СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Никой ли не е вкарал все още глутен, че не ми отговаряте?
Ми аз не съм все още  Naughty.

Вижте на какво попаднах,докато търсех пюрета Гербер,
 може да ви е полезен http://promo-compass.com/product.php?ProdID=1258

# 511
  • София
Deska84 с Кати вкарах с каша...като към безглутеновата, добавих една лъжичка от глутеновата, на другия ден 2 и така докато дам цяла порция глутенова каша. Сега пак така мисля да процедирам.
ivilda мерсаж..

# 512
A аз на Зоя с коричка хляб и го въведох Mr. Green

# 513
  • sofia
ivilda  

, много хитро линкче! Турих го в любими.Ми аз глутена го въведох първия месец с овесената вода...Така че, действах смело.

# 514
  • София
Имам нужда от съвет. Вече 7ми ден малката е с адско разстройство, предполагам вследствие на антибиотика, който пи. (Прекарахме "страхотно" великденските празници в Токуда с остър бронхиолит Sad). Давам картоф, но малко, защото покрай лекарствата намрази лъжицата и с рев го давам. Варя и оризова вода, оризова каша без плод не обича, а плод няма как да дам, пие биогая, елда също отказва. Давам и прахчета хидрасек да не се обезводни. И продължава да изхожда оцветена в кафяво вода Confused.
Нещо, за което да не съм се сетила? Благодаря.
Тами, и ние бяхме така по празниците. Давай от Лечебната Хумана (ХН май беше), но направи я с оризова вода, вместо преварена. Хидрасек също, аз давах по 3 пъти на ден. Пиете ли още антибиотик? При нас разстройството спря едва след като свършихме с антибиотика (2 дена след това). Давай течности, ако иска да приеме  Peace

# 515
  • София
И днеска си отвисяхме в къщи...Кати мога да я пиша вече леко хремясала...Държа ги в отделни стаи, ама...Нещо много се сговних...поне времето да беше хубаво и да бяхме навънка, а сега цял ден в къщи..дано не го лепне на Ангел...

# 516
Лора не е излизала от събота, лишена и тя заради кака си, ама така е. Ние със Зоя последно в понеделник излизахме до педи и обратно, утре пак при педи ще я водя. Лечението за сега не виждам да дава резултат, все така си кашля и влачи гъсти сополи. Преди малко така се изкашля на 5см в лицето на Лора, че е чудо как още е здрава ooooh! Полудявам вече  толкова дни с двете у дома Tired

# 517
  • София
arllina даваш ли нещо на Лора превантивно...Аз звънях на хомеопатката...та Кати ще я почна, макар, че ми е още на кантар...ама е явно, че има нещо...пък Ангел, дано не се зарази и такам...Ако микробиологията на секрета е чиста и кашля само от сополите, а те са от третата сливица...няма да я зарази... Peace

# 518
Давайте на бебоците или осцилококцинум по едно на ден и витамин ц или енгистол по половинка три пъти дневно, съвет на двете педки при които ходя. Щом усетя големия и почвам да дрогам и малкия, е последния път нямаше ефект де  Twisted Evil, но надеждата умира последна.

# 519
  • Sofia
Pocahontas80, взехме лечебната хумана. Антибиотика го спряхме в понеделник вечерта и вече трети ден разстройството не минава, затова се притесних ooooh!. И ентерол взехме, и сок от моркови- ай дано даде резултат. Много гадни вируси, пазете мъниците Hug

# 520
  • София
Nadina оки  Hug

# 521
Само вит. Ц на ампули давам Rolling Eyes ще го купя този Енгистол, мерси Надина  Hug. Не съм го ползвала до сега. От Осцилококцинум не бих казала, че съм доволна, че и е скъп!

# 522
Аз до момента съм доволна от осцилококцинума, 3*1, през 6 часа, вит Ц,енгистол съм давала на Бужи, аз от него не съм очарована. То чудо неможе да стане,ама..

# 523
  • София

Добро утро!
Тами, стискам палци да спре гадното разстройство  Praynig А иначе успяваш ли да дадеш течности?

# 524
  • sofia
Добрютро!!!  pocahontas80 , мерси за кафето! Честита ви месечинка, както и на малкото слънчице Никола, сладките близнаци и всички други бебенца, които днес порастват с още един месец! Да почерпим и ние-Как лети времето! Надявам се, че болните дечица днес са по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт