Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 086
  • 631
  •   1
Отговори
# 555
Виктория, страхотно стои розовия лак. Naughty   Бързо се разрови за номера Laughing

# 556
Момичета, нещо за термална защита на косата можете ли да ми препоръчате?

# 557
Лонда имат един гел, но не мога да се сетя в момента как се казва. Професионален е и го препоръчват най-вече за предпазване на косата при работа с преса.

# 558
Вчера ви писах, че си взех шампоан на дева яйчен щото не можах да намеря на арома яйчния..обаче днес излизах и...
Намерих на Арома и си го взех  Rolling Eyes ама не минах само с него де. Взех си и триците на клеопатра (стрити кестени), и на Евтерпа се престраших да взема един интересно изглеждащ балсам за коса без отмиване за диамантен блясък.Май по скоро си го взех заради опаковката..че да видим.Та цялата сметКА беше само 4.45  Flutter

# 559
  • София
Виктория, страхотно стои розовия лак. Naughty   Бързо се разрови за номера Laughing
800 е.  Peace И аз си го взех. НЕВЕРОЯТЕН е!  Heart Eyes Аз си му викам ягодов сорбет.  Mr. Green На мен на това си ми прилича.  Joy

# 560
и на Евтерпа се престраших да взема един интересно изглеждащ балсам за коса без отмиване за диамантен блясък.Май по скоро си го взех заради опаковката..че да видим.
Никакъв блясък не дава този балсам, но иначе горе-долу става.

# 561
На Кашето жена му,благодаря   bouquet

# 562
  • София
И аз вчера се отдадох на пазар.
Купих си душ гел Фрутини, кокос и банан  Heart Eyes - харесва ми
Лак в млечно розово на Флормар и още снощи се лакирах с него. Страхотно седи, цвета му е много нежен.

Но двете ми супер попадения са крамчето на БР Карлово - Лейдис джой. Крема е страхотен, наистина страхотен. Всички положителни отзиви, които бях чела за него са истина. Кожата става мека и нежна, попива перфектно, изобщо не мазнее и няма оцветители и парфюми и поради тази причина може да се ползва и за около очи. Страхотно кремче, много съм доволна!

Другото ми попадение е лосион за тяло на Рубела от Гурме серията с шоколад  Heart Eyes (благодаря на всички, които ги похвалиха   bouquet) Боже как мирише това нещо!!! Все едно се мажеш с течен шоколад, страхотен кеф. Виждам, че ще ми свърши за отрицателно време. Само един минус има, че аромата не се задържа повече от 10 -15 мин максимум.

# 563
  • Lost in a fairytale ...
Лак в млечно розово на Флормар и още снощи се лакирах с него. Страхотно седи, цвета му е много нежен.

Но двете ми супер попадения са крамчето на БР Карлово - Лейдис джой. Крема е страхотен, наистина страхотен. Всички положителни отзиви, които бях чела за него са истина. Кожата става мека и нежна, попива перфектно, изобщо не мазнее и няма оцветители и парфюми и поради тази причина може да се ползва и за около очи. Страхотно кремче, много съм доволна!

Другото ми попадение е лосион за тяло на Рубела от Гурме серията с шоколад  Heart Eyes (благодаря на всички, които ги похвалиха   bouquet) Боже как мирише това нещо!!! Все едно се мажеш с течен шоколад, страхотен кеф. Виждам, че ще ми свърши за отрицателно време. Само един минус има, че аромата не се задържа повече от 10 -15 мин максимум.

На каква цена е г/д ? Става ли за "млада кожа" , защото четох че има антибръчков ефект  Rolling Eyes

# 564
  • София

На каква цена е г/д ? Става ли за "млада кожа" , защото четох че има антибръчков ефект  Rolling Eyes

Купих го от аптека за 16,70. Става и за превенция, да. Води се подхранващ крем. Никъде не е отбелязано да е конкретно противобръчков, няма и възрастово ограничение. Затова си мисля, че става за мен, все още не боря бръчки, по-скоро се пазя  Wink

# 565
Ами аз вчера отстрелях п/во пърхотен шампоан Евтерпа- щанда беше пълен с някакви парфюми...много се изненадах...Дадоха ми подарък, тестер на балсам със силокон и мъничко виалче с някакъ аромат.
От коментираната козметика LOVIE си взех сенки- 2 лв. и едни подарък към тях. Интересното беше, че светлината на самия щанд беше по-различна и лъжеше за цветовете...Ама за 2 лв. 3 цвята общо-мисля, че е ОК.
Аз се впечатлих от БОДИ-Д, или Пирин Дрийм...правят няколко линии козметика с мурсалски чай. Взех крем за силно напукана кожа- 3лв., дадоха ми тестерче на околоочен крем, но ми дразни очите- махнах го. В брошурата обаче имаше хубави нещица, май ги има в аптеките.
Купих си и розова вода на БИО-Фреш- чиста дестилирана, тая на МИЛВА ще заминава заедно с шампоаните в "пенсия"  Mr. Green

# 566
Ами аз вчера отстрелях п/во пърхотен шампоан Евтерпа- щанда беше пълен с някакви парфюми...много се изненадах...Дадоха ми подарък, тестер на балсам със силокон и мъничко виалче с някакъ аромат.
От коментираната козметика LOVIE си взех сенки- 2 лв. и едни подарък към тях. Интересното беше, че светлината на самия щанд беше по-различна и лъжеше за цветовете...Ама за 2 лв. 3 цвята общо-мисля, че е ОК.
Аз се впечатлих от БОДИ-Д, или Пирин Дрийм...правят няколко линии козметика с мурсалски чай. Взех крем за силно напукана кожа- 3лв., дадоха ми тестерче на околоочен крем, но ми дразни очите- махнах го. В брошурата обаче имаше хубави нещица, май ги има в аптеките.
Купих си и розова вода на БИО-Фреш- чиста дестилирана, тая на МИЛВА ще заминава заедно с шампоаните в "пенсия"  Mr. Green

Колко струваше водата на Био-Фреш?

# 567
Бутилче 330мл. е май- 4.50лв., бутилче с пулверизатор 250мл.- 3.80лв. Аз взех голямо без пръскалце, защото я ползвам за различни цели.

# 568
Момичете,я ми кажете доволни ли сте от гела за околоочен контур с Ройбос от магазините Лечител  Thinking

Четох по напред,че имаше доволни  Rolling Eyes И ако да,то в какво се изрази вашето доволство  Laughing

Че днес ще пращам мъжа ми да ми го купува,но още се колебая дали да е крема или гела  newsm78 От кое сте по-доволни?то е ясно,че едното е по-силно,но все пак.Аз съм на 25 години,имам съвсем фини мимически бръчици и то като си присвия очите само,но все пак искам превантивно да се застраховам с нещо.Искам и да не са ми уморени очите и  да нямам сенки ако не съм си доспала.Просто нещо,което да действа поне малко за свежестта ми и да заглажда бръчиците  newsm78

А за нощния крем имате ли отзиви?Дали е хубав и дали е подходящ за средно мазна кожа  Thinking

Ето за тези нещица става въпрос:
http://www.lechitel.bg/products.php?c=2

За справка: в момента ползвам матиращия на Елеа от зелената серия и съм просто очарована.Но моята мазна кожа не се появи и една пъпка,а вече 2 седмици се мацотя и сутрин и вечер с него.Кожата ми става супер гладка и фина като на бебе и някакси тенът ми се избистря  Heart Eyes ЮПерфектен е и за основа за грим.Попива много бързо и ставам като кадифенце  Flutter

Но пък от свръховлажняващия от същата серия ми излязоха пъпчици тук там.Явно е тежък за мен.Но той си и стои по мазничък някакси.Като си сложих вечерта чак на сутринта ми беше мазничко  Rolling Eyes А и моята кожа по принцип май е акнеична и почти не понася кремове.Но пък този матиращия все едно за мен е правен  Heart Eyes

А от матиращия на Евелин за проблемна кожа,който уж предотвратявал черните точки и акнето ,така се опъпчих,че още ме е яд.Само веднъж си сложих и на другия ден имах 5 черни точки и 4 пъпки  #Cussing out Та сега го ползвам за ръце  Laughing

# 569
  • София
Елфичка, аз съм ползвала крема. Не ми допадна, оставаше един лепкав филм и го изхвърлих.
Гелчето не знам как е.

Общи условия

Активация на акаунт