Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 555
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Привет!
Дано болничките бебчовци да се оправят възможно най-бързо  Praynig
Лоши работи само ей...
При нас какво..Дунда си яде когато си поиска...Ака си 1-2 пъти на ден и задължително омазана по целия гръб  ooooh!...И тя не си задържа дълго време глвата като я сложа по корем....От няколко дни като я сложа подпряна на възглавница полулегнала, започват едни неистови опити да се изправи-подпира се на лакти и се набира напред, мн ми е смешна  Simple Smile хич не иска да лежи вече...Вечер спи неспокойно-едно въртене, едно сумтене, какво й става не знам...Вкъщи също не иска да спи, трабва да е навън, че иначе е ужас...
Хайде и аз малко да се оплача- през бременността ми се появиха пигментни петна по лицето и сега съм като петниста хиена...мн ми е неприятно и се чудя с какво да ги махна...Не ми стига това, че съм безформена ами и петна, пфуууу ooooh! ай стига толкова мрън...

# 151
Ради, дано тия петна да се махнат, че за съжаление съм чувала, че не винаги изчезват. Peace

Сега за поръчката от Тао, че вече започнах да получавам съобщения с поръчки.
Момичета, понеже сега уж уча за последния изпит и нямам време да пусна поръчката веднага, предлагам да изчакаме всички желаещи до понеделник  да ми изпратят на лични техните поръчки. В понеделник оформям поръчката и точно преди да я пусна ще кажа на всеки каква е крайната сума, разхода за доставката до БГ ще го разделя на всички и ще влиза в тая сума, но това ще ви го напиша подробно за да кажете последно дали сте съгласни и я пускам. Ще дам номера на сметката по която да превеждате парите, телефон и скайп за да ме намирате по-лесно. Някой ако го е правил това упражнение по-рано и има някакви идеи да казва.

# 152
  • Бургас
Пухче,благодаря  Hug
Понякога и на теб мерси за поръчката  Hug

Ей,днес голяма активност в темата ни,сигурно защото времето е лошо.  Mr. Green

п.с.Бобишанке,тя и Диманка от време на време покашляше, но вчера се увеличи значително кашлянето й ,та за всеки случай реших да я заведем на лекар да й прослушат гърдичките ...

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 17:59 от SuNnY SkY

# 153
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, Дани днес беше истински герой Crazy Ходихме да му подаваме документи за паспорт, и естествено имаше опашка от около 100 човека/заради новата система  Twisted Evil/, навън вятър-дъжд, изморени и изнервени граждани... Мислих да чакаме на опашката,но като видях тълпата , плюс лошото време, и скърцането на бебчо, помолих хората да мина с бебето, не бяха много доволни, но имаше и свестни хора, слава Богу  bouquet И въпреки че минахме отпред, вътре чакахме 2 часа,  обаче снимката на Дани стана уникална/ разсмя всички вътре Mr. Green/, жените,които работеха вътре  бяха много мили, и в крайна сметка, след като поспа между другото, порева си качествено, и се нагледа на много народ, след няколко дниДани ще си има паспорт, и ще се разходи в чужбина за първи път, на гости на татко си Mr. Green Grinning

# 154
И Миташки вече има паспорт, също голям смях при снимката. Всъщност аз я имам на диск и мога да я покажа като се сетя. Само че, Магнолия, аз не чаках за новите документи за да си спестя опашките. Тоя паспорт ще си важи пак докогато му е срока, а пък и на едно бебе какви биометрични данни да му взимат?!, така си помислих и затова го извадих по-рано да не се бутам в тълпата, че я ме пуснали, я не.

# 155
Влизам пак само да се оплача от консулта сутринта, че се бях ядосала на мъжката част и забравих...педи каза, че Али имала първите симптоми на рахит  Cry щото много се стряска - протяга и събира ръчичките често, докато спи също и се разплаква, нервничка е, плаче често, поти се по главата  Sad И сега търся каварцова лампа...някой да знае къде се продава и как се ползват и въобще що е то и как да се пазим от него... Sad

# 156
Teddy*, дано бързо да се оправяте. Това с рахита е ужасно. Не давахте ли Вигантол, нали уж тий предпазвал. сега увеличиха ли ви дозата?

# 157
Влизам пак само да се оплача от консулта сутринта, че се бях ядосала на мъжката част и забравих...педи каза, че Али имала първите симптоми на рахит  Cry щото много се стряска - протяга и събира ръчичките често, докато спи също и се разплаква, нервничка е, плаче често, поти се по главата  Sad И сега търся каварцова лампа...някой да знае къде се продава и как се ползват и въобще що е то и как да се пазим от него... Sad

Това ако са първите симптоми за рахит, то значи всичките бебета имат рахит.
Но щом е казала, значи нещо я е усъмнило, най-вероятно фонтанелата. Аз не съм много стриктна с вигантола, да не кажа хич, май разчитам повече на слънцето. Теди, давай вигантола, извеждай повече на слънце, кварцова лампа трудно ще намериш. Не те ли посъветва да почнеш и с някои сокове, заради витамините? Не се притеснявай, в днешно време няма бебе което да е развело рахит именно заради навременната помощ, така че и да има нещо съмнително няма да се стигне до рахит. Hug

# 158
  • София
Честита месечинка на празнуващите!   bouquet

Нарцис, много сполучлива се е получила фотосесията, а Никола е голям сладур!

Karolin@ и кака Габи и Алекс са страхотни!

Изобщо всичките ни бебчета са бонбончета, да са ни живи и здрави!

Ето няколко снимки и от нас http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarcheta-2010-na-1-mesec.479886.18110581

П.П. Някой да има информация за Шоколадчето? Дано всичко с тях е наред! Praynig

# 159
Танче, много готини снимки! Да я цункаш малката кукличка. Heart Eyes
За Шоки никой май няма вест. Някой да и има номера?

# 160
  • София
Бръмби, благодаря! Като спомена номер, май ми го беше пращала на лични, ще го потърся и ще и звъна да ги проверя.

# 161
Теди, ако това са симптомте значи и моето момче има, както и повечето бобоци!
Човек не трябва да се връзва на всичко което казват док. Naughty

Охх исках и друго да напиша ама забравих, още си имам бременнен мозък явно Crazy

# 162
Teddy*, дано бързо да се оправяте. Това с рахита е ужасно. Не давахте ли Вигантол, нали уж тий предпазвал. сега увеличиха ли ви дозата?

Давам Вигантол от момента в който док го исписа...май като се прибрахме от болницата. Всяка сутрин по 1-2-3 капки давам директно в устата с пипетката, до сега нямам пропуск. Дозата не я увеличи, остави си я по 1-2 капки на гладно. Ама и вашите бебета ли се стряскат така... newsm78 аз заради това най-вече се вързах, щото тя милата както си спи и се стряска и рев...като сменям памперса пак така...

# 163
Теди, повечето бебета се стряскат. Теа също се стряска и размахва ръчички. Едва ли това е водещото.

# 164
Пфууу как ме е яд на мене си...много съм отракана, ама стане ли дума за Али и се посирам (с извинение) и ми се струва, че идва края на света..кога ще се науча да запазвам самообладание и когато ства дума за нея...

Общи условия

Активация на акаунт