Аз вече нямам никаква кърма, ама имам особено мнение за Ам и не давам, караме си на каши, пюрета, сокчета и чайчета. Сутрин му дава м каша, ама нали трябва да е безмлечна, а повечето са толкова безвкусни, че му я правя 1/1 със бананово пюре, изяжда около 150 гр, на обяд си хапва месно пюре - цяло бурканче, после плодови пюренца и така...Педката ме съветва да давам и попара, но не мисля, че е по-полезна от кашата...А, пак щях да забравя - много е фотогенична Катето, пу-пу

Евала за свалените кг., давай все така
Аз от 4 дни съм на Дюкан, още не съм се мерила, но се усещам мааалко по-лека, този път съм се заинатила и ще я изкарам тая диета.
Не се изтъквай, ако обичаш - не си само ти така
Цвета, дано не се разболявате пак...

Относно отворената дискусия....не се имам за знаменитост
, но ми се ще да изглеждам добре в моите очи. Това, че съм родила две деца, не ме оправдава....нито пък, че кърмя...Положението не е супер отчайващо, но ....
искам да съм мацка
с две деца, а не леля пак с толкова...
само така...
). Давам картоф, но малко, защото покрай лекарствата намрази лъжицата и с рев го давам. Варя и оризова вода, оризова каша без плод не обича, а плод няма как да дам, пие биогая, елда също отказва. Давам и прахчета хидрасек да не се обезводни. И продължава да изхожда оцветена в кафяво вода
Сега съм го наказала в активната гимнастика, че да мине поне час от моркова, че ще стане красиво
Плод банан - запича...Хидратин алфа...за набавяне на необходимите минерали и соли за организма... а и дейста добре на стомахчето...Тиквата, ако си въвела, действа регулиращо...