~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 454
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Прити  лейдис, привет. Малко ви позабравих,а ма и е простено. Да ви кажа снощи четох именно темата, в която съм родила и ми стана толкова мило. Мъчно ми е  и за тези, които не пишат, хубавици, върнете се, нали сме си дружки по съдба. Heart Eyes Hug

Айа, даааааа, така е с красотата. И аз го пуснах в кулба, явно сме като астрални близнаци. Heart Eyes

Алвера, има начин мисля да ни послдеваш и в сайта, не само във фейса, ще помислим по върпоса.

Мираж
, благодарско.  bouquet Еха, ама си и порта. Mr. Green

На АС, Ч Е С Т И Т О !!! И сега вече няма къде да се измъква.  Mr. Green

Разбрахте ли, че един йордански журналист иска да изпрати покана до Ердоган да присъстства на сватбата му възхитен от политическата му позиция по кризата? bowuu

# 616
Мираж, и в Йордания положението е подобно, аз бях пуснала този линк във ФБ, и в Аман както на всяко предно първенство хората са окачили флагчета на любимите отбори на колите си, на няколко места има огромни екрани, на които да се гледат мачовете. а като гледам и приятлите на моя в ФБ – статусите и снимките на всички са на футболна тема.  Crazy

А в момента играе единствения арабски тим – АЛЖИР , дано успеят да победят и да се класират възможно по напред fingerscrossed

Амал, чак днес сутринта видях, че си  пуснала по горе долу същото време същата новина, но във ФБ. Ама че съвпадение  Grinning

АС, честито и от мен!
Радвам се, че толкова усилия и тревоги са възнаградени с отличен резултат   bouquet

Приятен ден на всички   bouquet

# 617
Да видим дали Алжирките ще черпят после... Hug Peace Flutter

# 618
Алжирките няма да почерпят,ама и вас голяма липса ви е хванала  Mr. Green

Аз пак съм нощна смяна,че сутринта е изпита по английски,а ако легна може да проспим часа  Mr. Green ,че напоследък и за още една бройка отговарям  bowuu .По телефона събуждаме и приятелката.
А дребното сега отиде да спи ,какво да се прави -арабски гени има .   Laughing

амалче на Албена компа не работи,за това не се включва.

Ето едно нощно кафе,пък дано някой да се появи

# 619
Maрхаба!Алжир отиде на кино,англетата ще ги бияяят  Confused При нас сигнала е лош:Египет се е разсърдил на Ал Джазира и смущават сигнала нарочно (според клюката)

Как сте бря,напекло ви е май и вас.Мен страшно ме мързи  Tired

Ляхма-пуснах малка доза шиизъм за тебе.

хайде да яхваме камилите,подобно на:

http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2009/1 … -in-Dubai-001.jpg

Party

# 620
                 Здравейте мои прекрасни арабски принцеси  Heart Eyes
  Май слънцето ни е напекло доста , та от два дни никой не е писал  Mr. Green , с изключение на Мираж и Лили. Grinning
  Аз утре отново ще съм по пътищата  CrazyТози път прехода ще е по-голям и малко се плаша, но дано всичко мине успешно. Praynig
  Утре ще пътувам от Бургас през Варна и после за Русе. Утре сме на контролен преглед , дано всичко е наред. Praynig
  Поздравления на гордите мами , за успешните изпити на децата им.    bouquet
  Аз искам сега да ви подсладя малко по-рано тази вечер , защтото щте си лягам , предвид ранното ставане утре.
  И така , утре остарявам с още една година  Mr. Green. И искам да ви почерпя скромно.Заповядайте
  Лека вечер красавици мои  HugУтре , живот и здраве, ще пиша пак.
  Много ви обичам всички. Бъдете винаги здрави, щастливи , обичани и усмихнати   bouquet

# 621

Саида-честит рожден ден,нека всичко лошо и тъжно да те забрави,а всичко добро да не те напуска

Дано утре да се похвалиш с отлични резултати от контроният преглед. Praynig Praynig Praynig

# 622
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Saidah , честит рожден ден !!! Много здраве на теб и любимите ти хора, много щастие, много любов !!!

# 623
САЙДАХ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ДА ОСТАНАТ ЗАД ГЪРБА ТИ И МНОГО ЩАСТИЕ ЗАНАПРЕД   bouquet   bouquet 
Ох момичета не ми сме пше въобще затова и не съм се разписвала. Ама утре е събитието - жени се момчето  Cry  Cry  Аз малко смятам да си почина при една приятелка на Сл.бряг поне за 2-3 дена защото ми непоносимо да седя в къщи. Молете се всичко да е по старому като свърши сватбата и седмицата след нея  Praynig
На всички много  Hug
bouquet

# 624
  • сред маслини и портокалов цвят
Саида, дълги години живот, щастие, много любов ти желая! И много здраве и късмет!
Весел празник благодаря за почерпката Grinning
Hug

# 625
marhaba arabkinite,

голям зор ,, докато си влезна в профила, забравила съм пааролата.

аз бивам, ама нямам време да ви чета, само се обааждам с няколко реда, да не ме отпишете съвсем от редиците  Laughing

в нас ремонт, не знам изобщо дали компа работи, а и е затрупан с купища други вещи....

ялла, поздрави на всички, бай

# 626
привет и от мен момичета! как сте? дълго не съм писала ама редовно ви четях.при мен нищо ново все едно и също.на всички които са имали поводи за празници много здраве и щастие от мен.Сайда честит рожден и от мен.желая ти много здраве и щастие.жасмин тази лентичка която си сложила да не би да има добра новина?поздрави на всички от мен.

# 627
жасмин тази лентичка която си сложила да не би да има добра новина?

Дано  Praynig Praynig Praynig

О, имаме си изненада -шило и рени  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес изгонох детската градина,постоянното присъствие го нямаше ,но дойдоха 3 нови и едно от старите,но взеах да чупят играчки и да удрят дреби-та пътя и навън,след няколко предупреждения.

# 628
Пак си прецаках поста. То хубаво нови технологии, ама тази клавиатура е толкова чувствителна, че само да я докоснеш и айдее.

Саида, подарих ти във Фейса расива гривна и се почудих защо не я взе. Wink

ясминке, ако правилно се е ориентирала Рени знаеш какво ти пожелавам.

Мираж, как мина англ.?

Шилото, живо си още значи, кюрдът не те ядосва достатъчно май. Mr. Green

Никито, тягостно, но добре си решила да се разсееш като не можеш да промениш нещата.

Алвера, вие как сте?

Дуа, отмина ли неразположението? големите резки жеги хич не са безопасни.

Рени, радвам се, че писа. Hug

лили, за твоите футболнии емоции - хижаби за световното. Но на Алжир няма, знаели са явно да не хабят материал.  Mr. Green
http://www.queendom-hijabs.com/International.html

# 629
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Уж е след обед вече, а съм първа за днес . Това е лошо  Naughty
Обаче днес ми е лош ден и нямам настроение да пиша много. Само чакам края на работния ден.А и утре е петък, най-сетне...
Иначе сме добре всички, още не сме решили как да си прекараме отпуската и най-вече къде.

Поздравления за умните щерки на АС и Мираж  Hug

Ясмин, тази лентичка....   newsm10

Шилан, Рени   bouquet

Никито, почини си добре и се забавлявай, не му мисли много  Hug

На всички арабелки, много хубав ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт