Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, дами!  Heart Eyes

Разходихме е и днес, видя го детето слънце (вече има тен на лицето - като го къпем се вижда каква разлика има с тялото  Laughing).
Тази нощ не спах много. Не беше спокоен, стряскаше се, аз давах биба и после се будих сама през час, не знам защо. И от 6ч сме на крак.
Тази вечер го изкъпваме и излизам. Ще се гледат с баща му  Grinning. Имам среща с бившите ми съученици от гимназията. Заведението е в нашия квартал. Много ми се спи, но имам нужда от разнообразие.

Танче
, да ти минава бързичко! И теб не пропусна този гаден вирус...Пожелавам ти утре да си по-добре  Hug Hug Hug!
Пухче, дохранвам сутрин с 30,40, а вечер с 60. Същата работа като балерина съм. Йо сам си го определи. Просто толкова иска.
Иначе 120 мл АМ знам, че е ок за тази възраст на едно хранене.
Ех, Ника!  Hug Дано наистина е само претоплен Макси!
Мери,  Hug! И на мен ми се допушва чат пат, ама ще стискам не само заради кърменето! Ще е глупаво да пропушвам пак след толкова месеци непушене, а и съм се стиснала и за цигари няма да давам по 5лв, абсурд!  Sick Mr. Green Емо да се трови сам като иска (така и не ги спря, само с намаляването на бройката за ден се справи  Crossing Arms).

Хубава и спокойна вечер!

# 466
Цитат
Аз съм в депресия май. Днес ревах та се скъсах, много реве моето бебе, писна ми с тез колики, не може да спи, не може да яде от болки...
И при нас е същата работа май-просто вече съм на ръба на силите си вече,няма ли край тоя ад! Tired

# 467
Ника, Яничка,  Hug

Ника, тя температурата на бебетата по принцип май е по-висока, ама с колко  newsm78

Аз тъкмо ви се похвалих, че Лора откри биберона и тя взе, че пак го низвергна  Joy
Уф, смея се аз, ама голяма борба пада с тоя биберон. Ами иначе е голям срам - свикна да заспива на гърда и като излезем с количката и като почне да се унася и си търси пак гърда  breastfeeding и рев, та рев  Embarassed Кажете как се справяте с това?
Проблемът е, че заради тая омраза към бибероните не ще да пие и от шише, т.е. не мога да мръдна от нея. А тази седмица ми се налага да отскоча по работа за 2-3 часа вечерта и трябва да се гледат с татко си  Crossing Arms

Иначе сме си добре  bowuu Гука, понякога ни се кара  Joy, понякога си мисля, че си пее  Laughing (или аз си внушавам  hahaha)

Аз понеже тая седмица имам един много официален служебен повод, та трябва да съм по-официално облечена. Оообаче, както се сещате - нищо не ми става - ни риза, ни костюм, нищо  smile3511 Явно ще съм с панталона за бременни, обаче с ризата удрям на камък. Ходих до бейби мола - срам не срам - гледах дрехи за бременни - единствената, която ми стана беше 80 лв  Shocked Свидят ми се много, дайте идея къде наоколо мога да отида с Лора или пък магазинче, което да работи и неделя - да драсна утре за 1 час, докато се гледат с татко си.  newsm78 А преди да забременея се мислех за дебела  Joy  ooooh!

# 468
Ника, уникална си ти  Grinning Можеш да заплашваш домочадието със "Слушай, че ще ти наготвя едни спагети!"  Mr. Green

Аз вчера успях от трите неща, които сготвих за вечеря да загоря две. Третото беше таратор  Whistling

Цитат
Има ли вероятност да усвоява цялата кърма и за това да не се изхожда?Според мен не е запечен,зашото когато пръцка леко се изхожда,но мн малко като количество,може би колкото монета от 1лв
Възможно е, но можеш да опиташ да помогнеш и с масажче и издържане, както и с малко разхлабващи, пълнозърнести и по течни храни за теб  Peace

Я и аз да ви зарибя за моята бъдеща финансогълтаща дупка http://direct.asda.com/george/baby-clothes/07,default,sc.html   Sunglasses

# 469
Ей, flower, щях да ти пиша и забравих - не се притеснявай толкова много, че Ели се е родила мъничка - и моята Лорка беше 2.200кг, ама на никого не съм се извинявала  bowuu. А относно качените килограми - аз качих 22, така че и това няма значение. Ние се бъзикахме във форума като бях качила 10, а Лора беше 1 кг, че съотношението е 1:10 и то баш така си остана  Joy В тоя смисъл - добре че не се роди по-тежка момата tooth
Иначе Лора беше отделена от мен в началото, ама като ми я дадоха ни костваше една безсънна нощ (и на съквартирантката ми също  Flushed ) в Родилния Дом, за да се храним само на гърда. Ела сега да я видиш каква пиявица е  newsm22

# 470
 писах,писах и то изчезна  ooooh!
janichka Merijaan дано скоро отмине тоя депресарски период
Бръм  fingerscrossed ама нямат ли край тези изпити бе?
Тани дано се разминеш и без антибиотик
Плами и Ели е така,не иска биберон,не иска да пие от шише,дори и мляко,но поне си заспива самичка като е в количката и я дундуркам.Много приятелки имам който казват че децата им към 3я,4я месец са открили бибата,дано и при вас така стане

Аз днес за първи път се качих в автобус с Ели и количката  bowuu тя си спа през цялото време.Ходих да играя волейбол,а тя спа отстрани милата.Вчера опища парка хем постоянно бутах количката,а днес спа като ангелче-2.30h така,прибрахме се,че ми се видя че се разваля времето,но докато хапне и то напече пак и направихме още една разходка.Максимално се възползвах,че утре знае ли се какво ще е времето

Охх,още неща бях писала ама...забравих какво

# 471
  • York
Шамич, аз отдавна започнах да им давам по някоя друга лира  Mr. Green Даже преди дни пуснах поредната поръчка, че и на съфорумки пуснах това онова - имаше безплатна доставка до английски адрес  Mr. Green
Ще се похвалим по другата седмица като пристигнат нещата.  Wink

Аз днес не съм излизала и съм кълбо от нерви....

# 472
АСДА-та  хич не лъже  Laughing ! Като сме на тая тема , даа питам, ponqkoga - кога ще ни видиш сметката  Laughing ?

# 473
  • York
АСДА-та  хич не лъже  Laughing ! Като сме на тая тема , даа питам, ponqkoga - кога ще ни видиш сметката  Laughing ?
Твоята точно,като се видим да ти дам нещата, което предполагам ще стане по - другата седмица. Тази седмица ще трябва да преведа парите на Алезар. Колко точно ще са, ще се разбере от калкулацията, която направи Гери. А буса им тръгва в неделя.

# 474
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Нямам време да се върна назад и затова ще ви помоля да ми припомните някои коментирани неща:
 1.За дребните пъпчици без бял връх по личицето- с какво ги оправихте? На Ели стават все повече и мисля в началото да пробвам нещо на своя глава преди да я помъкна по лекари, та какво ще ме посъветвате?
 2.За зеленото ако- вече от три дни е такова, без слуз и други притесняващи неща, ама е зелено. А беше жълто като жълтък на яйце. Да се притеснявам ли? newsm78

Балерина, аз мажа с Д-р Тайс Nachtkerzen Balsam. Този крем е страхотен. Мирише на гадно, има вид на развален, защото е синкав, но пъпките ги мори за часове.

За акото и аз да се изкажа. Ники има зелено ако когато има колики. И аз вече като го видя започвам капките. Иначе не давам постоянно.

И аз не мога да намеря ваксината. Имам позната, която има верига от аптеки. От Търговска лига и казали, че всичко е изтеглено за ХЕИ. Ще почакаме да видим какво ще стане.

# 475
Мяуче мак адрес се сменя лесно,но има и такива дето не знаят как ..доставчика ти на нет трябва да ти има мак адреса,аз мога да проверя в една мрежа дали го има,ако го разбереш напиши ми го на лични.Случвало се е клиент да звъни за откраднат лап топ  и случайно проверих мака...оказа се ,че компа се ползва от техен комшия Sunglasses

# 476
  • France-Bulgaria
Балеринка Благодаря за тел.  bouquet В понеделник ще звъня.
Шаманче,аз закусвам с мюсли,на обяд супичка,вечер пак супа,плодове,по 2л течности.Но уви,нищо не помаг...
За Асда Пуснах веднъж поръчка от там,но не бях доволна.Дрешките на второто пране се'размазаха'
Не бих повторила,но казват,че имало и някои по-качествено.Явно не съм уцелила.

Днес си пуснах поръчка от pumpkinpatch/ може да прозвучи,като реклама,но смятам,че дрешките им са дори по-качествени от тези на некст/Каката Почти е готови за предстоящите жеги.Предвид факта,че 2010 се очертава да е най-топла  ooooh!

http://www.pumpkinpatch.co.uk/browsesearch/LoadProductList.aspx? … ctions/candyland/

А бебсън ще го обзавеждам от ТАО благодарение на Бръмби    bouquet

Има ли някой,който ще псука поръча от Некст?/
Ако може да се включа с няколко неща?Да ми пише на лс...

/Ох много ми подскача браузъра и нищо не виждам,като пиша,та може някои букви да липсват.Та да ме извините/

# 477
Само да ви кажа, че стиснатите палци подействаха. Имам 5  Mr. Green Благодаря ви.  Grinning Утре ще направя аз калкулацията и действам по нашата поръчка от Тао. Сега лягам, че след изпита обиколих половин България.

# 478
  • София
Честито Бръмби! Все така да взимаш изпитите! Simple Smile
Но ако не се лъжа сега и на теб ти предстои малко почивка и най-после дълги разходки....

# 479
Браво, Бръм! Страшна си!  Wink
Аз не излязох тази вечер. С Йоан се занимавах до 21.30 и като видях и че вали, съвсем се разубедих да се шляя по тъмниците...А като знам и че трябва да се задоволя с една бира и да си ходя пък съвсем  Mr. Green.
Лягам си, че съм умряла за сън.

Целувки на мами и бебоци  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт