи да променим плана.  Sad
Току що хабиби купи от ибей телевизор, специално за световното, като свършат мачовете сигурно ще го препродаваме, че не сме много фенове на гледане на тв  Crazy
До сега гледахме мачовете навън, но с тукашните цени по заведенията, докато стигне финала, ще се разорим.  Laughing

Ники, определено много те обичат, жалко, че так се рзавиха нещата при вас!
Имаш приятелска подкрепа и от мен  Hug

Амалче, как така е лошо времето при вас  newsm78
 Аз се прибирам след 10ина дни и се надявам поне вкъщи да се порадвам на лятно време.  Praynig

Айде нова седмица почва, да е слънчева и успешна за всички  Hug  bouquet Hug

# 646
Добро утро арабски принцеси   bouquet
   Миражче -умници са щерките  Flutter, аз съм сигурна че след месец резултата ще бъде отличен  Praynig
   Айа- Hug от сега ще молим за твоята ваканция, да работи само слънцето  Grinning
   Никито - и от мен имаш една много силна  Hug как си миличка ? Много добре разбирам как се чувстваш,
   но за съжаление животът понякога поднася и горчилка. Не се знае какъв сюрприз ти готви съдбата.Има приказка че " След 15 дена луна ,следващите 15 дни са слънчеви".Така че .....времето ще покаже миличка.От сърце ти желая скоро да бъдеш посетена от щастието и усмивката. Heart Eyes
   Амалче - как си  HugКак е бебка  Heart Eyes
   Рожденият ми ден мина добре, прибрахме се в 3-4 сутринта . След два-три дни ще пътувам пак, но сега не се притеснявам ,защото
   ще мога да ползвам интернет  Grinning
   Нещо от два -три дни ,се мъчи да ме събаря грип.Кихам , имам вече и хрема ....дано не се разболея  Praynig
   Слънчева седмица принцеси . Hug  bouquet
   Ще ставам ,че ме чакат задачи.И лятото не е повод ,да не се разписвате тук.
   Ще извадя дневника и ще се превърна в лошата учителка   Crossing Arms амаха  Mr. Green

# 647
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Ей ме и мен. Аз като чуя за лоши учителки и се стряскам Mr. Green
Саида, да те умилостивя с едно чайче, хем да ти помогне за неразположението  Hug

Айа, тук времето е хубаво, но след обед вали доста. Обаче за теб ще се оправи. Поне до края на месеца ще спират валежите според прогнозите.

Мираж, браво на каката   bouquet Ама на теб ти е останало нещо от времето , когато обичаше чесън  Mr. Green

Никито, обича те момчето, щом ти пише и не използва сватбата като предлог да те изостави. Не  ми се сърди, ама на мен ми стана жал за съпругата му сега. Тя все ще разбере по държанието му, че има нещо. И за тримата е лошо това развитие на нещата . Имаш много  Hug от мен.

Амал , къде се загуби ? Как се дацата?

Къде се загубиха останалите арабелки?

За всички много хубав ден и прекрасна цедмица   bouquet

# 648
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Започнах не само сама да си говоря, но и сама да си пиша Crossing Arms
За добро утро днес малко кандидат студентски бисери от минали години

Лирическият герой на Вапцаров са селяните, с увиснали мустаци и потури, в които обаче има нещо силно, здраво и желязно... (кандидат-студентски изпит)

· Иван Асен не обичал да гледа тъжни вестоносци. Той обичал веселите годежари! Вместо меча си той вадел нещо друго. (кандидат-студентски)Христо Ботев налял туба бензин в огъня на революцията със своята поезия...

· ...в нощта на 7 срещу 9 септември.... (кандидат-студентски)

· Ботев е колът, на който се вее знамето на българската революция.

· По това време е имало и жени- воеводки, които са обладавали по стотина- двеста яки мъже. Но това не било верният път за освобождението на България.

· От творбите на Вапцаров ни гледа озъбеното свирепо куче.

· Свръхжените се отличават със слабоумие и безполовост.

· Преди милиони години конят бил малко животно, наподобяващо вампир... След дълго развитие конят се превърнал в сложно и добре устроено животно, напомнящо днешното магаре.

· Заекът вижда идващата лисица, получава сърцебиене и кръвоносната му система започва да циркулира.

А ето и тазгодишни бисери от матурите

Последният работодател на Иван Вазов му казал да стане поп или композитор. Казал му да си ходи в България, че там имало повече работа за него.

- Иван Вазов е от следосвобожденските творци, който си има свой собствен очерк. Той е голям родолюбец и антипод.

- Вазов започва одата "Левски" с времетраене "9 годин", което показва колко време му е отнело, за да напише одата.

- В чужбина Вазов се запознава с произведенията на известни чуждестранни автори /Юго, Хамлет/.

- Иван Вазов поставя одата "Левски" пред всички други революционери. В одата героят е изразен все едно като че ли е герой от Гръцката митология: безстрашен, безсмъртен, доколкото си спомням.

- Левски е един своеобразен маргинал.

- Апостолът привиква към работа в екип.

- Чрез словото си Левски се опитва да натрапи идеята си. Той е зъл предводител.

- За родината Левски умира дори разпънат на кръста.

Joy Joy Joy

# 649
ама нулева активност от миналата седмица!
къде са изчезнали всички?  newsm78

ние се разправяме с банки, чакаме превод, а вече 10дни се бави и грешката не е в бг банка, има си  хас да са превели на чужда сметка сумичката....

така съм отвикнала от форума, че не мога да се сетя какво да пиша   Confused

айде чаус засега

# 650
Oooo, кого виждат очите ми? Mr. Green

Шилото
, форумският мързел е наказуем.  Crossing Arms Crossing Arms

Алверка, много смешни бисери. Най-ми допадна този, че Левски бил маргинал.  Mr. Green

Помните ли преди време в Родители в чужбина спорехме за една учителка с бурка в Канада? тогава една дама твърдеше, че нямало арабски говорителки, които да инттервюирали арабски лидери без хижаб? е намерих едно такова видео случйно и се сетих за това:
http://www.youtube.com/watch?v=gpSJPcUWaSQ Crossing Arms

Иначе при нас нищо ново, издивявам с този дъжд.

Айа, всеки ден вали и е студено, дано до 30-ти се оправи, че това лято ли е? Sick

Поздрави засега.

# 651
Момичета .минавам само да се отчета.Утре сутринта инша алла заминаваме за Бг,стискайте палци да пътуваме безпроблемно. Praynig Praynig Praynig
Иначе съм приготвила на дреби двд,книжки за оцветяване и детски лаптоп.

Ако някой след това има път към Ст.Загора да се пише. Hug

Поздрави на всички   bouquet

# 652
                      Лек път Мираж , и безпроблемно пътуване . Praynig
                     Аз нещо съм грипава , не ме подмина и този път.
                     Всичко ме боли , не ми се прави нищо и само лежа.
                     А зверчетата ,за да ми помогнат , разхвърлят ли разхвърлят  Mr. Green
                     Много прегръдки на всички. Hug
                     Като се оправя ще пиша

# 653
Е закъсняла съм с пожеланията, ама лек и безпроблемен път.  Hug Hug
Саида, разписвай се повече във Фейса.  Hug

# 654
Хайде едно здрасти и от мен! Blush Тъкмо понаваксам с четенето и не ми остава време да пиша. Затова сега пиша без да съм чела.  ooooh!Надявам се, че сте в добро разположение на духа  Peace

Голям хлад настана наистина...дано да е кратковременен. Луда работа - преди няколко дни детето по едно тънко боди, а сега се чудя с какво по-топло да го облека  Crazy
Амал, дай някоя песен за стопляне на душите  Mr. Green

Мираж, лек път или по-точно приятен престой при мама!  bouquet

На всички   bouquet Hug

# 655
привет и от мен момичета как сте? хайде аз да ви почерпя,че днес съм се родила.

# 656
          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНИ !   bouquet         Пожелавам ти на първо място много ,много здраве.Цялата любов на земятя.Всички усмивки , и радост на лицето ти.
          Да бъдеш много обичана , ухажвана , ценена и уважавана .
         Всяко твое желание , нека бъде мое пожелание  Heart Eyes

# 657

Ч.Р.Д. Рени с пожелания за здраве,късмет и сбъднати мечти!!!
Честито и на всички ,които са имали поводи за празници и съм пропуснала.
Ние сме добре,младежите приключиха учебната година-доволна съм от тях.На олимпиядата по английски Хамуди се класира трети,което е доста добре,защото той е с две години по малък от всички деца в нивото(групата)си.Изкараха и по един ужасен вирус с висока темп.,но вече са ок.в събота потегляме на море,дано само времето да се пооправи,че не ми се мъкнат и якета....В Ливан това лято може би  Praynig няма да ходим,свеки от два месеца е в Америка и като гледам,няма намерение скоро да се връща....,а аз и без това съм запланувала повечко почивки....
На всички  Hug Hug Hug ,хубав ден и слънчево и усмихнато лято!!! До скоро.

# 658

Рени-честит рожден ден.Желая ти океан от  сбъднати желания

Ние вече сме на бг земя,пътувахме приятно,дреби издържа геройски.

саида по едно време и на едно място се сетих за теб  Hug

ммм3 браво на Хамуди   bouquet

# 659
РЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ ПОКРАЙ ТЕБ   bouquet
Мираж ако идвате на море кажи да се разберем нещо  Hug
Ох момичета още един ден остава  Outta Joint Хабиби се връща в събота. Молете се да удържа че вече  Sick
АЛВЕРКА - ами тя знае че той не я обича (освен ако не и е казал друго тази седмица - навявам се да не е ). А пък и как да види различно отношение от него като сега тепърва започва да живее с него. Може да съм лоша - не знам - но с него се обичаме, а те го принудиха да се ожени за нея със заплахи и това че съдбата засега се обърна против нас не значи че съм се предала -- поне не без бой  Peace

На всички много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт