СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте от Мама ви Т! Simple Smile
Ми ние се наложи да си идем пак в Чирпан - продадохме колата и сега съм с двойката само Simple Smile Не че някъде съм тръгнала в този дъжд. И на консултация даже не сме ходили. Но в четвъртък като грейне ясното слънце Simple Smile
Елица пее много и си върти главата като пее. То е само едно "ааааааааааааа" но пък с чувство Simple Smile И казва "татаата" и "дадададада" но не е насочено към баща ѝ или дядо ѝ.
Диети... Ами бях свалила 3 кг но след престоя ми в Чирпан пак качих 2 от тях  Tired

# 661
За да не си слагате захар си купете Стевия: http://biozona.eu/index.php?main_page=index&cPath=30. Сладката билка, при Гала говориха за нея, като темата беше за това, колко са вредни другите подсладители. Аз я бях постнала преди няколко страници, ама май не ме четете Rolling Eyes
Вода давам от тубата, от няколко дни я уча, не че пие де. Каквато сме купили, изворна, минерална...

# 662
  • София
Валката...аз я почнах, малко по-рано, но пък понеделник ми е белтъчен ден така че...ще вървим заедно...Днеска съм варива...ядох ориз и салата...Май доста хора се събрахме ам... Hug
 arllina прочетох те, но не съм ходила до аптеката...и още си слагам захар...

# 663
Добър ден!

Да ви помрънкам малко- бузите на Марти са ужасни-червени,обринати,досега бяха леко зачервени ,но от неделя на нищо не прилича.Предполагам защото тогава цял ден беше навън и сигурно му повлия и  слънцето.
Водих го вчера на кожен ,каза АД ,изписа мазило- Атопиклер дето ефект от него не виждам никакъв.Утре ще го водя пак,ако няма подобрение.
Лошото е ,че почнахме нагревки и инхаланции на нослето за задния ринит и лекарката искаше да нагрява цялото личице ,а сега няма да стане.

Не ми се вярва да е от  храна ,защото по тялото няма нито една пъпчица и лекарката каза ,че едва ли е от това,но пък от кво може да е ?

Тъй,намрънках се ,отивам да легна до него ,че заспа ,да дремна и аз.

# 664
Имам чувството,че всичко кожно по бебетата минава за АД  ooooh!
Всички сте диетични, а аз се сцепвам от апетит  Crazy

# 665
  • Габрово
арлина, мерси за идеята с билката- наистина съм пропуснала поста ти в който си дала линк Embarassed
Аз днес ще съм на бобец, но и аз като криската не мога едно и също да ям за обяд и вечеря тъй, че за довечера ще мисля друго.
А кантара днес ме разби- показва, че съм с кило и половина по-надолу за един ден диетуване и то с прегрешения, ама сигурно е грешка някаква, но си ми стана кеф де и сега с по-голям хъс продължавам Wink
Тони, съжалявам за неразположенията на Марти- да се оправя бързо мъничето Hug

# 666
  • sofia
Атракция и аз съм на твоята диета. До тук равносметката- 2 снакса, 2 вафли, 2 сухи пастички...Не се оливам, виждате hahaha! Сега ще почопля семки и ще гледам някакъв филм на уджъсите, който току-що свалих. А, иначе кафето пия без захар. Така ми е вкусно...

# 667
Уф и Зоята се обрина от този антибиотик, хем ме предупреди една дружка, че и нейните деца така реагирали от него Rolling Eyes По ръцете е обрива на сгъвките и лактите и по ребрата ooooh!
Лора пък днес е вече и с кашлица ooooh! мрън-мрън и аз Tired

# 668
И аз не съм от диетуващите  Naughty !!!  искам да огранича сладкото и хляба .. ма те не искат...  hahaha

А кафето си го пия без захар, така си го обичам ... ама еспресото .. а сега пия нес и слагам по малко захрачица.

Тони  Hug , дано мине бързо.
Вили, бързо оздравяване и на вас ! А ти няма ли да ни покажеш малките ? /поне аз не съм ви виждала/
МамаТ а с работата какво направи ? /уфф, много съм любопитна  :ooooh:/

Вода не давам много много, ама като дам е минерална, от нашата , канех се да му купя розова Девин , но забравих  ooooh!

Арлина  Hug

# 669
Здравейте всички щастливи майчета на малки кукли и юначета!
Да са ни живи и здравички рожбите.
Мен може и вече да сте ме позабравили,че не си спомням от кога не съм намирала свободно временце да ви пиша, страшно ми липсвате... Hug
Искам да ви питам  - каква е процедурата,за да ви изпратя снимки на малкия КАЛОЯН роден на 17.09.2009г, че да ни видите и нас, а и той да застане редом до всички бебчета от ,,СЕПТЕМВРИ 09''.

Целувки от нас за всички вас!
Бъдете щастливи, Вие имате всичко на света....---дечица newsm32

# 670
  • Sofia
Благодаря. Честита месечинка и на Рая на Валката.
За водата май само аз давам изворна, която преварявам преди това. Напълно излишно според мен, ама с бате на глава не мога да изляза.
И ние вчера се изринахме, ама по коремчето и гърдичките само, предполагам е хранително. Захраних я вчера със заешко с моркови на Гербер и след 3 часа беше с червени петна. Днес всичко е изчезнало. Чудя се кога мога да предложа пак заек- след 2 седмици дали е ок?
На болните бебета- бързо оздравяване.

# 671
  • София
Атракция, Кришка...блазя ви...Аз си мисля, че това не е точно моята диета...и незнам докъде ще я докарам...Пък и за 5 дена резултата е +, а не -, но ще видим...Май моята си диета дето си я бях измислила по действаше...поне имаше реален резулта. То верно, че за тази е рано да се каже..
tami1111 ами 2 3 седмици е оки...
Аз за водата не писах, защото не давам...Нали си цока, все си мисля, че му е достатъчно...но пък ще взема да му предложа  newsm78 Ако е от чешмата ще преварявам. Но най-вероятно ще е розов девин....направо...
arllina как се казва тоя антибиотик?

# 672
  • София
На Никола му проби един от горните зъби най-после... след 3 седмично мъчение. Гледам, че скоро и съседният ще пробие, та дано вземе да прояде това дете. От сутринта равносметката е 200 мл мляко и 50 гр. каша Tired

# 673
И ние вчера се изринахме, ама по коремчето и гърдичките само, предполагам е хранително. Захраних я вчера със заешко с моркови на Гербер и след 3 часа беше с червени петна. Днес всичко е изчезнало. Чудя се кога мога да предложа пак заек- след 2 седмици дали е ок?
Ние преди два часа ядохме за първи път такова пюре, значи ако има нещо алергия, бързо показва  newsm78

На Никола му проби един от горните зъби най-после... след 3 седмично мъчение. Гледам, че скоро и съседният ще пробие, та дано вземе да прояде това дете. От сутринта равносметката е 200 мл мляко и 50 гр. каша Tired
Дано прояде. И на нас ни избиха двата отгоре преди два дни и днес яде добре вече.Отваря си самичък устата, иначе го чаках само да я отвори и ... бутах с лъжицата ... Joy

# 674
Като е започнало преброяване на диетуващите и аз да се отчета - аз съм при Байкова /диетоложката/.
Та в тоя ред на мисли - EmiR, ти откакто си режимна все едни апетитни закуски редиш сутрин.....знаеш ли какви помисли ми идват   eat  Hug

Да честитя на днешните месечинки   bouquet

А болничките да оздравяват  Hug
Арлина, и вие като Цвета май сте в някакъв омагьосан кръг с тези болести. Дано се приключи вече  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт