Разходихме е и днес, видя го детето слънце (вече има тен на лицето - като го къпем се вижда каква разлика има с тялото
Тази нощ не спах много. Не беше спокоен, стряскаше се, аз давах биба и после се будих сама през час, не знам защо. И от 6ч сме на крак.
Тази вечер го изкъпваме и излизам. Ще се гледат с баща му
. Имам среща с бившите ми съученици от гимназията. Заведението е в нашия квартал. Много ми се спи, но имам нужда от разнообразие.Танче, да ти минава бързичко! И теб не пропусна този гаден вирус...Пожелавам ти утре да си по-добре
!Пухче, дохранвам сутрин с 30,40, а вечер с 60. Същата работа като балерина съм. Йо сам си го определи. Просто толкова иска.
Иначе 120 мл АМ знам, че е ок за тази възраст на едно хранене.
Ех, Ника!
Дано наистина е само претоплен Макси!Мери,
! И на мен ми се допушва чат пат, ама ще стискам не само заради кърменето! Ще е глупаво да пропушвам пак след толкова месеци непушене, а и съм се стиснала и за цигари няма да давам по 5лв, абсурд!
).Хубава и спокойна вечер!

и рев, та рев
Гука, понякога ни се кара
)
Явно ще съм с панталона за бременни, обаче с ризата удрям на камък. Ходих до бейби мола - срам не срам - гледах дрехи за бременни - единствената, която ми стана беше 80 лв

) в Родилния Дом, за да се храним само на гърда. Ела сега да я видиш каква пиявица е
ама нямат ли край тези изпити бе?
В понеделник ще звъня.