Деца с диабет - тема 7

• 80 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ех, изпуснали сме го  Sad Аз гледах миналата седмица, но май нямаше информация тогава. Нищо, другият път  Wink

bella 99, браво на социалните и моите са дошли. Много хубаво е така да ги получим, но сега ще чакаме още по- дълго до следващото плащане  newsm78 Дано продължат да ги дават преди края на месеца, а не в началото на следващия.

# 691
Днес теглих детските+другите надбавки и много висока ми се видя сумата. Искам да попитам това за ноември и декември ли е? Януари ще има ли или не, за да мога да си направя сметката.

# 692
  • София
Clivia, това са надбавките за ноември, които по принцип трябваше да се изплащат след 15-ти, но започнаха от няколко месеца да ги плащат чак в началото на следващия месец. Т.е. декемврийските би трябвало да се преведат след 15.01., но вероятно чак след 01.02.
Поправете ме, ако бъркам newsm78

# 693
Значи хептен съм му изпуснала края. Уж ги тегля всеки месец в края, ама може и нещо да съм пропуснала  Confused
   Значи ще има и през януали преведени пари  Simple Smile Няма значение за кой месец са.

# 694
НЕКА КОЛЕДНАТА ЗВЕЗДА ДА ОГРЯВА ВАШИЯ ПЪТ В ЖИВОТА !

НЕКА ЗДРАВЕТО И КЪСМЕТА БЪДАТ ВАШИ СПЪТНИЦИ,

А СЪРЦЕТО И УМЪТ ВАШИ СЪВЕТНИЦИ !

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ОСТАВИТЕ ЕДНО ОТВОРЕНО ПРОЗОРЧЕ

В СЪРЦАТА СИ ЗА ХОРАТА,КОИТО ВИ ОБИЧАТ !

ВЕСЕЛА КОЛЕДА ! santa2

# 695
Мили майки и деца,
Нека магията на Коледната нощ да превърне всеки Ваш ден от Новата година във вълшебна приказка.

# 696
Весела Коледа!

# 697
  • Пловдив
Момичета, Весела Коледа и от мен. Много здраве и късмет на вашите семейства и отлични захари на дечицата ви.!

# 698
Весела Коледа пожелавам на всички да са много здрави.

# 699
Честита Коледа! Здраве, късмет на всичките деца и техните близки! Simple Smile

# 700
  • София
Честито Рождество! Бъдете здрави, много успехи и късмет!

# 701
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!Хубави захари пожелавам на всички дечица.  bouquet  Hug Hug   bouquet

# 702
  • София
Честита Нова Година, мили приятелки! Да е благословена и успешна за целите ви семейства!  Hug

# 703
  • София
Теди, честита нова година и на теб, и на цялото ти семейство! Hug
Мили родители, дано да е здрава, късметлийска, щастлива за децата ни и за нашите семейства!

# 704
За много години.
Много здраве и късмет през Новата година!!!
Нека лошото да Ви забрави,
И всеки Вам добро да прави!
Здравето, да е като скалите,
И да си не знаете парите!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт