Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 310
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Партито е супер!!! Tada

# 481
Момичета, получих това писмо в пощата си на регистрацията в сайта за точките/портрет на Майкъл направен от точки -където всяка точка е  негов фен/.Опитах да го преведа с гугъл но не схващам идеята.Някой може ли да ми каже за какъв проект става въпрос?Споменават някакви лепенки и одеяло за майката и децата на Майкъл /подарък/ но какво трябва да направим ние феновете за този проект хич не ми стана ясно newsm78. ето писмото:

A Message To You from the Executive Producer and Co-founder of The Michael Jackson Tribute Portrait:

Kati,
I wanted to direct your attention to a very Special Project of the Tribute Portrait that is near and dear to my heart. Wrapped in L.O.V.E. (copy and paste this link into the address bar in your browser: www.michaeljacksontributeportrait.com/article.php?article_id=81) was inspired by one of our dot members and it has sparked the enthusiastic participation of many fans from around the world.

The idea is for all of us to take part in the making of a handmade Patchwork Blanket for Michael's mother, Katherine, and his three children. Every participant gets a patch placed in the blanket of their choice! All of the patches are sewn together to create four beautiful blankets. It's a meaningful gift from us, the Tribute members, which will comfort Michael's family for many years to come, because each blanket is made by the participation of fans worldwide who loved their father and son - and who love each of them.

You are being given this once-in-a-lifetime opportunity to get a patch in your name in one (or all) of the blankets. Everyone who gets a patch will have their name on the patch itself, forever. Through the Tribute's close connections, the Patchwork Blankets that you help create will be delivered directly to Katherine and the children, along with a beautiful registry with your name, username and dot number prominently presented in handwritten calligraphy. You will also be able to include your own note or greeting card.

You've connected your dot with fans worldwide. Now we can all connect our patches with Michael's family in a special gift that they will have and hold. There are a limited number of patches available and the deadline, May 1st, will be here before you know it. Get your patch now (copy and paste this link into the address bar in your browser: shop.michaeljacksontributeportrait.com/SearchResults.asp?Cat=25).

If you have any questions, please contact Valmai Owens, Patchwork Blanket Organizer, at editor@MichaelJacksonTributePortrait.com.

Thank you for your ongoing love and support,

Jerry Biederman
Executive Producer / Co-founder

*100 percent of proceeds are needed to support the Tribute's operational and promotional costs, and to keep the website running.

kati-p това, което аз разбрах е, че те канят да вземеш участие, докато все още има място и да отбележиш името си на одеало закърпено от парченца, като всяко парче е фен на Майкъл и на това парче е изписано неговото име и държава. Като гледам за да имаш парче от одеалото трябва да се плати 20 долара, одеалата ще бъдат 4 и можеш да си запишеш името на всички. Тези одеала ще бъдат за Катрин и дацата на Майкъл. И ти казват, че ти дават уникалната възможност да си част от всичко това и да избереш къде точно искаш да се намира твоето място/парче на одеалото  Peace

# 482
  • Варна
Охо здравейте : )
Как сте? Виждам доста сте писали. Благодаря за интервюто! Това oh rats ми е супер сладко : )

# 483
  • Linz
Тениските на предната страница на мен ми харесват Peace

# 484
Здравейте, сладурки!

Много благодаря за интервюто Hug Hug

Иначе за блузката - имаме ли решение поне за цвета - да е бяла?
Като гледам ще имаме за решаване, силует или снимката - ако искате наистина още малко време да си дадем и после да гласуваме?

От последните блузки, които е дала Бенисима ми допада втората. Последната ми е много тежка Cry искам да го гледам усмихнат - не издържам иначе Sad А и така ще можем да обвържем нещата с едно от най-хубавите му послания! И все пак нека даваме предложения, за които имаме снимка/силует в реален размер Hug

Каквото и да се реши, ще нося блузката си с гордост и чест. Защото тя ще бъде свързана не само с Майкъл, но и с всички вас!

# 485
Мeморгана,каза ли за срока да петицията,защото май съм пропуснала  ?Rolling Eyes

# 486
  • BG

Ето портрета, който преди няколко дни обявиха за продан и за който се твърди, че е единственият,
на който Майкъл е позирал. Тогава не го открих из сайтовете, беше ми интересно да го видя.
Не го намирам за добър, бих казала дори кичозен, като корица на евтин роман.

# 487
shine_day -МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes
Наистина интересен проект с удоволствие бих се включила в него стига да знам как ...а то има и срок .Който се е включил в проекта с точките сигурно има и такава покана....може да си проверите в регистрацията.
Още веднъж благодаря за превода!
За блузките....да ви кажа честно всички ми харесват щом са свързани с него .И силует и надпис и снимка...всичко бих носила,така,че каквото решите аз съм за!
Аз имам две блузки с Майкъл /но и двете са с дълъг ръкав /,чанта и чашка с него.

# 488
Gita не си пропуснала, не е казвала още срок  Peace

Benisima и на мен този тип портрети не са ми от любимите, ама не бих отказала да го имам  Laughing, Майкъл си е хубав (успяли са да уловят от чара му според мен), въпреки останалите неща  Wink

Ето една бяла блузка със силует е има и по-хубави де  Grinning

# 489
kati-p като копираш и пейстнеш този адрес shop.michaeljacksontributeportrait.com/SearchResults.asp?Cat=25 в браузъра си, оттам можеш да си купиш парче за всяко едно от одеалата, първото е за Катрин, второто за Принс, третото за Парис и четвъртото за Бланкет. Надявам  се, че са коректни и ще имаш  найстина името си на одеало, тъй като аз лично не познавам тази група, може би ти знаеш повече за тях?  Hug

Приятен и успешен ден на всички Ви  Heart Eyes

# 490
Мeморгана,каза ли за срока да петицията,защото май съм пропуснала  ?Rolling Eyes

Не, мила, не съм го казвала - Натали все още не ми е писала. Може да е забравила, ще я попитам пак, за да я подсетя Peace

Шайн, по принцип и аз харесвам по-изчистени неща, но тази снимка просто необяснимо ме привлича. Много е магнетична! Последното ти предложение също е готско - имаш ли силуета в реален размер да го видим?

Бени, портрета и мен не ме кефи , ама хич Naughty Наистина е като евтин роман Sick

# 491
Will.i.am: Той беше вкъщи. Едно е да чуваш слухове, но съвсем друго е, когато човекът е в дома ти, лежи на пода ти, а ти пускаш/правиш музика. Казва ми „Will.i.am, този ритъм много ми харесва”. Лежи на пода, вдигнал си е краката на един стол и рита във въздуха. И аз си казвам – ‘пич, Майкъл Джексън лежи на пода ти’. Майкъл Джексън лежи на пода ми и изпробва/загрява гласа си в продължение на три часа. Три часа - mi mi mi mi mi mi mi mi mi, mi mi mi mi mi mi mi mi mi. Загрява гласа си за петте минути, които ще му отнеме пеенето. Тества гласа си в продължение на три часа, за да пее пет минути. Не знам, Фърги не прави така, Ашър не прави така. (Fergie don’t do that sh*t. Usher don’t do that sh*t.) Абсолютно никой не прави така. А аз го видях в дома си.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Служителите на самолета пък, между другото, се съзтезаваха кой да му сервира храната…  Майкъл обичаше Guarana (бразилска безалкохолна напитка) и ядеше всичко от сирене, салами и шунка, яйца, пържено пиле до ананас, грозде и quindim (малко бразилско сладкишче, прилича на малък плодов пай). Доколкото мога да кажа, вярвам, че изяде около 12 такива сладкишчета!
Но този, който имаше най-великата привилегия беше командира на самолета (началника). Майкъл отиде в кабинката и изпя акапела “Heal the world”, когато самолетът летеше над острова Itaparica (близо до Салвадор)...., a аз си мислех, че вече съм имал най-страхотните моменти в моя живот преди това…                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Колко е сладко всичко това -  Heart Eyes  Благодаря ви за преводите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 492
memorgana и мен така, многооо ми харесва, даже се чудя дали, ако не я изберем нея аз да взема да си направя и такава, да си я имам отблизо  #Crazy  Heart Eyes

Ето подобен силует https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png ама май не е добра тази снимка, а  newsm78 Не можах на бял фон да намеря.

Ама видях тази и ми стана страшно забавно като си помислих (ей така хипотетично) как ще ни гледат хората с нея  Joy Joy Joy

# 493
  • BG
И малко емоция искам да предложа........Целувам ви!

Babyface and Stevie Wonder - Gone too soon

Babyface tribute song to Michael Jackson live     Моля за малко превод!  Praynig

Kid Rock, ABC, July 18, 2009 Comerica Park    

Jay-Z Michael Jackson Tribute / Can I Live     И тук, ако може, още малко!  Praynig

А, бе, приятелки, що никой не пожела малко да попреведе какво казват тези хора..???!!!!  Crossing Arms

Сигурна съм, че е нещо мило!

Калинчеееееееееееее, помощ, Аби, Ленитка, Теси, със-сигурност-пропускам-някой (да ме извинява) -

хайде малко радост за невежите, де...... newsm17

# 494
  • София
Benisima, а намирала ли си някъде мнение на Майкъл или пък нещо художникът да е казал за мнението на Майкъл? Струва ми се, че този портрет не е бил известен досега  newsm78

А пък тази картина  вече не мога да се сдържа  да не я  покажа. Не мога да чакам по късен час или пък нова тема sexy Michael. За мен  е шедьовър .  С удоволствие ще си направя блузка в голям размер за пижамка  Embarassed  Разрешавам ви да ме линчувате  Peace

Общи условия

Активация на акаунт