Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
Когато започна поклонението на 07.07.2009г. там беше 10.00ч сутринта.
Тук спомняте ли си колко беше - май 20.00ч. Наистина са 10 часа разлика.
Значи тази вечер в 22.00ч.

П.П.  Ако не си сменят часовниците с час напред, значи в 23.00ч.

П.П.П. Оффф, то пък и тогава беше лятно часово време....Съвсем се обърках вече от умуване....

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 19:50 от Benisima

# 76

П.П.П. Оффф, то пък и тогава беше лятно часово време....Съвсем се обърках вече от умуване....
Съдебното заседание се очаква да започне в 1:30 PM PT лосанжелско време, което е 23.30 българско време.

Location Local time Time zone
Los Angeles (U.S.A. - California) Monday, April 5, 2010 at 1:30:00 PM UTC-7 hours PDT
Sofia (Bulgaria) Monday, April 5, 2010 at 11:30:00 PM UTC+3 hours EEST

# 77
  • София
Ето една връка за изчисляване на времето, ако някой може да се справи - аз не успях http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?month=7& … p1=224&p2=238

# 78
  • BG

Поздравявам ви с любимата ми тези дни песен!

http://www.youtube.com/watch?v=1-vzr57-tec

Peace

# 79
  • BG

Съдебното заседание се очаква да започне в 1:30 PM PT лосанжелско време, което е 23.30 българско време.

Location Local time Time zone
Los Angeles (U.S.A. - California) Monday, April 5, 2010 at 1:30:00 PM UTC-7 hours PDT
Sofia (Bulgaria) Monday, April 5, 2010 at 11:30:00 PM UTC+3 hours EEST

Бе аз защо някъде прочетох 12.00 ПМ в този сайт  newsm78...?
Ама мама като ми се караше за езиците  Tired...( и друг път съм го казвала)

# 80

Peace
Гледам че сте доста тук защо не се преместите в сайта на радиото хем там има чат може да си чатим на воля Simple Smile

# 81
Разликата е Лос Анджелиското време плюс 10 часа се прввръща в БГ време.  Ето застопорено време в 14.00 h LA от сайта в подписа ми http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?day=25& … p1=137&sort=2 тук има каква е часовата разлика на LA с всички държави Simple Smile

yana_68 добре дошла  Hug, стихотворението ти е прекрасно, направо щях да се разплача!

Benisima благодаря за поздрава и аз харесвам тази песен, много е приятна   bouquet

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 20:44 от shine_day

# 82

Peace
Гледам че сте доста тук защо не се преместите в сайта на радиото хем там има чат може да си чатим на воля Simple Smile

Еее, ние не си напускаме къщичката DJ  Mr. Green

# 83

Peace

Еее, ние не си напускаме къщичката DJ  Mr. Green
Ами да глупаво се получи с този призив сори.

# 84
  • Варна
При тях в момента е 11.15 сутринта. Въпросът е да разберем в колко тяхно време започва...
Коко както каза Ленита ние не си напускаме бърлогата  Grinning Grinning

# 85
Калина като винаги   bouquet

Аз също много харесвам дългогодишната колежка и китаристка на Майкъл! Забелязала съм, че винаги се изказва обрано, без никакви клюки или преувеличаване и доукрасяване на нещата наляво и надясно, както например са направили доста хора, докоснали се до Майкъл по един или друг начин, след което са говорили и продължават да говорят какви ли не небивалици, за да не загубят вниманието и интереса на слушателите си Close

# 86
Благодаря ви момичета и момчета!
Щастлива съм, че съществувате и темите във форума са прекрасни. От много време следя темите и много неща научих от вас. Обожавам Майкъл и творчеството му много. Следя всичко свързано с него и много ми е тъжно, че толкова рано трябваше да го загубим.
Вчера и днес нещо ме подтисна да пиша в рима и това беше единственото място, където можех да напиша стиховете.

Той бе ангел на земята и очарование,
изпълнен със любов и красота.
За мен той бе съществувание
мой идол, моя висота.

Простете ми ако греша-обидно е
за накои коронясани звезди.
Короната е тежка и единствено
на Майкъл Джексън най-хубаво стои.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 22:19 от yana_68

# 87
Цитат
Да, ами музиката винаги се развива циклично. В даден момент всичко започва да става досадно и после изведнъж нещо/някой прави пробив и отново вдъхновява креативността. Но абсолютно никога няма да се появи друг талант като Майкъл Джексън. Той е взел целия талант в това семейство (киска се). Неговият талант преминава далеч отвъд пеенето и писането на песни. Всичко около него беше талант/креативност. Това просто никога няма да се случи отново.
Много точно казано/харесва ми/.

# 88

Тази снимка ми допадна  страхотно и реших да я споделя с вас  Grinning

# 89
Тази вечер в България търси талант имаше имитатор на Майкъл, който премина. Беше добър.
Хареса ми каква каза Хилда за Майкъл: Майкъл не е просто човек, който се е занимавал с музика, той е част от музиката  Hug
Хилда и Маги са му големи фенове и са много критични към имитаторите му. Маги беше казал, че там летвата му е мн висока, защото тачи Майкъл. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт