И на мен ми е мъчно за болничките, дано се оправят скоро.
Ние да Ви се оплача нещо напоследък не се справяме с храненето. Беше почнал да си хапва по 150 грама пюренце, от няколко дни не иска. Установих, че може би са му втръснали домашните боламачи дето му ги правя
защото днес му дадох 100 грама купешко пюреце с пуйка
и си го хапна с удоволствие. Следобед му пасирах банан с каша също си го хапна добре. Явно иска разнообразие детето, а в домашното пюре каквото и да слагам все подобен вкус става.За отчета: вече сме 8 кг и 72 см. Даваме ръчички като искаме да го вземем, като го питаме къде е лампата гледа към нея, пляс-пляс ръчички прави и боц. Опитвам се да го уча на чао-чао , ама все още не се справям. Явно не му е дошло времето. Иначе стоим долу горе седнали, бръмчим с проходилката бавно бавно
, люлеем се на люлка. Я споделете кога мислите да ги слагата на гърне? Чета други майки вече ги слагали, пиш , аки правели

Кати беше железна с - дай пет...
,нека оздравяват бързо.Аз последният път ги лекувах сама,даже на лекар не ги водих,ама явно е било нещо леко и двамата се оправиха.Иначе подкрепям Надина ,че АБ си е добро решение.Особено с 2 малки и вечно сополиви,просто ти писва в един момент...
Иначе боц дава що годе сносно.