СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Къде е слънцето? Нали обещаха, че ще има слънце днес, така се бях подготвила за разходка  Tired И този вулкан...Оф...

# 601
При нас слънце бол, даже е и много топло. но какъв вятър вее, не е истина  Whistling

Криска , и тук да те поФаля с тортата, много си добра  Peace

Свиле сдъвка ъгъла на една касова бележка, най-много да се одриска  ooooh!

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 14:16 от Atrakcia

# 602
Ladida ще се прибират с влак, ферибот, през Фанция...абе по суша. Толкова го чака този Лондон и ей на какво стана ooooh! Голяям късмет.
Аз съм със сополи сега и Лора и тя и е толкова крива милата. Вдига ми най- много 37,5 и не смея нищо да й дам, че една никаква температура е това. Tired Егати затворения кръг от болести, в който сме влезли, направо ми писна вече. #Cussing out И това смотано време, май пак няма да има пролет! Crossing Arms

# 603
  • София; Дружбето
Да, времето е отвратно. Аз реших да не изкарвам, че със сигурност ще ги разболея. Топло е, а като духне става студено. Реших да си спестя после главоболията.
Иначе Габи е крив и той до безобразие. Зъби ли са, не знам, но се буди по 100 пъти на нощ. Не съм спала от 3 дена. Дано е период пак, че вече ми причернява от недоспиване Crazy
Ладида ще си удължи разходката значи Laughing Така е,приодата е по-силна от нас все още

# 604
  • София
Ангел е захранен с портокалов сок на пфанер, благодарение на свеки...идва ми да я  #2gunfire За две секунди я изпуснах и като се обръщам, му дава от нейната чаша портокалов сок...Какво му пречело на детето....Наааапрааавоооо нямам думи...Мнооогооо ме дразни...Кати винаги става невъзможно лигава, като те дойдат...Добре, че идват рядко...иначе ще имаме сериозен разговор... Naughty
Аз преди малко се прибрах, времето е приятно...духа, но пък не е студено...
arllina много съм доволна от Коластрата на Аква сорс...пробвай я...Кати определено кара хремата много леко...мисля, че е благодарение на нея, защото друго не давам...

# 605
  • Варна
Ние се разходихме, тук пече, но и духа, ама сега след обеда поутихна...Обаче толкова сме криви, не е истина, обиколих целия квартал, дано заспи, ама не би...И вчера беше така, чак е прегракнала от плач..Айде вчера я разхождах по дъжда, може да не и харесва, но днес, к'во му беше...само реве и ръмжи, храня - не иска, приспивам - не иска..Само иска да суче и толкоз... Crossing Arms Изнервих се и се прибрахме...Да си реве в къщи ooooh!
Емир, тя пък как може, и от нейната чаша?! Аз на едно малко събиране в офиса бях занесла Ирина и докато я държеше една колежка, гледам нашата чистачка и бута едно парче портокал : "да си близнело детето" #Crazy Щот' гледало и ...Абе, викам, ние сме само на кърма( Декември беше), какъв портокал, какви сокчета.... ooooh!

# 606
Здравейте мами аз имам едно въпросче - никога не съм давала АМ на детето сега мисля да дам половината кърма половината АМ. Дали няма да и стане нещо от него? Мойто зверче от 1 седмица става в 3 часа през ноща да яде. Започнах да се замислям дали кърмата не я засища толкова много. Преди ставаше към 5-6 часа сутрин да яде и за мен беше нормално. Последното и хранене е към 21,30-22 часа най-късно. Като парцал съм от нея с това ставане към 3 часа и сутрин 6,30-6,45 е наспана. Това за мен не е нормално.

# 607
  • Варна
хехехе, Тони29, ами че ние сме така от много месеци...Будим се поне 2 пъти на вечер. Наспана не знам кога ще съм, може би като оставя някоя баба да я гледа една вечер...Едва ли е от глад, може би зъби, може и да те търси за близост...
Аз съм давала биберон с АМ и после да си досуче, нищо особено не се е случвало...

