СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добро утро!
Кришка, Соник честити ви месечинки...и на другите мами с бебоци също..
Днеска май пак ще всим в къщи...поне снощи като си дойде бате излязохме с Кати навънка, да джапа в локвите, че и на нея й писна в къщи...Положението е като вчера, още е на кантар...явно тая Коластра си действа...спа си оки, диша през носа newsm78....Обикновено втория ден вече е с доста сополи... На Ангел му дадох вит. С, пък ще видим...

# 526
Добро утро!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ ДНЕС - ПОПО, НИКОЛА И НИКИ И ЖОРКАТА!
Ние сме вече с две зъбчета, като едното си се вижда, а другото само е цепнало венеца. Това обаче е за сметка на един месец сополи, кашлица, разстройство и зачервено дупе. На единия преглед педи казва, че е от зъбите, на другия - вирус. За растройството давахме Хидрасек и Ентерол, редувайки ги, чай шипка и едно лекарство, което ми дадоха в тукашната болница.
Не ми остава време да пиша, че се гледаме съвсем сами - татито излиза преди да станем и се връща след като съм го изкъпала и приспала.
Надявам се болните дечица да оздравяват!

# 527
Добро утро !

Честито на малките момченца - Петко, Никола, Ники и Гого !!! Да са живи и здрави, и много да радват мама и тати !

Снощи късно се прибрахме, нямах време да пиша. В Кауфланд Пуфис са пак на промоция, но без подарък / в Билата имат подарък кърпички/ . Ние се запасирахме с два пакета. И с пюренца се запасирах. Абе ... изтеглих 100 лв. и всичкото отиде за памперси и пюрета  #Crazy. А исках да си взема и цветя ама ...
Отивам да оправям етажа  ooooh! и да готвя ... Уфф нещо ме мързи ...

Хубав ден Дами !/ дано на фона на дъжда има усмивки/

# 528
Добро утро.
Много месечинки, много нещо. Да са живи и здрави бебоците и никакви болести.

За лекарствата, ако трябва да сме честни, най-съм доволна от антибиотиците. Винаги почвам превантивно с какво ли не сребърна вода, клеева тинктура, витамин Ц, адреналинови капки, осцилококцинум, енгистол, абе кой каквото каже и давам и накрая пак до АБ стигам, понякога направо ме е яд с какво го тъпча дребния и накрая пак същата работа. Майката му е никакви деца и само на балкана далеч от хора, като диваците. ooooh! А за големите открих тайлол хот от един два месеца, нищо че пише от 6 години, като гледах съдържанието на парацетамола, аз като се наложи му давам двойна доза, което е точно едно цяло прахче тайлол хот. Ама пак не е файда, щото аз като се усетя нещо дискомфортно веднага почвам да се друсам с какво ли не, ама Коко докато си каже, че не е ок и тя работата станала дълбока.

# 529
Честито на днешните месечинки!

За лекарствата, ако трябва да сме честни, най-съм доволна от антибиотиците. Винаги почвам превантивно с какво ли не сребърна вода, клеева тинктура, витамин Ц, адреналинови капки, осцилококцинум, енгистол, абе кой каквото каже и давам и накрая пак до АБ стигам, понякога направо ме е яд с какво го тъпча дребния и накрая пак същата работа.

Така,така ,у дома е същото - два шкафа с лекарства Tired.
Последния път я държах 10 дни на хомеопатия и после 10 дни АБ и той месеца мина.Сега ще я оставя и тази седмица да се стабилизира  и другата като я пратя на градина и от началото на май ще почнем пак отначало.
Дребния е на 8 месеца ,през 5 от тях е пил АБ. ooooh!.

# 530
Добро утро,
Честити месечинки на бебоците, да растат много послушни и здрави Hug в това лошо време пак ще си останем вкъщи.

# 531
  • София
Кришкамишка, мерси за пожеланията, но ние утре празнуваме  Mr. Green Задръж тортата още един ден Laughing Не знам обаче защо линийката показва 8 месеца  newsm78
Честито на днешните месечинки!
На Ана Мария май й излиза зъбче горе, снощи рева от 12:00 до 02:00ч  ooooh! Венеца е побелял от лявата страна, та го очакваме. Днес пак съм като зобми, а искам и да излизаме вее, че полудявам вкъщи. Но с това депресиращо време, не знам...поне да беше малко по-топло и по-сухо (т.е. да не е влажно и мъгливо)...че малката все още кашля и има сополи, не знам вече кога ще се оправи. Мисля в понеделник да я водя пак на лекар, ако не се подобрява дотогава  Tired

# 532
  • София
Добро утро и от мен! Честити месечинки на наборите и на моя слънчо Grinning Дано да са ни здрави, другото се преживява!

Аз на Никола за момента само вит.Ц му давам, но като цяло съм на мнението на Надина - само антиобиотикът върши работа. Вкъщи си имаме малка аптека вече, но като се закучат нещата нищо друго не помага Rolling Eyes

Вече ми идва в повечко това висене вкъщи Tired Какъв беше тоя дъжд, какво беше това чудо... Поне за един час да спираше, да можем да си подадем носа навън... Мрън Crossing Arms

# 533
Хелоу  wavey

Честити месечинки на Попо на Кришка, Никола на Соник и на Ники и Жорко на Милица! Да са много здрави, да си хапват кашите и пюренцата, да спинкат и мама да не разбира кога им растат зъбчетата  smile3525

# 534
  • София
Де сте се скатали всички бре newsm78
Аз успях да открадна един час и завъртяхме едно кръгче из квартала. Не че пак не ме наваля накрая, но се преживява.

Дадох на Никола да опита кашата с ориз и рожкови. Не мога да кажа, че беше очарован, но го изяде де... Ще видим утре как ще е.

# 535
  • sofia
Тука съм, уви...От два часа съм зачакала една приятелка. Супер неточно, гримиращо се с часове същество, за съжаление, другарче от детинство. Та няма мърдане. Попо закърти, аз блея пред компа, като у Фейса изписах имената на близки и приятели, с каквото ми падна-от пасти до Дисни герои. Но ми писна нещо...Мерси на всички за милите думи за моето бебе! Стефи Hug!

# 536
  • София; Дружбето
Габи пак е с удължено издишване, тоест има секрети в гърдите ooooh! Иде ми да го взема и да го метна през джама
Миша поне е само с остатъчна кашлица, дано се оправи. А педката ни я няма, та ги гледа друга докторица. Казах и че ако до понеделник не се е подобрил, ще дойда да му предпише АБ. Хич няма и аз да се занимавам с хомеопатии и глупости. Да го почва, че не ми се ходи в болница мамка му (извинявам се за тона Crazy)
А за прословутата Куфарджиева няма диреждане. Казаха ми да звънна на 23-ти за час някъде май ooooh!

# 537
Цвета, ми сега пък от къде го долепи това Габи? Да минава  Hug

Как щеше да се потроши Свилен - сложих го в шезлонга, той въ/у дивана и викам няма да го връзвам,че да го нахраня.Докато се завъртях да взема пюрето, той вече летеше към паркета, та го хванах.Щеше да си строши главата  ooooh! Разтреперах се, голяма съм овца да реша да не го вържа. Ще го продавам тоя шезлонг, реших вече, че и без това не ще да седи вътре.
На мен ми се вие свят, лошо ми е,като пред разболяване, но взех,че се натъпках с ядене сега. да видим.

# 538
Честито на месечинките - да са здрави и щастливи!

Като чета колко болни бебенца има и ми става кофти - стискам палци бързо да се оправят и повече да не боледуват миличките Praynig

# 539
Здравейте момичета,
Много гадно време е навън Cry
Първо да ви се похваля...Вчера направих първата си покупка от Продавалника. Успях да грабна за Зара много хубав уолкър на Фишер прайс за 25лв. Grinning
А сега да се оплача...Малката от вчера покашля. Към 17,30 ч. ще я водя при педи, че се задават почивни дни. Дано се окажат само стичащи се лиги, че зъбите много я мъчат, а още не са се показали...пустите му и зъби.
Връщам се да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт