СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
Аз пък до сега гледах по първа, за поглъщането на предмети от бебета...Брррр. Ужас и безумие! Не се бях замислила, какви поражения може да нанесе една семка в трахеята...Често се случвало, да лекуват месеци наред дете от пневмония, да изпие купища антибиотици, а накрая да се окаже, че има чуждо тяло в дробчето. Казаха и за дядо, дал фъстъче на внучето си...После го извадили оперативно...фъстъчето...Това във връзка с бабите и дядовците. Като ви чета, направо се вбесявам. ЕмиР, да не би свекитата ни да са рода, нещо?! Така хубаво си го написала, това с интригите! Аз пък, да се похваля, преди месец се опънах на моята. Дори и се поскарах. Беше свързано с интрижките и, които мразя. Тя има двама сина и така е свикнала да ги разиграва, че чак прекалява. Аз като жена и хващам спатиите. Та ми писна и и го казах. Явно не го прие добре, щото от тогава не ми е звъняла. Ура!!!

# 616
Добро утро и от мен! Дадох аз АМ но уви не ми го харесаха сигурно Thinking Laughing Дадох 80 гр кърма и 100 гр АМ но АМ изпи само 70 грама и не поиска повече. Веднага разбра, че не е на "мама млякото" дръпна с такава охота и веднага ми върна шишето обратно Wink Стана с 1 час по късно и сутринта е спала до 8 това си е постижение Simple Smile Нещо не съм добре явно тези килограми дето си ги имам в повече почнаха да ми правят и проблем, ще ходя на лекар сигурно вдигам кръвно.

# 617
Здравейте и от мен  wavey

Вчера такъв мързел му ударихме, че чак кокалите ме заболяха от лежане.
По темата за свекитата - моите са достатъчно наплашени от собствената си дъщеря, че не смеят нищо да й дадат, нито пък да ми се месят в захранването. От време на време свекървата ме пита до къде сме стигнали, какво хапваме, но жената е съвсем наясно с новите тенденции и не ми се бърка за нищо. Зълва ми е омъжена за американец, родила е и е гледала няколко години децата си в Люксембург. Американците /поне според мен/ имат съвсем друго виждане за възпитанието и отглеждането на децата. Миналия ден говорихме по скайпа. Децата, които в момента са на 8 и 4, току що станали от сън закусваха сладолед и след това излязоха на двора да си играят - пръскат се с маркучите със студена вода. Нито майка им, нито баща ми /а и свекърите, в които бяхме на гости/ не се притеснява от това. Като се попръскат ги преобличат и толкоз.
Нашия проблем сега е обезопасяването на стаята. Сутринта интуицията ме накара да се обърна и да видя Ива какво прави - ами какво прави, довлякла се почти зад дивана и с интерес опипваше контакта  #Crazy Отваря шкафчета, вратички, чекмеджета.....а пък кабел да докопа си е направо празник за нея.

# 618
Добро утро, дами!  Hug
За недоспалите - и аз се присъединявам. Ние се събуждаме в интервала 24-2 часа, после в 4-6 и така... И аз мисля като Цвета, израства се после си викаш ех..... кога беше, ама сега си се оплаквам понякога  Whistling Давам и АМ и после кърма да досуче, разлика няма, затова съм почти убедена, че не се буди от глад.
Ние сме стигнали до едно голямо пюре, разделено на две т.е около 80-90гр и повече не иска и да поеме, не знам дали и стига, ама тя не иска повече. Кога ще стигнем цяло бурканче и идея си нямам  Crazy
Момичета, вие с какво чистите петната от пюретата? Че вече май по всичките и дрехи има петна  ooooh!
МамаТ да не започна работа  newsm78
Гадно време, май няма да се излиза, или ще е за малко

Малеее, Стефи, вие и на земята ли слязохте вече?!  Simple Smile А ние още се въргаляме по леглото  Laughing

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 11:21 от mam_ma

# 619
  • Варна
To добър ден станало... Laughing
Мам–ма, аз слагам Вениш, после ги пера в пералнята ... Почти нямаме петна, освен по лигавниците, където стана много наслагване... Crazy Обаче аз намерих такова лигавниче, с ръкави и гумирано покритие и сега зелени и оранжеви пюрета се хапват само с него...На Бебето е и струва само 6,90....нали някой питаше за такива? Ами има и по-евтини от 20 лева, де...
И на нас в паяка още ни е чудно какво се прави...гледа, бутне се малко и става скучно...Даже самостоятелно не седим още...Ама ние нямамаме 7 месеца още, та има надежда... Crazy

# 620
Ние сме основно на земята ... в кошарата не иска ... и в паяка седим ... обикаля целия етаж ... и пълзейки вече .. Но най-интересното тези дни е изправянето ....  и падането е често ...  ooooh!

Оправих си телефона  newsm44 с Пук кода.

Честита месечинка на Ема на Малибу!  Да ти е жива и здрава!

Седнала съм да уча, че на 28 съм на изпит  ooooh!

# 621
Привет!
Айде сега - недоспали били... Кат се пенсионираме ще спим колкто искаме  hahaha Аз не се оплаквам, де, буди се малчо, но аз вече толкова свикнах, че не ми прави впечатление. Освен това поне веднъж в месеца се случва да сме при някоя баба, та се наспивам хубаво.
Мам-ма, аз почнах да пера с Персил, не се изчистват хубаво, та си мисля да включа и Вениш  newsm78 На земята го пускам от време на време, че вече много се врътка и ме е страх да не падне от леглото. Но общо взето ако съм в стаята си е на леглото.
Елеста, и ние сме така със седенето. Е, изкарва по 15-тина минути и после се килка на някъде. Проходилка още нямаме, ще вземем другия месец. Според мен му е рано още, цял живот ще ходи после, що да го припирам от сега. Невена я сложих в проходилка на 8 месеца чак, беше почнала вече да се изправя сама. Не мисля, че съм закъсняла. Но това си е мое мнение, водя се по детето. Аз го гледам, че не се кефи много-много като е прав и не иска да стои на крака, значи няма закъде да бързам. А лиганвик и аз имам един гумиран, любим ми е.  hahaha
Стефи, прави са според мен американците. Невена, например, от малка си яде сладолед, не само лятото. Ние дори зимата си купуваме и си хапваме. И за мокренето не бих се притеснила - ми кеф им е, забавляват се, после ще се преоблекат и готово  Peace Аз като цяло съм някакси по-смела, никога не съм ограничавала Невена да не пие студена вода, например, нито съм поръчвама специално топъл сок за нея, ако сме ва заведение. Единственото, което не давам е газирано. Но то всъщност и ние с мъжа ми не пием, та тя не се и сеща... (бирата не се брои  Joy)
Оф, и днес е гадно времето... не знам вече кой е по-изнервен - аз или Алекс... вече не ще ни легнал, ни седнал, ни прав, никак. Само мрънка и недоволства. Дано поутихне вятъра, да можем да излезем за малко поне, че иначе ще се обеся на касата на вратата....

# 622
  • sofia
Имам един тъп въпрос. Днес ще ходим на изслесванията, та се питам, колко пиш трябва да събера от Пепи. Лепнах му колектора преди малко...

# 623
  • Габрово
И аз от днес съм уж на диета и да видим колко ще изкарам, ама най-трудно ми е да пия кафе без захар и не знам дали някога ще свикна.

Вече определено трябва да бъдем много внимателни с какво си играят децата за да не погълнат нещо неподходящо. Рая в рамките на една седмица два пъти ми повръща защото съм блейка и първия път гледам в повърнатото, че имаше парче картон и много се чудех откъде е дошъл, а втория път си беше навряла едно станиолче в устата и пак повърна. Въобще докопа ли някаква хартия няма прошка.

А да ви кажа колко ми е гузно, че миналата седмица бях оставила каката да я гледат роднините на баща й и за нея се грижеше предимно сестра му, която беше в напреднала бременност и понеже принцесата искала да я носят и тя я е носила жената и не знам дали заради това, ама взе, че роди още на първия ден от деветия месец и бебето е много мъничко Sad

# 624
Имам един тъп въпрос. Днес ще ходим на изслесванията, та се питам, колко пиш трябва да събера от Пепи. Лепнах му колектора преди малко...

Кришка, и 10 мл са достатъчни  Peace

# 625
ето ме и мен писах ви преди няколко дни ,но повече не съм се вписвала .чета ви сега за това ненаспиване -душици аз съм така откак е роден малкия.снощи обаче си е рекорда .за цялата нощ имам около 1-2 часа сън.малкия ми е болен.с хрема от каката ,която ходи по 3 дни на градина и после 3 седмици вкъщи болна.и двамата сега са болнички търча от сутринта по лекари аптеки .купих всичко и сега да видим дали ще заспя та да си полегна и аз .каталясвам вече .ако имаше кой да ми ги гледа за 2 часа поне ще си почина ,но нямам за съжаление .както и да е няма да ви товаря сега с такива истории .чета ви мацки  Hug лек ден на всички

# 626
  • sofia
Цитат
Кришка, и 10 мл са достатъчни
Стефи, мерси за информацията. Отдъхнах си! До преди малко го наливам детето с чай, и гледам-резултата е мижав. Но толкова ще съберем!!! Grinning

# 627
  • София
Привет! Бяха ми резнали нета, че не го бяхме платили Crazy

Това моето дете продължава да не ще да яде - направо ме сбърква. Количеството мляко, която изпива, е колкото беше преди 2 месеца. Зъбите още не са избили и направо ме побърква.

И аз се бях присетила за Ладида тия дни. Голямо приключение им се случи с тоя вулкан Grinning

# 628
  • София; Дружбето
Габи пък само се сърди, че не може да мърда и иска да го носим. Ама как да му обясня как че пълзи Crazy Показвах, дупих се 2 дена, ама то не схваща милото и се изнервя и става мазало Laughing Ей гу http://www.youtube.com/watch?v=IsUet0-PzqY, на който му се гледа Blush

# 629
Цветамного е бърз с краката  Laughing

Емир,давали,ма аз от снощи съм с мигрена,Анатоли докара маама сутринта да гледа децата,че да спя аз и чак сега се излюпвам.

Общи условия

Активация на акаунт