Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 555
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
здравейте момичета.имам въпрос към майчетата чиито бебчета са със секрети в нослето(запушен нос),слагахте ли противохепатитната ваксина?

# 181
  • France-Bulgaria
Слънчезара Благодаря ти,но аз ще трябва в Русе да проверя за Пентаксима. newsm78

Ванилия- 3м  е 0-3 и имайте предвид,че са умалени дрешките,аз ще поръчвам предимно 9 и 12
Понеже сега сме с дрешки,които са размер 6м / по фр./
По мои наблюдения- английските си отговарят,американските са уголемени,а френските  умалени.
Каката е на 4г и има една блузка,която е точно тази марка и и къса почти newsm78

Бръм,ние др. седмица след ваксината ще пътуваме за Родопите.
И май няма да дочакам да се вкл. към общата Sad
Сигурноще я пусна самостоятелно или ако на някой му е спешно може да пише на лс.

За кърменето и аз взех да си вкарвам мухи в главата,с каката не го мислех толкова,дали има или няма....,но тя си сучеше по 30-40 мин,преяждапе,та чак на фонтан повръщаше.
А Есер суче буквално по 5-10 мин,което ме притеснява.
И от седмица започна да ака веднъж на 2 дни.Дали е нормално?
Не знам дали му стига кърмата. ConfusedЗа 20 дни е наддал 900гр. До сега е повръщал само 2 пъти по много малко....
Нослето му,постоянно е запушено/чувам как хърка,а видимо няма секрети,посчиствам го поне 4 пъти дневно.
Мен ме притеснява и друго,че иска постоянно да спи от лявата странакато го обърна на дясната не му харесва и пак се обръща на ляво...

# 182
  • Бургас
Ей,какво му стана на това дете, то вместо да намалят тия колики,те се увеличават smile3511 Четвърта нощ не си правя труда да лягам.Луднах вече!!!
Балеринка стискам палци да успееш с кърменето Hug
Teddy аз от два дена давам Ентерокинд ,ама още чакам резултат Confused Иначе давам и Инфакол.
eftelyaТе май на всички им хъркат нослетата.
ОК.Май заспа.Отивам да я сложа с пореден опит да поспим

# 183
Добро утрооо! Направих ви закуусчица!
Заповядайте

# 184
# 185
офффф!не ми се получава нещо.
Cry

# 186
еми то не е лесно-такава хубава закуска Simple Smile
ей го и кайвето

# 187
  • София
SUNNYTA, мерси за закуската.

При нас коликите намаляха от както давам Биогайа. Вчера ми донесоха Инфакол но за сега няма да давам. Казаха ми, че имало разлика м/у английските и холандските Инфакол. Английските били по-добри. Нашите са холандски.

балерина, всички го имаме този период  Hug

eftelya, мисля,че наддаването на Есер е супер. Това си е по 45 гр на ден. И Ясен предпочита лявата страна на нещата Laughing. Малко се притеснявам защото почнах да го забелязвам след като ортопеда ме попита дали съм забелязвала да се върти повече н едната страна. Казах,че не съм и от тогава го наблюдавам. Върти се много повече на ляво. Ще попитам педи като отидем на преглед.

kari 79, ужасно добре те разбирам Hug. И това ще мине.

Аз си вкарах мухата за рахит Confused. Ясен се стряска на сън ако тропне нещо и си разперва ръчичките все едно се хваща за нещо. Това не е ли рефлекс на ''Моро" newsm78. Също се изпотява по главичката. Опипах фонтанелата но мисля повече да не се правя на лекар. Давам Вигантол, когато се сетя.

Не мога да му се нарадвам на опитите да контактува с нас. То са усмивки, гукане Heart Eyes По 1 час преди всяко заспиване. След това ченето ме боли от смях Laughing

Ох, дано болните дечица да са добре и да са си вкъщи вече. Много ми е мъчно но знам ,че всичко ще е ок.

И аз видях Мяу че се мерна във Фейсбук. Дано пише скоро.

# 188
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Сънита,Силвъри 10х за хубавите изкушения !

# 189
успях да ви изчета,че мръкни е будна от 5,ама то само лоши новини бее-пфууу дано се свърши тази черна серия
  Ника, Жаничка дано са добре вече дечицата и да не се мъчат  Praynig А и всички други болни дечица и те-бързо да се оправят
 Коте,Танче,Ел,Балеринка стискам палци да се регулира съвсем кърменето при вас.Евала,че въпреки трудностите и притесненията не се отказвате  Peace
Мяу голямо гуш-незнам какво друго да кажа  Sad
kari 79 дано си успяла да поспиш-аз се надявам през деня да успея да си открадна някой час сън,то и без това май пак не е за разходки
Ефи 5-10 мин си е достатъчно за някой деца и Ели повечето пъти по толкова суче.А 900гр за 20 дни са си екстра Ели качи 1070г за 30 дни и пак казаха че е ок) -хич нямаш повод за притеснение според мен дали успява да се наяде
 Ели пък все още носи 0-3м дрешки по френския размер и са и големи даже някой.Все с бебешките гащеризончета я обличам-всякакви панталонки и рокли са и огромни Sad а така искам с тях да я пременя  Flutter
 И нейното носле хърка-чистя когато се сетя (4-5 пъти на ден) без особен резултат май

# 190
Добро утро!

Сънита, много вкусна закуска!

Силвери, ммм кафенце!

Ха да видим какъв ще е днешния ден! Трябва да открадна половин час за кинеколог, а мойто диване дали ще ме пусне? newsm78
Ефтелия, според мен, Есер си наддава много добре, не се притеснявай, можеш да хапваш разхлабващи храни, на мен  и Деа ни действат крушите.

Коте, пробвала съм 5 различни вида и марки помпи, включително и на ръка...Еми, нещо не успявам...А с баткото се цедих, вярно че бяха пълни неизсукани гърдите тигава (той не искаше да суче, а и форума го нямаше тогава)
Съни Скай, как е Диманка? Дано отминава кашлицата Flowers Four Leaf Clover

Дано скоро имаме добри новини от Ника, Яничка и Мяуче! fingerscrossed

Хайде дами, приятен ден от нас и целувки  Hug

# 191
ДОБЪР ДЕН МОМИЧЕТА!
МЕРСИ ЗА КАЙВЕНЦЕТО И ЗАКУСКАТА   bouquet
СТРАХОТНИ СНИМКИ СТЕ КАЧИЛИ Heart Eyes
ВАЛЕНТИНА ВЕЧЕ ОЗДРАВЯВА,НО СЕГА ПЪК АЗ СЕ РАЗБОЛЯХ.НОСЪТ МИ ТЕЧЕ И ГЪРЛОТО МЕ БОЛИ,А НЕ ЗНАМ МОГА ЛИ ДА ПИЯ НЯКАКВИ ЛЕКАРСТВА.  Sick ВЧЕРА СЛЕДОБЕД БЕШЕ ВСЕ НА ГЪРДИТЕ МИ И НАПОСЛЕДЪК ПОЧТИ НЕ СПИ,БОДЪРСТВА СИ,ГУКА,УСМИХВА СЕ,НАПРАВО МЕ РАЗТАПЯ.
ДАНО БОЛНИТЕ СКОРО ОЗДРАВЕЕМ И ВРЕМЕТО ДА СЕ ОПРАВЯ ,ЧЕ ДА СИ ДЖЪТКАМЕ НА ВЪН И ДЕЦАТА ДА СА ПО- СПОКОЙНИ.

# 192
s.newa злото да те забрави!!!-стискам палци и на теб да се нормализира кърменето-как те изпуснах по горе  Embarassed

# 193
s.newa тук съмм  Flutter бяхме  малко при бабите а там няма нет..отивам да чета
Болни бебчета разбрах  има-милите Cry бързо да се оправят

Леле мале какво са тия катастрофи...обири ...болници ей Shocked

ама какво са се разсополивили всички барабар и ние двете,като ме види с  разтвора за нос и клечка за уши и почва да се муси  а на мен вечер като от кранче ми текат сополи а през деня ми няма нищо newsm78

Дано се пооправи времето искам да ида на църква ,ще се помоля за всички Hug,последни пък ходих бременна(а не трябвало-не знаех) и избухнах в див рев едва се усвестих и изкарах ъкъла на мъжа ми 30 мин рева като луда и дъх не мога да си поема да му кажа кво ми е #Crazy

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:21 от ПИПИТУ

# 194
бро утро и от мен!
Мерси за закуската и кафенцето!Мен пак ме налегна шоколадовият глад-ям по 2-3шоколада дневно Shocked и после резултата е налице-зеленко акооооооо.Не знам дали не му вреди нещо на бебето толкова шоколад(надявам се да не,че притрепервам само при мисълта,че не мога да го ям).
На Калоян вече му обличам дрешки 3-6месеца.Тези,на които пише 62-68см също започват да му омаляват,а на последната консултация беше 55см.Може ли да порастне толкова много за 1 месец?
Искам да ви се похваля-получих първия смях с гласче от моето бебе!!!! bowuuСега продължава да го тренира-явно му е интересен този нов звук,на който е открил,че е способен.Забелязвам също,че от няколко дни прави опити да протегне ръчички към играчките си.Не са много сполучливи опитите,но са целенасочени.Не можах да намеря откога трябва да се започне с тези движения,вие имате ли представа?

Общи условия

Активация на акаунт