Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 555
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
A кога се предполага, че ще преведат за април?
Май месец, мила! Confused

# 211
Момичета, сега проверявах отново в интернет сметката , по която трябваше да ми пуснат още миналия месец еднократната помощ и съответно няма никакви преведени парички. На някой , който е подал февруари или март превели ли са ги, че започнах да се претеснявам? Та нали са си 600 лева!
Пуснах молбата февруари и след един месец ми я преведоха.

# 212
Привет и от мен момичета, и Преслав като повечето бебчета вчера беше ужасно мрънкащ,цял ден беше ту на цица ту на ръце. Иначе вече заспива вечер сам и започна да смуче биберон, което за мен е цяло щастие, защото не е постоянно на цица.
vanya_pleven , аз подадох документи в средата на февруари и получих паричките в края на март, така че и твоите трябва да дойдат скоро.
Плами, Преслав също е от повръщащите след всяко хранене, но и добре наддаващи бебета. Вече се примирих с прането на много дрехи, само за него ми е мъчно да не му е гадно. Ние също много се надявахме да поспре и не купувахме АМ, но накрая спредадох и взехме Фризо вом. Има ефект, но аз го давам един път на ден по 90мл и то вечер. Забелязах обаче че повръщането намаля и има моменти когато въобще нищо не връща и изкарваме цяла нощ с една пижама, което е цяло щастие, но когато сме пътували някъде или много е прегръщан и люлян и е от ръце в ръце(като по Великден) на следващия ден фунтаните нямат край, дори вчера остана почти без бодита #Crazyвсичко беше мокро.
Момичета някой има ли вести от Шоколадче?
Дано болните бебчета вече да са оздравяли. Hug Hug
Мяу, дано си се посъвзела след  шока Hug Hug

# 213
  • София
Здравейте момичета!

Честито на всички, които днес изпълват месечинки - да са живи и здрави!
На всички болни бързо оздравяване! Специално се моля да са добре Макс на Ника и Кристиян на Жаничка!  Praynig
На мамите с проблеми с кърменето - момичета, кураж! Ще се уравновесят нещата и вашата упоритост и старание няма как да не бъдат възнаградени!  Hug
Да се отчетем - Калина вече е 60 см и 4,800 кг. За последния месец е качила 700 г, което според педиатърката е ОК. Направихме Пентаксима, добре го понесе, не е вдигала температура, ама и аз дадох вечерта преди лягане 2 мл Панадол и сутринта към 10 пак. Педиатърката не е споменала и дума за захранване, даде ни направление за ортопед. Уговорихме се да направим следващата консултация по гергьовднеските празници, за да нямаме досег с болни. За пореден път дадох обещание, че докато не се захрани Калина няма да пазя диети, че както тя не може да пие от шише не искам да си създавам излишни емоции. Stop
Моя опит да пийвам кафенце пак се оказа несполучлив - ха пиййна ха коликите почват. То се е видяло, че няма да ме огрее скоро, поне докато кърмя май е по-добре да не си правя повече експерименти.  Rolling Eyes
Хубав ден желая на всички ви и кротки бебчета без колики и болежки   bouquet

# 214
  • Плевен
Здравейте. Нито имам време да пиша, нито да чета. Той поспива чат-пат и тогава гледам къщната работа да си свърша. Сънят в къщата е мираж просто. От това системно недоспиване така сме се изнервили с мъжа ми, че само се заяждаме, което допълнително ни изтощава. Дано му минат болежките скоро, че не знам дали ще издържа. На консултация сме чак на 20-ти, има доста време до тогава, иначе имаме везна и го тегля всеки ден, тази сутрин беше 4840 гр., но за сантиметри нямам и представа, че е трудно да го измеря на леглото, той просто не спира да се върти. Оплаках ви се, това е. Отивам да го видя, лек ден на всички и само хубави неща да ви се случват.

# 215
Момичета, пак да ви напомня да ми пращате на лични поръчките за http://www.t-a-o.com/EN/. В понеделник ги пускам.

За сега сме аз, Сънита, Рали и чакам поръчката на Ванилия.

