Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 555
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Няма да е скоро май, не знам дали има момент, когато ще спрем да се притесняваме за децата си  Hug Аз още изпадам в паника като вдигне Алекс температура или се разкашля.

# 166
Уф и аз нещо съм се притеснила тези дни...и моето пате от няколко дни повръща след всяко ядене-рядко след някое да пропусне...много плаче и много се пъне и свива...също така и нослето и пак се запуши...Много се тормозя за това повръщане....хапва-вдигам я да се уригне,уригва веднъж и тръгва да уригва пак и тогава повръща... Sad Утре ще я водим при педи-то да я види....
При някоя от вас случвало ли се е и на какво ли може да се дължи Sad

# 167
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ МОМИЧЕТА  Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И ДРУГИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ   bouquet
На мен ми се разгони фамилията с тези празници  Tired
Искам да попитам кърмещите мами Пиете ли комплекс вит. и минерали и какви? Embarassed Че и косата и ноктите ми са мн. зле, а и зъбите ми посивяха, явно имам нужда от  допинг, ама не ми се поглеждат млечни, месо,зеленчуци  Sick въпреки,че се опитвам да се храня здравословно, а може и това да е причината Sad
Бързо оздравяване на всички бебчета  Hug
А това за рахита ме озадачи и Мартин все се стряска и пери ръчички, но няма ни помен от рахит... newsm78

До скоро:)

# 168
Честито Възкресение!
Честита месечинка на всички бебчета!
Днес бяхме на консултация,бебчо е вече 55см,4700,1кг за месец,толкова и очаквах,доволна съм Mr. Green
Само дето не ме оставя да спя от седмица,преди се будеше нощем,суче и заспива,а сега като се събуди в 12 и чак в 5 е заспал трайно ooooh!Незнам и аз какво да го правя,педито каза че здравословно е добре,по нарядко ака отпреди и може това да е причина,знам ли.Взехме светена вода,дано помогне. Praynig
Теди всички бебета се стряскат и перят ръчички,рефлекс на Моро мисля че се казваше,ако го няма тогава е притеснително,изчезва към 4-5 месец(не съм 100% сигурна кога точно).Явно педито има други причини да предполага симптоми на рахит,надявам се ще се оправи бързо.А за кварцова лампа може да питаш в някое село,баба използваше за пиленцата,за нещастие имено тази лампа предизвика пожар преди години Sad
Аз си пия Пренатала когато се сетя,че през бременността ми се гадеше от него и сега го оползотворявам.

# 169

Хелоу!

Бръмби, до края на седмицата ще ти изпратя линкове с дрешките, които желая да поръчам. Супер, че се нави да направиш тази организация!  Hug

Ради, и моето дете повръща или по-скоро плюе, помалко , но два-три пъти плюе след всяко ядене. За повръщане се смята, когато е на фонтан струята. Така, че прецени дали повръща или просто плюе. Междудругото бабите казват, че когато бебета плюят означава, че са се нахранили добре.

Утре сме на консулт, ще бием Пентаксим-а.

лека вечер!  Heart Eyes

# 170
Мацки някой дава ли Ентерокинд за колики и да знае дали са съвместими с Инфакола. Мога ли да давам едните в 19ч, а другите в 22ч? До сега нямаше колики, ама то като тръгне едно и се струпват още 100 неща мам*а му ooooh!

# 171
Teddy, аз давам Ентерокид и са съвместими с всички останали, защото са с някаква хомеопатична съставка, тоест активното вещество е друго. Аз давам Саб симплекс на всяко хранене и три пъти на ден Ентерокид. ентерокид давам половин час преди хранене , а Саба непосредствено преди да сложа Стели на гърда. Да не говорим,ч е когато коликите са много силни му капна и Биогая, но рядко, защото на нас Биогаята не ни действа много.

# 172

Имам въпрос към тези, които са разгледали вече сайт-а за дрешките ТОА - Размерите са 3, 6, 9, 12 месеца и т.н. Как разбирате тези размери - 3 месеца означава от 0 до 3 месеца, а 6 месеца означава от 3 до 6 месеца, така ли ?????

# 173
Добър вечер, мами!

Теди  Hug, не се притеснявай излишно, всичко ще бъде наред fingerscrossed!

Балеринка, аз искам да цедя, но не се получава, мога само по време на кърмене, когато започне да слиза кърмата и в другата гърда...Не бих казала, че много добре се справям... Кърмя по час, час и половина на хранене, когато много се нерви, давам шише с кърма...Днес например кърмата хич я нямаше, защо и аз незнам...и започвам да изпадам в паника...Все се чувствам на ръба, несигурна.

Разгледах снимките, малките ангелчета са прекрасни!

Малвина, браво за мерките на бебчо  Peace

Витамини не пия, наблягам на разнообразната храна Mr. Green И бременна като бях, не взимах витамини.

Малката днес ми е много крива, от сутринта, та досега е неспокойна...силички не ми останаха...на ръце, на гърда и т.н.

# 174
  • Бургас
Малката днес ми е много крива, от сутринта, та досега е неспокойна...силички не ми останаха...на ръце, на гърда и т.н.

Вени и аз така...направо не си чувствам кръста вече  Whistling

Лека нощ !  newsm46

# 175
 А бе, днес какво са се наговорили малките дяволчета, та всички са неспокойни. Мойта дяволка от няколко дни беше забравила да реве с истеричния плач и днес реши да се подсети и ми го върна тъпкано. От сутринта е почнала. Е, вече към тоя час и на мен ми се реве крещейки  smile3514 . Сега е с някакви признаци на заспиване в ръцете на баща си и аз отивам в банята  Tired.

Лека и спокойна нощ!

# 176
И нашият ден беше един...Май всички бебета са много криви като не излизат на разходка. Балерина, ето затова съм само по разходки  Hug. Като бременеех се изнервях ако не излизах пък и се чувствах прекрасно като ходех въпреки контракциите от 5ти месец, а сега се изнервяме двама стоейки вкъщи hahaha. Цяяял ден беше хранене, 15 мин игра, радостни възгласи и после рееев та до другото хранене  ooooh!. Едвам издържах да се прибере татко му, за да си отпочина с топъл душ в банята.

Май и утре така се очертава...Много духа, а и е студеничко и не ми се рискува и на мен като на Бръмби да го извеждам.
От вчера след кърмене повръща на фонтан, не на всяко хранене, но ме притесни малко. Досега не се е случвало. Ако и утре е така ще звъня на педи. Иначе носа му се пооправи вече.

Лека нощ и от нас! Такааа ми се спи...и аз без сили останах...

# 177
Привет на който не спи още. Wink

аз искам да цедя, но не се получава, мога само по време на кърмене, когато започне да слиза кърмата и в другата гърда...Не бих казала, че много добре се справям... Кърмя по час, час и половина на хранене, когато много се нерви, давам шише с кърма...Днес например кърмата хич я нямаше, защо и аз незнам...и започвам да изпадам в паника...Все се чувствам на ръба, несигурна.
s.newa, пробва ли с друга помпа? Може точно тази да не е подходяща за теб. newsm78
Аз съм много доволна от помпата на Tommee Tippee - удобна ми е.
Не се отказвай! Hug

Някакви новини от Ника, Яничка, Мяу и Шоколадчето? Sad

# 178
  • София
Xcat, Ника и janichka  не са се появявали, дано скоро ги изпишат Praynig, но Мяучето се мерна за малко във фейсбук, надявам се, че са добре и не пише само поради липса на компютър ( дано скоро се сдобие с нов! ).
Шоколадчето не се е мяркала много отдавна, утре ще се опитам да и се обадя и да разбера как са.

# 179
Мерси, Танчеbouquet
Дано всичко с всички е наред. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт