Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 313
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Това го виждам  за първи път
http://www.youtube.com/watch?v=7cy5j5LWjmQ&feature=player_embedded#

NASDAQ- Nacional Association of Securities Automated Quotation.

Ще добавя и това видео, ако някой има желание да го направи, но е пропуснал да го види
http://www.youtube.com/watch?v=m2Qq1jnJaA4

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 20:49 от valq61

# 436
  • София
И това е тъжно United Fans Calling Michael Jackson :
http://www.youtube.com/watch?v=tN3JTEL4Q_0  Cry

# 437
Момичета как сте? Simple Smile Kолко хубави Майкълчета сте наслагали  Hug Heart Eyes
memorgana, гледам този красавец, който съм го постнала ти си го имала в подписа дори  Laughing
Валя  това за NASDAQ и аз не съм го виждала досега, трогнат е от изненадата с тортата и подаръка Simple Smile

Понеже попаднах пак на клипче с Дейв Дейв и теорията за нещо скрито на някой ютюбец слагам я тук http://www.youtube.com/watch?v=88apSsYYuI0&feature=related ей така да сме започнати с разните теорийки   Peace

# 438
  • София
Момичета как сте? Simple Smile Kолко хубави Майкълчета сте наслагали  Hug Heart Eyes
memorgana, гледам този красавец, който съм го постнала ти си го имала в подписа дори  Laughing
Валя  това за NASDAQ и аз не съм го виждала досега, трогнат е от изненадата с тортата и подаръка Simple Smile

Понеже попаднах пак на клипче с Дейв Дейв и теорията за нещо скрито на някой ютюбец слагам я тук http://www.youtube.com/watch?v=88apSsYYuI0&feature=related ей така да сме започнати с разните теорийки   Peace

shine_day, какво се обърка Джърмейн в това интервю, може ли с две думички? Тук ли вместо болница казва летище?  Също не разбрах и за Дейв Дейв защо повтарят кадрите от гостуването му при Лари Кинг?

# 439
В смисъл не те кефи изпълнението? Като се замисля - нещо блед изглежда така и някак призрачно. Права си - не става, Hug

Ами искате ли да се обединим около идеята да е снимка на която да е усмихнат? Момичета, колко много прдложения сте дали Heart Eyes - как ще избираме не знам Mr. Green

Не бе миличка, не харесвам тая блузка на чичкото, а снимката как е излязла много ми харесва!Хубаво стои според мен  Peace

Пхах съвсем се обърках Laughing
Шайн готски е много тук!

Кате, Вале - много предложения и все хубави, усмихнати, сексиии Mr. Green Как ще избираме Simple Smile

# 440
В смисъл не те кефи изпълнението? Като се замисля - нещо блед изглежда така и някак призрачно. Права си - не става, Hug

Ами искате ли да се обединим около идеята да е снимка на която да е усмихнат? Момичета, колко много прдложения сте дали Heart Eyes - как ще избираме не знам Mr. Green

Не бе миличка, не харесвам тая блузка на чичкото, а снимката как е излязла много ми харесва!Хубаво стои според мен  Peace

Пхах съвсем се обърках Laughing
Шайн готски е много тук!

Кате, Вале - много предложения и все хубави, усмихнати, сексиии Mr. Green Как ще избираме Simple Smile

Харесва ми бе Маги!!!!Ей сега вече ме разбираш  Mr. GreenМного ми харесва!

# 441
Ленита, направо убихме рибата с нашия развален телефон hahahaСега всичко ми се изясни  bouquet
От снощи преглеждам наново всичко в mjjpictures и направо затънах - не мога дори няколко да избера и да ви предложа:oops:

# 442
Момичета как сте? Simple Smile Kолко хубави Майкълчета сте наслагали  Hug Heart Eyes
memorgana, гледам този красавец, който съм го постнала ти си го имала в подписа дори  Laughing
Валя  това за NASDAQ и аз не съм го виждала досега, трогнат е от изненадата с тортата и подаръка Simple Smile

Понеже попаднах пак на клипче с Дейв Дейв и теорията за нещо скрито на някой ютюбец слагам я тук http://www.youtube.com/watch?v=88apSsYYuI0&feature=related ей така да сме започнати с разните теорийки   Peace

shine_day, какво се обърка Джърмейн в това интервю, може ли с две думички? Тук ли вместо болница казва летище?  Също не разбрах и за Дейв Дейв защо повтарят кадрите от гостуването му при Лари Кинг?

Да тук вместо да каже болницата казва летище , а кадрите за Дейв Дейв ги повтаря ,защото иска да ни покаже ,че според него на  шоуто при Лари Кинг и на другото място ,на което говори Дейв Дейв всъщтност това не е Дейв Дейв  и затова показва как правят маската на Майкъл за филмчето Ghosts за да ни обясни ,че Майкъл и друг път се е превръщал в друг човек и има съмнения ,че в тези шоута всъщност е Майкъл , а не Дейв Дейв ,абе шантава работа  незнам това са само теории.

# 443
  • Linz
Аз харесвам последните предложения на lenitta.

# 444
  • София

Майкъл пее Heal the World в пилотската кабина на самолета, прелитайки над някакъв остров.  Heart Eyes
Намерих го в mjjcommunity.com, ако някой иска да го преведе. Снимката  е слагана тук много отдавна, но ми е интересна.

Michael Telling Children Stories on Rio to Salvador Flight

The following article an article was published in a Brazilian newspaper when Michael came to record ‘They Don’t Care About Us‘ back in 1996. It was republished again after his death here:
http://extra.globo.com/lazer/materia...-756526167.asp

Michael filmed and recorded ‘They Don’t Care About Us‘ in two Brazilian states: Rio and Salvador. Michael took a commercial flight between the two states while filming, and this article is about events of that flight.
The Executive Editor of Globo, Marcelo Senna, tells how it was to be side by side with Michael Jackson on a flight to Salvador in 1996:
“He has a very cold look. Frost.” This was the first impression I got on the flight Rio-Salvador which I shared with Michael Jackson 13 years ago, when he was recording with Olodum. But that impression slowly faded away when I witnessed one side of the singer who maybe just few could see. In the few minutes that I remained standing five feet in front of the star, I tried all ways to interview him. Two scary security guards, that could be at “Thriller” avoided me every time I got closer.
But if I could not interview him, despite being the only reporter in the world in there, I witnessed, very close to him, a performance that sparked a clatter of belts being unbuckled and made everyone turn their necks to the first chair of the Boeing 737.
Michael Jackson spent much of the flight playing with his companions, a boy and a girl aged six years at the time. With them, the look of his eyes was different. It was sweeter. I closely followed what few saw and heard: a fairy tale in which he portrayed a little lion lost in the forest. The children were delighted with the roars and the faces during the story. Me too. It was better than any of those mega video clips of the star on TV. This was an almost exclusive clip. For me and for the children.
-Marcelo Senna, Executive Editor of Globo
He wore a red jacket from the football team Torpedoes Soccer Team, black pants and hat. He entered the plane with his inseparable surgical mask, which he took off only after the doors were shut.
I was privileged because I remained standing in front of the front row and I could not get out much longer. I had asked the flight attendants to stop there when they serve the food. Even with the requests of security guards to return my chair, I explained that the food cart blocked the way. Wasn’t it a fine excuse?
The flight attendants, by the way, competed to serve him the food. Michael loved Guarana (a Brazilian soft drink) and ate everything from cheese, salami and ham, quail eggs, fried chicken, pineapple, grapes and quindim (a Brazilian dessert, it seems a little tart). As far as I can tell, I believe he ate about 12 quindim!
But who had the greatest privilege was the flight commander. Michael went to the booth and sang a cappella, “Heal the World” when the plane was flying over Itaparica Island (near Salvador), and I was thinking I had already had the best times of my life before this!
-Marcelo Senna, Executive Editor of Globo