# 608
  • София; Дружбето
Аз не съм спала цяла нощ от как се е родил дребния Mr. Green Ама като гледа колко бързо расте, хич не се зоря да се наспивам Crazy Има, няма, още половин година ще се буди и после ще си спи, защото вече ще са големи и го израствам този период с буденето за сукане. Повечето де, ние може да сме изключение. Но знам колко ми липсваше след като Миша започна да спи нощем, та затова сега не си давам зор. Сбъркана съм, знам Laughing
Лека нощ от нас

# 609
  • София
Добро утро мацки!

Напоследък май моя беб най-ранобуден...
Аз пък не съм ставала по-късно от 7 часа, откакто се е родил...За спане цяла нощ..нямам спомени последните 3 години. Първо Кати се будеше, после тя спря да се буди, аз продължих да се будя къде по навик, къде да проверя дали е завита, после забременях и пишках през 2 часа.  После се появи Ангел и такам... Grinning Свикнала съм...е в началото докато свикна си мрънкотех...
TONI29 не мисля, че има проблем да даваш АМ и кърма...Иначе, може да е скок в растежа и бебка да си увеличава количеството кърма с това често цокане...Ангел беше преди 2 седмици така...

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 07:19 от EmiR

# 610
  • sofia
Добрютро! ЕмиР, ммм, добре изглежда туй еспресо! Днес ситуацията е по- добра. Снощи си спахме. Моля, моля. И аз по-късно от 7 не ставам. Тази сутрин Попо е изгрял в 6.30. Играе си в леглото, детето. Хубав ден!

# 611
Добро утро!
И аз съм към отбора на недоспалите, и от тези дето се събуждат най-късно до 7часа. Party
EmiR съчувствам ти за свекърите и те подкрепям, че в такива случаи са за  #2gunfire. При нас свекъра не може да разбере как така няма да яде свинско още и в събота след като пак се учуди докато ядяхме, каза: "Ела дядовото да ти удари една мазна от свинското целувка по бузата. Shocked" И съвсем искрено се разсърди, че не му давам, гостите викат, че много лесно се дава на младите да го командват, той тъй ли бил командвал свекърите си навремето, а свекървата съвсем примирено клати глава и вика: "Ще слушаме къде ще ходим". И естествено ме издебнаха и след един час го взе и го нацелува. Преди това въпросния гостенин много се учуди, че не искам да пия ракия, защото кърмя. #Crazy #Crazy #Crazy Направо нямам думи!

# 612

wish да изпразни хладилника  Wink за почерпка...
Честито и на другите месечинки!

Аз скромно може да хапна малко кисело мляко ...  Embarassed

(на диета съм по-дяволите  Close )

А Ладида си спретна приключение. Аз пък бих се кефила на нейно място ... Simple Smile

# 613
Добро утроо !

Няма да ви повтарям / и аз съм недоспала и станала преди 7, няма да се цепя от колектива я  hahaha /

За свекито - офф още ми кипи като се сетя. Нашта пък му дава да си близне пилешка Пържена пържола,а свекър ми пък оня ден агнешко ...  щото е момче ...  ooooh!. Току-що шук му облече елече, даже пита за още едно, щото било много студено ... Немога да ги трая ..

Ние след малко сигурно ще ходим до педиатърката в Монтана, че много му ожарено дупенцето и да видим. При личния не ми се ходи.
А и си блокирах картата, забравила съм си Пин кода  ooooh! Шматка ... та ще ходим до Мтел.

wish да изпразни хладилника  Wink за почерпка...
Честито и на другите месечинки!

Аз скромно може да хапна малко кисело мляко ...  Embarassed

(на диета съм по-дяволите  Close )

А Ладида си спретна приключение. Аз пък бих се кефила на нейно място ... Simple Smile
Ти си яж кисело мляко, ма нас почерпи с торта  Mr. Green

И аз бих се кефила ... само да съм на нейно място ...

# 614
  • София
ivilda Ако не ти се разкарва до Мтел може да се обадиш от друг телефон...и да ти дадат някакъв временн пин...Аз така направих...
wish  и  аз съм на диета Mr. Green
За свекървата...емиии мен ме е яд, че ем знае горе долу какво ми е мнението, защото това й е второ внуче...хем си позволява разни неща...то проблема е, че не успява да ме вкара  в интригите й, понякога дори насочени към сина й, което е гнусно меко казано...Добре, че бате е железен, както и аз... Mr. Green
Атракция при Гала дават за цветолечението на Бах.

Общи условия

Активация на акаунт