Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 158
  • 631
  •   1
Отговори
# 345
  • у нас
някой ползвал ли е  шампоана за мазна коса орзен newsm78 много съм доволна от маската - видях шампоана, но се въздържах, първо да питам... Hug

вече имам тия на милва- с катран и хума  Crazy но сякаш ми изсушават много по дължината..

# 346

И аз да се похваля ат нещо евтино, от което съм доволна.

Някой да има впечатления от останалите шампоани на Билка?

Като цяло не са лоши. Хуваво измиват косата, леки са, не я утежняват, но пак си е до коса. Аз използвах този за обем, но нямаше особено много обем. Ако търсиш добро измиване, това е шампоана, но ако търси и подхранване и овлажняване, няма да го получиш. Simple Smile
Благодаря за отговора Simple Smile

# 347
И на мен шампоаните на Милва ми изсушават косата,сякаш по-дълго време ми е чиста косата но и така суха не се съм я усещала никога.А маската на Орзен с бира вече трети път я ползвам и не мога да разбера още дали съм доволна.Всичко е много индивидуално.

# 348
Аз си взех шампоан на Орзен за мазна коса, но честно казано, не останах впечатлена. От маските им съм в пъти по- доволна, но да не забравяме, че едни и същи неща се отразяват по- различен начин на всяка от нас.

# 349
Аз маската с бира Orzene я ползвах вече два пъти, днес ще ми е третия път и ми харесва за сега - наистина се усеща, че подхранва и заглажда косата, придава блясък, хубава е маската. Проблема при мен е в шампоана, сега ползвам Dove и не съм доволна от него - много мека ми прави косата и стои после неоформена след него, не е никак хубав само дето мирише хубаво. Колкото и да ми се иска за жалост не мога да спестя от шампоан Confused Колкото пъти съм си взимала евтин шампоан после не съм доволна!  

# 350
само за суха коса ли е  маската на ''орзен''  с бира ?
тази която ползвам сега много ми я омазнява и ще я  хвърлям
от години не съм си купувала такава козметика , направо съм изумена колко качествени българси работи има са смешни цени , по нищо не отстъпват на другите
и като се сетя че за 60лв и се прибирам с един шампоан и една спирала ...... ooooh! просто не си заслужава, но пък няма 2 мнения по въпроса лореалската спирала си е лореал
а за бюбхен  , детето къпя с  него , за мен не става , трябва половината шише да изхабя за да си измия косата

# 351
  • София
Моля дайте снимка на шампоана на Орзен за мазна коса,з-то около мене намирам само за суха или боядисана коса и въобще не съм го виждала какво представлява.Между другото купих маската с бира,но чакам да дойде ред за миене на косата и ще кажа и аз мнение.Лошото е че на Бюбхен не намирам шампоана с алое,намирам този с лайката и не смея да го взема него.А много искам да си го взема.
А между другото вече месец ползване само на шампоана на Милва с бира,косата такъв блясък е придобила,като на рекламите.За омазняване си се омазнява на 3-4 дни с ден по късно от преди.

# 352
Този трябва да е за мазна коса, така пише http://beautycosmetic.biz/sarantis-orzene-beer-shampoan-mazna-kosa-p-3969.html

# 353
  • София
Мн интересно,на повечето продукти пише Орзен бира.Мислех че само на тези които са за боядисана коса пише бира,а на другите други съставки.

# 354
  • под течащия покрив
    Днес на изложението "Изберете българското" видях шампоани на Евтерпа,които ги водят професионални.Някой има ли впечатления от тях?Освен това на щанда на Elea търсих синята  серия и ми казаха,че вече не я произвеждат Sad Зеленият им матиращ крем също го нямаше и останах много разочарована.

# 355
  • София
ужас,аз обърнах София за синята серия и я няма никъде,а то ето защо.Тия луди ли са,тая серия им беше най добрата.
А между другото докога е изложението?

# 356
И при мен проблемът е шампоана.  Tired Лошо е, когато косата ти е с тънък косъм и бързо се омазнява. Ползвах на Пантен шампоани- страхотно ми се отразяваха, но явно привикна косата въp
преки, че ползвах различни видове. Взех си Дефлувал- не ми хареса, косата ми е мазна само след няколко часа. Взех и на Дюкре Extra Doux- не съм очарована също.  Tired Tired

# 357
  • под течащия покрив
ужас,аз обърнах София за синята серия и я няма никъде,а то ето защо.Тия луди ли са,тая серия им беше най добрата.
А между другото докога е изложението?
До 18 април.

# 358
  • София
аа значи има време да хвърля едно око там,всяка година си изнамирам нещо старо позабравено което да си купя отново и което трудно се намира.

# 359
А като изключим шампоана на Orzene за мазна коса, имате ли наблюдения върху другите шампоани на марката? Доволна съм от маската и се чудя дали да не пробвам и някой от шампоаните само не този за мазна коса.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 00:53 от Amra

Общи условия

Активация на акаунт