# 445
Момичета как сте? Simple Smile Kолко хубави Майкълчета сте наслагали  Hug Heart Eyes
memorgana, гледам този красавец, който съм го постнала ти си го имала в подписа дори  Laughing
Валя  това за NASDAQ и аз не съм го виждала досега, трогнат е от изненадата с тортата и подаръка Simple Smile

Понеже попаднах пак на клипче с Дейв Дейв и теорията за нещо скрито на някой ютюбец слагам я тук http://www.youtube.com/watch?v=88apSsYYuI0&feature=related ей така да сме започнати с разните теорийки   Peace

shine_day, какво се обърка Джърмейн в това интервю, може ли с две думички? Тук ли вместо болница казва летище?  Също не разбрах и за Дейв Дейв защо повтарят кадрите от гостуването му при Лари Кинг?

Да тук вместо да каже болницата казва летище , а кадрите за Дейв Дейв ги повтаря ,защото иска да ни покаже ,че според него на  шоуто при Лари Кинг и на другото място ,на което говори Дейв Дейв всъщтност това не е Дейв Дейв  и затова показва как правят маската на Майкъл за филмчето Ghosts за да ни обясни ,че Майкъл и друг път се е превръщал в друг човек и има съмнения ,че в тези шоута всъщност е Майкъл , а не Дейв Дейв ,абе шантава работа  незнам това са само теории.
yes Liberian girl ти е отговорила bouquet  Нямах възможност по-рано да пиша. Освен това, че обърква болница с летище казва и за конспирация нещо там, но не мога да разбера точно какво. А при Дейв Дейв моята сестра намери някои разлики между този с каскета и този, който е при Лари Кинг, които иначе аз не бях забелязала - различни челюсти, носа и единият е с по-продълговата глава Shocked И така видеото не твърди, че това със сигурност е Майкъл, а че са различни хора и това е странно.

# 446
  • София

Съвсем забравих да благодаря като хората.  Liberian girl,  shine_day  Благодаря ви и на двечките   bouquet
Бях чела в  коментари в някакъв форум за интервю на Джърмейн, в което той прави тези  "грешки". Спомням си, че се оментираше и нещо от сорта на "Майкъл сега прави хореографията", но не съм съвсем сигурна и дали в едно и също интервю беше. И ми е странно как се допускат тези грешки  newsm78

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 23:32 от valq61

# 447
Момичета всички картинки са хубави и последните няколко са много хубави, но трябва да се спрем на до 10 картинки (може би и по-малко  Rolling Eyes), от които да изберем победителя  Tada Как мислите да стане, с анкета ли? Може би трябва да подберем по 1, 2 предложения (които най-много си харесвате) от всеки, който желае да даде такива и после да избираме  newsm78

# 448

Съвсем забравих да благодаря като хората.  Liberian girl,  shine_day  Благодаря ви и на двечките   bouquet
Бях чела в  коментари в някакъв форум за интервю на Джърмейн, в което той прави тези  "грешки". Спомням си, че се оментираше и нещо от сорта на "Майкъл сега прави хореографията", но не съм съвсем сигурна и дали в едно и също интервю беше. И ми е странно как се допускат тези грешки  newsm78

Валя  Hug И на мен ми е странно, ако и за хореографията е така. Освен, ако все още не го е осмислил тогава , не знам  Confused Но тези неща не ме убеждават да имам дори съмнения, че Майкъл е жив. Чудя се обаче покрай това ровичкане, което се прави, да не направят някакви други разкрития  Peace  Laughing (не с личността на Майкъл, а с друго нещо например)

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 23:52 от shine_day

# 449
Поздрав за всички днес с вълнуващи моменти от концертите и срещите на Майкъл с фенове и други изненади, абе клипчето е супер  Two Hearts
              http://www.youtube.com/watch?v=j8zefB8Y4wE

Общи условия

Активация на акаунт