Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 085
  • 631
  •   1
Отговори
# 570
Елфичка, аз съм ползвала крема. Не ми допадна, оставаше един лепкав филм и го изхвърлих.
Гелчето не знам как е.
За околоочния крем ли  newsm78

# 571
  • София
Да, да, извинявай че не поястих  Blush

# 572
Да, да, извинявай че не поястих  Blush

Хмм,може би защото е с някакви масла вътре  newsm78

Но аз съм си навила на пръста вече,но ще взема гелчето,той е без масла,надявам се,че няма да лепне  Rolling Eyes

Много ти благодаря,поне да не се чудя вече  Laughing   bouquet

Вивиан ,а в момента какво ползваш и доволна ли си от него  newsm78

# 573
  • София
Ми в момента довършвам околоочен на Биотерм, от серията Ейдж фитнес. Понеже не е за тази тема и затова не съм го похвалила. Но иначе е страхотен, наистина.

Писах и преди няколко поста, че вчера си взех крема Лейдис джой, който става и за около очите. Наистина не отстъпва на скъпите марки!  Peace

# 574
Ми в момента довършвам околоочен на Биотерм, от серията Ейдж фитнес. Понеже не е за тази тема и затова не съм го похвалила. Но иначе е страхотен, наистина.

Писах и преди няколко поста, че вчера си взех крема Лейдис джой, който става и за около очите. Наистина не отстъпва на скъпите марки!  Peace

Да,този на Лейдис Джой наистина бил хубав,но малко скъпичък ми идва  Laughing

Сега ще взема това с Рой Бос и ако не съм доволна,тогава ще посегна към Лейдис Джой.

Още веднъж ти благодаря   bouquet

# 575
  • София
После да споделиш.  Hug
По принцип нещата на Талодерма са хубави.

# 576
После да споделиш.  Hug

Сега ги погледнах,звучат много обещаващо  Grinning

А какви са цените им?И къде се намират?

# 577
а какво бихте казали за крема на талодерма от серията за мазна кожа.има ли доволни?аз си взех масакат им исъм супер доволна та се замислих и за крема.

# 578
Бутилче 330мл. е май- 4.50лв., бутилче с пулверизатор 250мл.- 3.80лв. Аз взех голямо без пръскалце, защото я ползвам за различни цели.

Става ли за махане на грим ? Люти ли на очите ?

# 579
По-назад в темата, някой беше писал, че е видял интимния гел на "Билка" в различна опаковка, е, и аз се натъкнах на него, шишенцето е кръгло вече, но лошото е, че му увеличават цената, а намалят количеството #2gunfire  Аз си купих от старата опаковка, която е 250 мл. за 2.30, а новата е 200 мл. за 2.90 лв.
Другата ми нова придобивка е тоалетно мляко "Алое" на "Роза Импекс" - Пловдив, поне двечки от вас го бяха похвалили, и сега и аз се присъединявам, леко е, не мазнее, отстранява добре грима, а е само 1.35  Simple Smile От същата серия купих за една възрастна комшийка дневното кремче, ами отворих да подуша и да видя каква му е консистенцията и като че ли не е голяма разликата между него и млякото.
Моля някой да ми похвали шампоан, от който косата не става мека ( понеже моята е с тънък косъм и не търся ефект мека коса), а ако става и бляскава, направо ще е супер. На "Арома natural" ако има такъв примерно...

# 580
  • София
После да споделиш.  Hug

Единствено в магазините на Лечител съм ги виждала. По аптеките няма нищо на Талодерма, поне в София.

Цените - почти няма нещо над 5 лв.  Crazy отдавна не съм ги разглеждала, но такъв спомен имам.

# 581
После да споделиш.  Hug

Единствено в магазините на Лечител съм ги виждала. По аптеките няма нищо на Талодерма, поне в София.

А какви са им цените приблизително?
Примерно околоочното гелче  и някое кремче  newsm78

# 582
  • Lost in a fairytale ...
По-назад в темата, някой беше писал, че е видял интимния гел на "Билка" в различна опаковка, е, и аз се натъкнах на него, шишенцето е кръгло вече, но лошото е, че му увеличават цената, а намалят количеството #2gunfire  Аз си купих от старата опаковка, която е 250 мл. за 2.30, а новата е 200 мл. за 2.90 лв.
Другата ми нова придобивка е тоалетно мляко "Алое" на "Роза Импекс" - Пловдив, поне двечки от вас го бяха похвалили, и сега и аз се присъединявам, леко е, не мазнее, отстранява добре грима, а е само 1.35  Simple Smile От същата серия купих за една възрастна комшийка дневното кремче, ами отворих да подуша и да видя каква му е консистенцията и като че ли не е голяма разликата между него и млякото.
Моля някой да ми похвали шампоан, от който косата не става мека ( понеже моята е с тънък косъм и не търся ефект мека коса), а ако става и бляскава, направо ще е супер. На "Арома natural" ако има такъв примерно...

Шампоан има на Тео- с морски минерали, розовия- прави ми косата хубава, но не мека  Peace Кофтито е, че е 2в1 , но ако не сложиш след него балсам става добре Simple Smile около 1,50 струва

# 583
  • София
А какви са им цените приблизително?
Примерно околоочното гелче  и някое кремче  newsm78

Мисля, че околоочното гелче/кремче беше 3-4 лв. Кремовете не знам, но едва ли са повече от 5 лв. Въобще нещата им са евтини и хубави. Не знам дали го знаеш този сайт за отзиви, но има много информация http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewforum.php?f=129+

bouquet

# 584

Цените - почти няма нещо над 5 лв.  Crazy отдавна не съм ги разглеждала, но такъв спомен имам.

Не можеш да си представиш колко съм ти благодарна за отделеното време   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт