Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
memorgana ,снимката е много хубава.Нека тениската бъде бяла....по-добре ще изпъква и в топлото време белият цвят е за предпочитане.....какво ще кажете? Simple Smile

# 466
Съгласна съм с вас! Peace

# 467
  • Linz
Рисунката не е докарана особено добре.
Аз лично предпочитам силует, дори само някакъв намек, нещо леко, стилно и елегантно загатнато и просто напомнящо за Майкъл.
Ликът на Майкъл по тениски не ми харесва, не харесвам откритото афиширане.
Бялото за фон е най-добре Peace

# 468
Да ви кажа и аз съм на мнението на Рени. Не обичам много набиващото се на очи!Но, за идеята ще се съглася с мнозинството, все пак това ще ни остане за спомен от форума, от цялата година споделена заедно, нали така?

# 469
Аз също ще се съглася на това, което се хареса от мнозинството  Peace Лично на мен дори повече ми харесва снимката, която memorgana е постнала в цял размер (не само лицето както аз съм я сложила).
А и за подписа идеята много ми харесва, например отзад в долния ляв или десен ъгъл на блузките (все едно ни е дал автографи  Heart Eyes).

Калина, благодаря много за интервюто с Will I am   и на lenitta, че се сети да синтезира предложенията newsm51

# 470
  • София
Tes, Kalina,  благодаря ви за преводите   bouquet

# 471
  • BG

Последната много ми харесва......

Peace

# 472
Уфааа, стархотни блузки Бени!

Хайде сега да ви кажа в 21 часа да сте на линия на радиото, че пак ще има парти!DJ Коко каза, че ще наказва отсъстващите! smile3534

# 473
# 474
  • BG
Уфааа, стархотни блузки Бени!

Хайде сега да ви кажа в 21 часа да сте на линия на радиото, че пак ще има парти!DJ Коко каза, че ще наказва отсъстващите! smile3534

Тук сме в 21.00 !

Ленитка, откакто постна ей тая  Were-Almost-There преди няколко страници,
не мога да изплувам от нея, бе, мацка.......!!!!  Tired

# 475
Плувай, плувай, все ще изплуваш!Мноооого яка песен!
И сори за офф-а ама и аз още не мога да се отърва от We are the people  Party

# 476
  • BG

Много, много, много благодарности на Калинче и Теси за преводите!

bouquet

# 477
  • BG
Плувай, плувай, все ще изплуваш!Мноооого яка песен!
И сори за офф-а ама и аз още не мога да се отърва от We are the people  Party

Пливам, ма нещо....... Thinking   Лове !  Heart Eyes

# 478
Ти сега какво дремеш там, ела в чата де.Идвайте всички!

# 479
Тес,благодаря!Радвам се,че пак си тук! Hug
Калина и на теб!  bouquetИнтервюто е страхотно изчетох го с усмивка на лице Simple Smile.А Това "Oh, rats" сигурно е нещо като "под ягодите" Joy
За тениските съм абсолютно съгласна с Рени Peace.Мисля,че едно просто послание ,което да загатва,че няма да го забравим е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт