СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Докато ви изчета стана "добър ден" Laughing

Само мойто ли яде като добро прасенце? Яде всичко което съм и дала до момента и по колкото и дам! Няма спиране  
Не е само твойто сватя, и зет ти си похапва стабило Simple Smile Аз вече нямам никаква кърма, ама имам особено мнение за Ам и не давам, караме си на каши, пюрета, сокчета и чайчета. Сутрин му дава м каша, ама нали трябва да е безмлечна, а повечето са толкова безвкусни, че му я правя 1/1 със бананово пюре, изяжда около 150 гр, на обяд си хапва месно пюре - цяло бурканче, после плодови пюренца и така...Педката ме съветва да давам и попара, но не мисля, че е по-полезна от кашата...

А, пак щях да забравя - много е фотогенична Катето, пу-пу Heart Eyes
Евала за свалените кг., давай все така Peace Аз от 4 дни съм на Дюкан, още не съм се мерила, но се усещам мааалко по-лека, този път съм се заинатила и ще я изкарам тая диета.
Ама ще е хубаво да мога кат си закопчая панталоните отгоре да не увисват телеса...

Тъй, тъй, при мен и при закопчан сутиен има накатено  Crazy

Не се изтъквай, ако обичаш - не си само ти така  Mr. Green

Цвета, дано не се разболявате пак... Praynig
Аз направих кръгче и квартала, разгледах близките Зоо магазини. Трябва да купуваме ново прасенце, на нашето, защото е много унила...
Вземи ме мене... за без пари ще ти се дам Laughing

Относно отворената дискусия....не се имам за знаменитост Wink, но ми се ще да изглеждам добре  в моите очи. Това, че съм родила две деца, не ме оправдава....нито пък, че кърмя...Положението не е супер отчайващо, но .... Naughty искам да съм мацка Wink с две деца, а не леля пак с толкова...
Peace само така...

# 496
  • София
ivilda, аз бях давала Есберитокс на Никола като беше болен по нова година - педиатърката беше предписала по 3 капки на ден. Честно казано не знам дали имаше някакъв ефект, щото дребният така или иначе си беше болен.

# 497
Здравейте мацки!
Днес ми е някакво тъпо - боли ме главата, Ива само мрънка още от събуждането, навън е гадно и мрачно....
......................................................
Относно отворената дискусия....не се имам за знаменитост Wink, но ми се ще да изглеждам добре  в моите очи. Това, че съм родила две деца, не ме оправдава....нито пък, че кърмя...Положението не е супер отчайващо, но .... Naughty искам да съм мацка Wink с две деца, а не леля пак с толкова...

И аз така   Peace Peace Peace

Относно кашите - до сега съм взела само Пълнозърнест ориз на Лактана и Безмлечна елда на Хип. Ориза го слагам и когато й правя домашни зеленчукови пюрета, и с плодове. А елдата с различни плодове за следобедна закуска. За сега се въздържам от другите каши - имат подсладители, а и първо да изяде тези. 

kri6kami6kaHug Hug Hug

# 498
  • Sofia
Имам нужда от съвет. Вече 7ми ден малката е с адско разстройство, предполагам вследствие на антибиотика, който пи. (Прекарахме "страхотно" великденските празници в Токуда с остър бронхиолит Sad). Давам картоф, но малко, защото покрай лекарствата намрази лъжицата и с рев го давам. Варя и оризова вода, оризова каша без плод не обича, а плод няма как да дам, пие биогая, елда също отказва. Давам и прахчета хидрасек да не се обезводни. И продължава да изхожда оцветена в кафяво вода Confused.
Нещо, за което да не съм се сетила? Благодаря.

# 499
  • sofia
Хм,tami1111, Смекта... Питай в темата за бързи въпроси-отговори за бебета. Аз винаги там питам. Има много вещи мами!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 12:33 от kri6kami6ka

# 500
Да, смектата се изписва и на малки бебета, аз като бях в 9 месец я пих, че ме беше ханал летен вирус Sick

# 501
  • София; Дружбето
Уф, Тами, много гадно. Има едно сокче на Хип с оризова вода и моркови и аз него го давах на Миша, че само то и помагаше Rolling Eyes А ориз домашен? не на каша защо не пробваш

Чакам си Мишана с нетърпение вече. А Габи само се обръща на корем след ядене и повръща ooooh! Сега съм го наказала в активната гимнастика, че да мине поне час от моркова, че ще стане красиво Crazy

# 502
  • София
Знам, че чай от шипка запича...също и  отвара от дренки  newsm78 Плод банан -  запича...Хидратин алфа...за набавяне на необходимите минерали и соли за организма... а и дейста добре на стомахчето...Тиквата, ако си въвела, действа регулиращо...

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 12:50 от EmiR

# 503
има и млека и каши специално за такива периоди, даже на фризолака имаха едно мляко ( не е фризопеп), което е за такива диарични състояние. Хидрасека, давай Ентерол два пъти по половин прахче (въпреки, че аз директно бих дала цяло) - т.е. едно за деня, през 3-4 часа редувай със смекта пак по половин. Можеш спокойно да изпечеш ябълка и да даваш.
За ориза да-оризова вода, не каша или пюре

# 504
има и млека и каши специално за такива периоди, даже на фризолака имаха едно мляко ( не е фризопеп), което е за такива диарични състояние. Хидрасека, давай Ентерол два пъти по половин прахче (въпреки, че аз директно бих дала цяло) - т.е. едно за деня, през 3-4 часа редувай със смекта пак по половин. Можеш спокойно да изпечеш ябълка и да даваш.
За ориза да-оризова вода, не каша или пюре
И аз за мляко щях да пиша.Има и една каша на Хумана, на Божидар съм давала. Да минава,успех Peace

# 505
На мен педи ми изписа Ентерол по едно прахче сутрин и вечер и ние бяхме така, много бързо се оправи.

# 506
Аз смекта и хидрасек давах за разстройство.
Ако си въвела - шипково пюре,ориз ,оризова вода и те стават.

ivilda , дай после инфо за промоциите. В Била Пуфис Джъмбото са 19.90 + мокри кърпи. Според рекламата в пощ. кутия.

Мерси за инфото ,от там взех .Кърпичките са опаковка от 64 броя Peace.

# 507
  • Sofia
И аз мислех за ентерол или смекта, ама доки понеже ни каза биогая, та незнаех дали може и двете Sad. Да, открих някакво лечебно мляко на Хумана. Благодаря ви момичета  bouquet

# 508
Никой ли не е вкарал все още глутен, че не ми отговаряте?

# 509
Никой ли не е вкарал все още глутен, че не ми отговаряте?
Аз точно с тази каша почнах,ми направих няколко лъжички и дадох .Направи я за закуска и ще наблюдаваш през деня за обривчета.

Общи условия

Активация на акаунт