Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Този портрет съм го виждала ,ама дали Майкъл изобщо е знаел ,че съществува това ми е интересно и как би реагирал ако го види? Grinning

# 496
  • BG
Benisima, а намирала ли си някъде мнение на Майкъл или пък нещо художникът да е казал за мнението на Майкъл? Струва ми се, че този портрет не е бил известен досега  newsm78

А пък тази картина  вече не мога да се сдържа  да не я  покажа. Не мога да чакам по късен час или пък нова тема sexy Michael. За мен  е шедьовър .  С удоволствие ще си направя блузка в голям размер за пижамка  Embarassed  Разрешавам ви да ме линчувате  Peace

Леле-лелеееееееее, бързо нагаждай гърба за 100 тояги !!!!!  smile3508
Линчув!  newsm66  Ама за пижамата идеята е номбре оне  smile3521!!!!!

По въпроса ти - не, нищо не съм срещала, но ще се поровя... Peace

# 497

- на мен ми харесва това.Ако е снимка трябва да е с много добро качество.

Ох  ooooh! и на kati-p е такъв портрета. Сори, че я поствам пак, ама заради блузката.

# 498
Леле Валя, този портрет и на мен повече ми харесва. Хайдеее за всички по една пижамка  smile3508 newsm62

# 499
Аз викам вместо блузки, пижамки да си направим с това портретче  smile3521Гаранция че всяка нощ ще сънуваме сладки сънища.... Wink

# 500
Аз викам вместо блузки, пижамки да си направим с това портретче  smile3521Гаранция че всяка нощ ще сънуваме сладки сънища.... Wink

ахахаха и с това може пижама Embarassed

това съм го пускала, ама е от серията...

# 501
  • София
memorgana, от първите две се чудя коя да си избира и затова  избирам и двете  Heart Eyes
Значи вече си планувам три блузки-пижамки /като знам колко срамежлив е Майкъл, чак  започвам  да се чувствам  неудобно  ooooh!/ ,  но не се отказвам  от блузката със снимката и посланието от първоначалната идея.

Този портрет съм го виждала ,ама дали Майкъл изобщо е знаел ,че съществува това ми е интересно и как би реагирал ако го види? Grinning

Liberian girl, признавам си - и аз си задавах този въпрос, не зная, може би нещо подобно  на тази снимка Embarassed, а може би не  Grinning

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:23 от valq61

# 502
valq61 ,къде намери тази картинка....за първи път я виждам Embarassed Embarassed

memorgana ,на мен ми харесват и трите картинки.....тази по-средата най -много.

shine_day
, благодаря ти ,може да се опитам да видим какво ще стане.

# 503
Всичките ми харесват мале ей сега ще ви покажа и още една вече направо незнам ,някой с голямо въображение ги е рисувал тези неща http://i40.tinypic.com/2dgwept.jpg тая ще ви я пусна така ,защото  е доста за червена точка направо. Embarassed

# 504
Момичета , май за пижамките по - бързо избирате картинка отколкото за блузките Joy Laughing Joy

# 505
Liberian girl тази ще е отпред на блузката а първата картинка за гръбчето....ще сме номер 1! Grinning Grinning

# 506
Всичките ми харесват мале ей сега ще ви покажа и още една вече направо незнам ,някой с голямо въображение ги е рисувал тези неща http://i40.tinypic.com/2dgwept.jpg тая ще ви я пусна така ,защото  е доста за червена точка направо. Embarassed

Боже, Shocked Това вече е направо за след 24 часа! Shocked Да, искам пижамка и отред и отзад с Майкъл.... Mr. Green
П.С. Като си почнала, дай и ония.... Whistling

# 507
  • София
Benisima, а намирала ли си някъде мнение на Майкъл или пък нещо художникът да е казал за мнението на Майкъл? Струва ми се, че този портрет не е бил известен досега  newsm78

По въпроса ти - не, нищо не съм срещала, но ще се поровя... Peace

Benisima, докато си ровичках из нета, случайно попаднах на тази снимка и мисля, че дава отговор дали е харесал картината

# 508
И малко емоция искам да предложа........Целувам ви!

Babyface and Stevie Wonder - Gone too soon

Babyface tribute song to Michael Jackson live     Моля за малко превод!  Praynig

Kid Rock, ABC, July 18, 2009 Comerica Park    

Jay-Z Michael Jackson Tribute / Can I Live     И тук, ако може, още малко!  Praynig

А, бе, приятелки, що никой не пожела малко да попреведе какво казват тези хора..???!!!!  Crossing Arms

Сигурна съм, че е нещо мило!

Калинчеееееееееееее, помощ, Аби, Ленитка, Теси, със-сигурност-пропускам-някой (да ме извинява) -

хайде малко радост за невежите, де...... newsm17

Миличка,забравих те тебе....Оня ден като ги видях, си казах, че ще ги преведа и така си и остана....
Ами общо взето нищо ново. Jay-Z не каза нищо особено. Babyface разказа, че когато е бил в 6-ти клас, за пръв път ги е гледал на концерт на живо, който се предавал по телевизията. Обаче стоял зад сцената и виждал само гърбовете им. Толкова се развълнувал, че поедно време не усетил как сълзите текат от очите му.
В 9-ти клас ги срещнал на живо. Взел им интервю като се престорил на репортер. Още на първата среща бил омагьосан от личността на Майкъл. Каза, че въпреки че Трилър е написан преди повече от 25 години, ако сега пуснете клип от Трилър на децата си, те непременно ще искат да бъдат Майкъл Джаксън.
Накрая имитира MJ като се обръща към дамите и казва,че след концерта ще бъде във стаята си....
Много хубави трибюти! Hug

# 509
  • MJF
В тон с доброто настроение в темата     Hands ClapМайкъл и Томаш  Misc Ghost

Общи условия

Активация на акаунт