Да се самоцитирам:
Цитат
В понеделник оформям поръчката и точно преди да я пусна ще кажа на всеки каква е крайната сума, разхода за доставката до БГ ще го разделя на всички и ще влиза в тая сума, но това ще ви го напиша подробно за да кажете последно дали сте съгласни и я пускам. Ще дам номера на сметката по която да превеждате парите, телефон и скайп за да ме намирате по-лесно. Някой ако го е правил това упражнение по-рано и има някакви идеи да казва.

# 216
  • York
На мен ми прави впечатление, че и mama_widow липсва  newsm78

# 217
Мii, а как ви е хернийката?
Абе да не би да имат връзка двете неща?  Thinking И Лора и Преслав са с херния и повръщат  Thinking
И аз се радвам, че от вчера лапва биберона от време на време. Не иска всеки път, но все пак е нещо  bowuu
Вчера дори заспа сама в леглото благодарение на бибата  newsm68

# 218
Доста липсващи има...Мемо, Сашкова, Вабени, Мепофка, Готиноф и т.н и т.н. да не изброявам всички, че са много .... Предполагам, че просто не им стига времето за форума и затова не пишат толкова, колкото преди  Peace. Надявам се всички да са добре  Hug

Моят хулиганин се е научил и от една седмица като ме издебне и си пъха палеца в устата и го смуче бая настървено...Давам му залъгалка, ама пръста е по-сладък май...Играем си на котка и мишка общо взето  Laughing. Днес е много по-спокоен от вчера, пу пу.

# 219
Моят хулиганин се е научил и от една седмица като ме издебне и си пъха палеца в устата и го смуче бая настървено...Давам му залъгалка, ама пръста е по-сладък май...Играем си на котка и мишка общо взето  Laughing. Днес е много по-спокоен от вчера, пу пу.

Хихихи. И моя дреб е същия. Като си изтърве бибата и докато се завтека да я пъхна докато спи се дъвчат ръцете докто се докопа до палците. Ама едно такова звучно.  Mr. Green
Само гледам да не му хареса, че много лошо Shocked

# 220
  • София
Нашия още не се е изхитрил да набара палеца и се опитва да си лапне цялото юмруче  Laughing Ужасно е сладък, ама се гоним да не свиква така.

# 221
  • София
Привет!  Hug Hug Hug
Ние вече сме си вкъщи, Макс е добре. Продължаваме лечението още 4-5 дни с антибиотик през устата. Не съм ви чела назад, че Борис ме дърпа да се гушкаме да спим заедно.  Grinning

Много ви благодаря на всички за подкрепата!

Ще ви пиша подробности по-късно, само ще ви кажа много да се пазите вие и дечицата, че това не е изживяване, което искам да повторя.  Mr. Green
П.П. За съжаление Кукла ми беше съседка по стая заедно с Момчил.  Cry Дано се оправи бързо и нейният мъник.

# 222
  • York
Ника  Hug

# 223
  • offshore & overseas
Ники, няма страшно, няма да се повтори. Не бой се! Голямо гуш от нас за Макси и Бо!!

П.П. Какво му е на Чико?

# 224
Много се радвам че вече сте по-добре и че сте си в къщи Ника, дано и другите дечица скоро оздравеят  Hug
Плами, ние сме освен с пъпна и с ингвинална херния, четох някъде че при ингвиналната херния има и повръщане, дано вие да нямате такава, че операцията на нас не ни мърда. Сега го пазя като писано яйце, да не се напъва да плаче, че Пловдив е на 60 км, а баща му през 3 дни е на работа по за 24 часа и в такива дни не мърдам от при него, ще се побъркам, всеки път като ревне свалям памперс да видя дали не се е надуло нещо, вече изтрещях напълно. Толкова съм се изнервила, че постоянно се карам с баща му, който горкия не е виновен, но си го отнася Embarassed Rolling Eyes
От лепенката за пъпната херния(уж хипоалергична), а така се зачервява и реве, че снощи му я свалих.

Общи условия

Активация на акаунт