Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Аниииии smile3501 smile3501 smile3501

# 601
  • BG
Най-новото от Usher, който както всички знаем обожава Майкъл http://www.youtube.com/watch?v=uhLhdKGINzU&feature=player_embedded#! във видеото ми направи впечатление, че Will I am е със сако от типа на Майкъл, а от 3:10 натам Usher определено се е повлиял от Smooth Criminal  Flutter

Абсолютно съм съгласна. Ето още един вариант: Usher Oh My God (feat. will.i.am) American Idol Live .

Тук танците са още по-майкълски. И елементът с шапката прави впечатление, от скоро е май....
А  will.i.am напоследък е все с лента на левия ръкав......Оф, дали не ни се привижда вече навсякъде, момичета..??? newsm78

# 602
  • София
6o6ul4o, пожелавам ти го!

Това е разказ на една щастливка, която е била в точното време, на точното място - един ресторант с Майкъл и децата: http://www.china.org.cn/culture/Michael_Jackson/2009-07/09/content_18101976.htm

# 603
  • BG

Един страхотно вълнуващ трибют, разплака ме!

Германия

Michael Jackson Tribute Echo Awards 2010

Praynig

# 604
  • BG

Тук един сладуран как си танцувка....!!!!!   Party

Michael Jackson - I Can't Help It (Dance Practice)

# 605
  • BG

На БГ

Cirque du Soleil готви шоу за Майкъл Джексън
21.04.2010 11:34

Cirque du Soleil ще разработи пътуващи шоу-програми, основани върху музиката на Майкъл Джексън чрез третата голяма сделка, сключена с наследството на певеца на "Thriller" от смъртта му през юни, съобщават негови представители.

Най-новата сделка предвижда тематичен нощен клуб за Джексън в Лас Вегас и постоянно шоу за покойната звезда от знаменития Cirque du Soleil, което ще дебютира в града в края на 2012. Наследството на Джексън и базираният в Монреал цирк, произвел подобни програми по музика на Елвис Пресли и The Beatles, ще притежават по половината права за проекта в резултат от сътрудничеството им. Те ще си поделят и разходите по създаването и продукцията.

Първият проект от това ново партньорство ще бъде пътуващо шоу, очаквано да стартира през късната есен на 2011. Съ-изпълнителят по наследството на Майкъл Джексън уверява, че от личен опит е наясно, че той е бил голям фен на Cirque du Soleil.

Компанията MGM Mirage, притежател на 10 хотела в Лас Вегас, ще партнира на цирка за шоутата в Меката на казината, но все още не е посочила постоянно място за тяхното представяне.

През март Sony Music, подразделение на Sony Corp съобщи за сделка на стойност 250 милиона долара с наследството на Джексън, резултат от което ще бъде издаването на до 10 албума с неиздавани композиции на Краля на попа. /Ройтерс - БГНЕС

# 606
# 607
  • BG

ani_220778  !

Оооооще!  Ооооооще!  Ооооооще!

superuu  superuu  superuu

# 608
  • София
Спомням си нещо, че Майкъл е имал планове за в Лас Вегас, какво беше то  newsm78

Ще сложа и още една кратка история: http://staceymckenzie.com/2009/06/26/the-way-you-made-me-feel/

# 609
  • MJF
valq61, мерси. Дано.
Големи късметлии са хората при такива случайни, неочаквани срещи а и на снимката изглежда наистина както са писали спокоен, в добро настроение.

# 610
  • София
Benisima, този трибют и мен ме  разплака като го гледах преди време  Cry

6o6ul4o, ти можеш ли да ни зарадваш с преводи?  Hug  Praynig

# 611
Спомням си нещо, че Майкъл е имал планове за в Лас Вегас, какво беше то  newsm78

Ще сложа и още една кратка история: http://staceymckenzie.com/2009/06/26/the-way-you-made-me-feel/

Колко мило се е държал с нея докато тя му е "досаждала" с непрестанното си снимане  Laughing Heart Eyes Щастливка, и тя и другото момиче !!! Искаме ми се да беше сложила снимките да им се порадваме и ние  Heart Eyes
А на цирка страаашно ми се ходи, това турне предполагам ще включва и Европа, ама кои държави, ще чакаме да дадат информация.

# 612
  • София
shine_day, с удоволствие  изпълнявам желанието веднага  Grinning  Дори и за кратките  преводи  много ви благодаря на теб и на 6o6ul4o  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 22:52 от valq61

# 613

Да ,аз имам спомен,че разказваше,че иска да направи някакъв развлекателен детски център във вегас,защото там родителите имали безброй развлечения,а за децата нямало нищо,и когато ходел там като дете скучаел.Дали го е осъществил незнам.

ЯКООО! newsm53

# 614
  • София

Да ,аз имам спомен,че разказваше,че иска да направи някакъв развлекателен детски център във вегас,защото там родителите имали безброй развлечения,а за децата нямало нищо,и когато ходел там като дете скучаел.Дали го е осъществил незнам.

Gita, благодаря ти   bouquet Как пък не се съобразиха с някое неосъществено негово желание да изпълнят. Такъв проект за развлекателен детски център явно не влиза в сметките им за печелене на пари. Дано да отделят за благотворителност.

Общи условия

Активация на акаунт