СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро мацки!

RAQSVETLINOVA аз също пия кафето със захар и почнах да слагам по по-малко, така докато я махна...предполагам, че до 10 15 дена ще успея и без захар, ама изведнъж не ми се спираше...Иначе и аз съм на 90 дневната...пък да видим...
Кришка гадно с  падането...добре, че му няма нищо на младежа...
Честити месечинки на бебоците на Валката и Тами1111...на другите мами също!
Днеска май пак дъждовен ще го пишем...писна ми вече..Вчера излизахме, но такъв вятър духаше...та врътнахме няколко кръгчета, ама не си е работа...

# 646
  • sofia
Добрютро! О, ЕмиР, закуска в леглото...Ех, не ми се е случвала от...чакай да помисля...10 години?! Честита месечинка на бебоците и от мен   bouquet! Мда, времето е отвратително...

# 647
Добро утро !
Мерси Емир Hug!
Аз сега го пийвам, е не е в леглото ...
Кришка, нали му няма нищо ... Аз вече свикнах да .... пада ... е не от леглото де ...

МамаТ започна ли работа ? Бу и тя къде се губи ? И Бамба, и Гаци , и мама Рени , абе мноого хора не пишат  newsm78. Така и не разбрах защо се разсърдиха ....

Честито на малките мадами на Валката и Тами1111 !!!

Опа... Алекс ме дърпа за крака ... явно да ставам ...

# 648
  • sofia
ivilda 

, ох, май нищо му няма. Снощи си беше веселичък...На мен ми спря сърцето. Обадих се на моя братовчедка, да се оплача и тя ме успокои-" Знаеш ли, колко има да пада."Това му е третото падане. Първото му беше, като беше на дни...Ужасна работа...

# 649
Бегееииитаатааауууугеегаадайге  Laughing

Добро утро от СВил, който от вчера гледа баща си и вика тетаа.Взех на сестра ми стария апарат, че нашия още е на диагностика и го почвам на клипове.

# 650
  • sofia
И Петко вика Тататата. Мисля, че значи "тати", щото гледа баща си, като го казва. Също го знае по име-него и Марто. Моето име не го знае...И мама не вика, ма как да вика, като аз съм нон стоп с него.  Да ви питам: почнахте ли а давате изворна, не преварена вода на бебетата?

# 651
Добро утро, мерси за закуската и кафето, но ще мина само на кафе..
Пуста диета и аз съм на "модерната" 90-дневна, но си я правя по мой си модифициран начин. Например сутрин кафето ми е задължително с мляко и захар, а и 2 бисквити - просто заради цигарите не смея съвсем на гладно да паля, навик от които няма да се откажа, за бисквитите де, не за цигарите, за там имам надежда, някой път. След това по обедно време не готвя, ами хапвам няколко хугаренаски с ябълка или плод, но вечерята си я спазвам, и след това тези бульони и сие, по-добре една чаша вода. Днес ми 6 ден и имам -2 килца, малко са но от сърце. Кърмата ми чувствително намаля, но не мисля, че е от диетата, а просто и е дошло времето.

За водата редките случаи когато съм предлагала вода, е било директно от тубата, розова девин, не преварена.

Ей Анитка радвам се, че ще успеете да дойдете до Бг, нали по едно време каза, че май ще гледате родината през крив макарон.

Айде оставям ви, засега   bouquet

# 652
  • София; Дружбето
Дутру
Кришка, ще пада, верно, ама си е гадно всеки път Crazy
Габи вика само Агееее и дадададада. И името си не знае ooooh! но вервам ще го научу Laughing
Оказва се, че Миша юни е вече в детска. Нови лели, нови деца Tired Пак ще е реване и чудеса. Дано свикне бързо и не страда и дано си е с дружките

# 653
  • София
Nadina браво бре, за 6 дни много добре...Аз съм 5 ти ден и няма и грам надолу, дори съм малко нагоре... newsm78 Пия кафето със захар...И имах една две грешки в другите дни...но не фатални...
tsveta хубаво за детската...ние сме с нисък шанс за класиране...Незнам какво ще правя...

# 654
Здравейте мадами. Добро утро и поздрав на всички .  bouquet

Гледам бебчетата са здрави и всичко е на ред..... Въпреки неприятното време се надявам да имате хубави моменти.

Моята дъщеря припява само с едни особени крясъщи, но още не оформя дума.  За сметка на това, обаче така лети с проходилката и пипа, че не мога да си представя какво ме чака след някой друг месец.
За пълзене и дума не може да става - сина ми беше същия мързел и изобщо не е пълзял предполагам тук положението ще е същото.

# 655
  • София
Привет и от мен Simple Smile Аз нямам много с какво да се похваля, най-много да измрънкам колко ми писна да валиииии Crazy
Никола не е по приказките още - само издава най-разнообразни звуци, но от думите още е далеч. И да пълзи още не ще, ама то сигурно защото го държа само на дивана. Като го сваля на пода ще се разщъка. Ма нали все чакам по-топло да стане, че да не духа под вратите...
Водата още я преварявам, по-лесно ми е отколкото да мъкна тубата с изворна Grinning

# 656
Хелоу и от мен!
Единствения плюс на това дъждовно време е, че Ива спи повече /пу-пу-пу../
Тя се изявява с "ба-ба-ба" и "да-да-да" в дъъъъълги серии със странно музикално звучене. За думички не става и дума. Но името си го знае. Не знае, ама и аз не я уча де, никакви номера - боц, чао, дай пет....
За водата - аз преварявам. Няколко пъти попитах педката, но тя упорито твърди, че чешмяната е по-добре от изворната за сега. Купили сме кана Брита и първо я прецеждам, че нашата е пълна и с песъчинки. Но смятам в скоро време да я пробвам и на изворната, че като пътуваме да ми е по-лесно.
Утре сме на очен лекар. Ще я водя профилактично, да съм си спокойна.
Това е от нас за сега  Simple Smile

# 657
  • София
Здравейте и от нашата тайфа Laughing

Много ми липсва свободното време за форума, преди успявах да прочета по нещо, а напоследък и това не мога. Дими се скъса да боледува изкарахме още един бронхиалит те каките ни носят хрема и кашлици а него доста  зле го удря, сега са болни и тримата и сме като в болница на края на града, и мен заразиха.
Дими е 7400гр. и 67 см. засега сме захранили с няколко зеленчука и малко оризова каша и това вече му писна на детето но педито не дава като все сме болни и нищо ново не отпуска с ваксините третия Пентаксим още чака и третия Енжерикс е ми ще дойде лятото и все някога ще успеем и ние да ги сложим. Имаме си 3 зъба като гледам скоро и 4 ще се появи.
Преди две седмици се обърна сам за първи път голяяяяяямо постижение за нашия мързеливец, опитва се вече и да седи, но е много нестабилен, но затова пък с проходилкатат играе на гоненица с каките много е смешен само дето става разноглед защото се чуди коя да гони те разбира се винаги застават в две различни посоки.
При нас в момента върви агитация да сме си имали още едно бебе та да има и за двете девойки, защото при нас има ревност, но повечето време има скандал на кого е бебето. Laughing

Ние още не издаваме много свързани думи крещи понякога като е на кеф нещо което не мога да определя на какво прилича.

# 658
  • Габрово
Добре че сте вие да ме подсещате, че имаме месечинка, че то иначе все не знам коя дата сме Crazy
Честито и на другите месечинки!
Е, защо никой не изчака да почнем заедно диетата от вчера, че така ще ми е по-стимулиращо ако сме повече диетуващи и си даваме кураж.
Аз освен проблема с кафето, което тази сутрин се насилих да пия без захар, но в крайна сметка пак сложих половин бучка кафява захар, другия ми проблем е водата- ми не мога да изпия 2 литра и тва е, наливам се уж и едва го докарвам до литър.
Не се надявам да сваля нещо, защото все се изкушавам между храненията да хапна я солети, я нещо друго забранено.

Днес ще водим Рая на доктор, че вече трети ден подържа темп макар и не висока и според мен са зъби, но за всеки случай да я прегледат за да не се окажа пък някой вирус.
За падането още не ми е падала, ама тя едва преди няколко дни почна да се обръща от корем по  гръб и вече става опасно.
кришка, твоя юнак кога успя да падне три пъти  ooooh! Голям парашутист ще дойде Wink

# 659
valkata78 аз я почнах отново от вчера.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт