~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 446
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ха, още една “близначка“:
Саида, честит рожден ден с малко закъснение
[color=red]Бъди здрава, обичана майка и съпруга, щастлива жена и сладкодумна дружка![/color]

Лято дойде и всички май са решили да идат на форумна ваканция  Heart Eyes Приятна да вие, много слънчева и позитивноемоционална   bouquet

# 631
амалче анг. не е проблем,но в неделя има арабски-последен.Тук обаче са събрани 4 предмета в един и оценката е от 60.

алвера,айа  Hug ,много накратко минахте  Grinning

Ние днес бяхме на пазар,нали всеки четвъртък си имаме приходящ,та дреби стана рано-нещо което не е за вярване  Grinning,при положение че зяпа двд до 3.Купих 2 парфюма на мен и на каките-аз купувам само масло,по трайни са така от течните,обаче ми ги напълниха в розови флакончета,та дреби и то се тръшна за розов парфюм.Взех и ягода ,но половин доза,така ми е по на сметка ,отколкото да докопа моя или на каките,а те са тежки,и ако  прекали не може да се диша около нея. Laughing Laughing Laughing

ники  Hug

Останалите къде сте  newsm78

снеже вече отдавна свършите училище,къде си  newsm78 newsm78 newsm78

# 632
привет момичета как сте?аз да ви питам има ли някоя от вас която да е викана за интервю с мъжът си в емиграционните защото чакаме за отговор на мъжът ми за лична карта и няма отговор а днеска му дали една бележка че трябва да се явиме двамата за интервю.та да попитам ако някоя е била да каже какво питат. Hug поздрави на всички.

# 633
Рени за съжаление ,не мога да ти помогна.Но,дано да получите картата  Praynig Praynig Praynig

Ние днес празнуваме годишнина,така чепочерпете се

# 634
           ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА МИРАЖ !  bouquet Бъдете винаги здрави, много щастливи  и винаги влюбени.Нека в живота ви присъстват повече смехът и радоста,нежноста и ласката.
        Много исках макар и виртуално да ти подаря нещичко, но нещо става с компютъра и не мога .
        Момичета ,благодаря ви за пожеланията,стана ми много приятно.
        Амалче -влизах във фейса , ама нали съм още зелена там  Mr. Green не можах да си открия гривната  Embarassed
        никито - как си ? от мен едно голямо  Hug
        айа , алвера , шило , ясмин, рени  и всички арабски красавици    bouquet Heart Eyes
        Лек и приятен уикенд за всички

# 635
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА !!!

Много щастие, да празнувате заедно още дълги години, с любов да отгледате деца, внуци и правнуци !!!!!!!!!!!

Целувки за всички арабелки  Heart Eyes

# 636
Деси честита годишнина и от мен!Бъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно! Честита годишнина от Вашият Сватбен ден!

# 637
  • сред маслини и портокалов цвят
Деси, да сте живи и здрави! Много щастие ви желая! Много обич и разбирателство! И още дълги години да се радвате един на друг, на деца, внуци и правнуци! Hug

# 638
ЕЕеее, добър вечер, доредих се и до тук. Hug

Мираж, честита ви годишнина. Минала си в групата на арабските съпруги ветерани. Mr. Green Значи още малко остана за изпитите. Hug

Саида,
на стената на клуба бях я пуснала.  Flutter Как изкара?

Рени, и аз не мога да дам адекватна инфомация. Толкова са заплетени тези изисквания...

Айа, какво ти лято, освен жегата преди дни и студения вятър днес комбиниран дни на ред с дъждовни бури друго няма. Пощурявам у нас...а на вън е толкова кално след това, че косите ми настръхват.

Я да се посмеете с една реклама, излъчвана по арабска телевизия:
http://www.youtube.com/watch?v=X6jV5Sn9nUs&feature=player_embedded

Ще бягам сега. Hug

# 639
Момичета ,благодаря много   bouquet ,да ви се връща 100кратно. Hug

ясмин не разкри тайната на новата лентичка  Thinking Thinking Thinking

Снощи си изкарахме чудесно,прибрахме се към 1.30.Но пък е голяма жега,навсякъде беше пълно.

# 640

Добро утро момичета,стискайте палци.Днес е последният изпит по арабски.

# 641
мираж ще стискаме палци дано се представят добре децата!  Praynig Praynig Praynig

# 642
МИРАЖ ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ТАКИВА ГОДИШНИНИ ЗАНАПРЕД И ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА ВИНАГИ ОТ ПОЛОВИНКАТА ТИ  bouquet  Hug
Момичета благодаря ви за прегръдките. Днес се прибрах, но не знам на кой свят съм. Хабиби ми пише смс , но това не може да компенсира нуждата от това да бъда с нега като досега. Моля се да мине по-бързо тази седмица и всвичко да е както досега.  Praynig
Лека вечер на всички и много  Hug на всички

# 643
Край вече и голямата приключи,остава да чакаме месец за да видим резултатите. Вчера като я изпитвах,и  казах че ще се падне едно стихотворение,просто имах такова усещане.И познайте ................. точно то се падна . Laughing

ники щом след сватбата се сетил да ти пусне смс,значи не те е забравил.

# 644
Мираж  :hug поздрави за успеха на каката!!! Но просто забравям много - по-точно не мога да мисля въобще в последно време и затова не те поздравих по-рано. Иначе се сеща всеки ден (дано продължи и занапред). Въпреки че беше обещал че ще е повече от един смс на ден и ще се обажда. Но както и да е. Няма да издребнявам много. Важното е че още ме обича

Общи условия

Активация на акаунт