Честито на бебчетата, изпълващи днес месечинка.

Ние сега се връщаме от консултация. Резултатът е задоволителен- 1200 гр и 2 см отгоре. Вече сме 5,5 кг и 55 см. Биха ни Пентаксима, изобщо не плака Алечка. Друга ваксина няма да слагаме. Тази си я купихме, надяваме се следващата да я отпуснат по ЗК. Всичко иначе си ни е наред. Питах доки за повръщането, но тя каза, че щом наддаваме значи проблем няма. Вигантол-ът си го продължаваме по 1 капка сутрин на гладно. За нервното сукане доки каза, че много от бебчетата имат такива периоди, да не се притеснявам. За акането вече не я и питам, явно от нищо не минава тоя запек. Вече поне 3-4 дни ям разхлабващи храни и пак никакъв резултат върху бебка.
Явно ще си акаме с термометъра, като не искам да давам Фризо вом.За кърпичките- аз ползвам на Памперс, досега съм нямала проблем, не сме се подсичали, но от няколко дни ни е леко зачервено дупцето и не минава от никакви кремчета, изпробвах поне 4-5 вече. Дано поне да не става по-зле. Иначе ние се мием 2-3 пъти дневно с водичка, а на останалите сменяния- с мокри кърпички.
И аз вчера взех Памперс 3-ка. Харесаха ми, не са ни големи, но аз съм нямала проблем и с 2-ката, не са ни пропускали. Ма то пък ние и не акаме, така че не сме критерий.

Сега ставам да си нагледам детенцето и след храненето отивам на народни танци. Не съм ходила, откакто разбрах, че съм бременна. Страшно ми липсват! Дано ми помогнат и да вляза във форма, че съм като плужек. Хубава вечер, дами!

.
.

, та се стреснах. Иначе си го купих, ама така си стои в шкафа...

. Дано най-лошото е зад гърба ти, мила!
. Стискам палци и на теб!
. Ей сега се разрева....