Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 084
  • 631
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Моля те, няма защо  Hug Ще се радвам ако съм помогнала    bouquet

# 586
  • София
Вчера си взех интимния гел на Билка. Много ми хареса  Heart Eyes Определено много по-добре измива и остава за много по-дълго време усещане за свежест отколкото Лактацид, който ползвах до скоро. Моят е от стария вид. След като го взех мернах в една аптека новия, който с е 30-40ст по-скъп, но видях, че освен билковите екстракти съдържа и млечна киселина.
Преди няколко дни си бях взела серията на Балея за руса коса. Вчера я пробвах. Страхотна е! Има някакви пигменти и от тях косата става много бляскава и цветът се освежава. Изравни ми напълно леката разлика в нюансите на корена и дължината на косата (блондинките ще разберат за какво иде реч). Смятам да си подменя всички останали продукти за коса с тази серия. Само маската на Орзен за нищо не я сменям  Laughing
Забравих да спомена, че си взех от изложението едни сенки от щанда на Елеа. Четворка в кафявата гама за 3лв. Определено съм доволна. Като цвят, консистенция, покривност и трайност отговарят на 100% на едни от най-любимите ми сенки - Ревлон Калър Стей, чиято цена е около 5 пъти по-висока

# 587
Вчера си взех интимния гел на Билка. Много ми хареса  Heart Eyes Определено много по-добре измива и остава за много по-дълго време усещане за свежест отколкото Лактацид, който ползвах до скоро. Моят е от стария вид. След като го взех мернах в една аптека новия, който с е 30-40ст по-скъп, но видях, че освен билковите екстракти съдържа и млечна киселина.
Преди няколко дни си бях взела серията на Балея за руса коса. Вчера я пробвах. Страхотна е! Има някакви пигменти и от тях косата става много бляскава и цветът се освежава. Изравни ми напълно леката разлика в нюансите на корена и дължината на косата (блондинките ще разберат за какво иде реч). Смятам да си подменя всички останали продукти за коса с тази серия. Само маската на Орзен за нищо не я сменям  Laughing
Забравих да спомена, че си взех от изложението едни сенки от щанда на Елеа. Четворка в кафявата гама за 3лв. Определено съм доволна. Като цвят, консистенция, покривност и трайност отговарят на 100% на едни от най-любимите ми сенки - Ревлон Калър Стей, чиято цена е около 5 пъти по-висока

Тези сенки от щанда на Елеа, на коя марка са? Защото аз не  съм виждала декоративна козметика на Елеа.

# 588
По-назад в темата, някой беше писал, че е видял интимния гел на "Билка" в различна опаковка, е, и аз се натъкнах на него, шишенцето е кръгло вече, но лошото е, че му увеличават цената, а намалят количеството #2gunfire  Аз си купих от старата опаковка, която е 250 мл. за 2.30, а новата е 200 мл. за 2.90 лв.
Другата ми нова придобивка е тоалетно мляко "Алое" на "Роза Импекс" - Пловдив, поне двечки от вас го бяха похвалили, и сега и аз се присъединявам, леко е, не мазнее, отстранява добре грима, а е само 1.35  Simple Smile От същата серия купих за една възрастна комшийка дневното кремче, ами отворих да подуша и да видя каква му е консистенцията и като че ли не е голяма разликата между него и млякото.
Моля някой да ми похвали шампоан, от който косата не става мека ( понеже моята е с тънък косъм и не търся ефект мека коса), а ако става и бляскава, направо ще е супер. На "Арома natural" ако има такъв примерно...

Шампоан има на Тео- с морски минерали, розовия- прави ми косата хубава, но не мека  Peace Кофтито е, че е 2в1 , но ако не сложиш след него балсам става добре Simple Smile около 1,50 струва

Благодаря ти много, то и аз му се чудех, но ме спираше това, че е 2 в 1, а аз балсами не ползвам. Дори една потребителка някъде назад из темата беше казала, че от яйчения на "Тео" косата също ставала твърда, но понеже е за изтощена и суха, не посмях да го взема.
Addri, и в старата опаковка на интимния "Билка" има млечна киселина, набързо хвърлих поглед върху състава на едната опаковка и на другата, но не останах с впечатление да има такава. Обаче количеството е намалено.

# 589
  • София
И моята коса е тънка. Този шампоан на Милва хич не е за мене. Бихте ли ми препоръчали някакъв за обем   Praynig

# 590
  • София
Лирена, на сенките пише "I love just you". В сива кутийка са, а самите сенки са в правоъгълни форми и са доста като количество. Не съм виждала до сега такива иначе със сигурност щях да ги имам вече от преди това Laughing
 На Лови имаше също страхотни сенки и още ме е яд, че не си взех. В събота ще се разходя пак до НДК май  Crazy

# 591
  • София
и по Билката интимния гел ме зарибихте,обаче като ви чета нещо не мога да разбера какво трябва да съдържа един такъв гел.Досега все по препоръки съм си купувала,но не знам точно какво трябва да съдържа та да си купя.Преди време много обичах Нивеа зеления интимен гел,даже все още си го купувам от време на време,но последно си взех Лактацид и от него останах по доволна.Я кажете повечко за Билката че взех да се паля много Simple Smile Освен това има ли разлика в различните опаковки,та да знам кой да търся?

# 592
От години ползвам само на Билка инт. гел ,даже не помня какви съм ползвала преди това .
Два вида са ,ползвали све и двата (с мъжа ми) -с алое и с лайка (ако не бъркам).Няма осезаема разлика според мен .
От  седмици обаче ,не мога да го намеря тук (Варна) и се наложи да купя друг Tired .

# 593
Ми...аз си взех сенки на ЛОВИ, обаче да ви кажа малко зле изглеждаше щанда. Написали на някакви цветни хартии с маркер промоция за 2 кутиики сенки на цената на една. Чак си помисли, че кой знае каква боя ще си слагам на очите... Shocked Днес пляснах едните- харесват ми, като цвят и покривност, но са ми световно НЕизвестни някак...
А Елеа, явно вече правят деко-козметика, защото и аз не бях виждала, а на щанда имаше доста неща. Или да са били 2 фирми обединени за 1 щанд.

# 594
На Лови имаше също страхотни сенки и още ме е яд, че не си взех. В събота ще се разходя пак до НДК май  Crazy

Сенките на Лови не са особено читави- пигментът им не е нищо особено, никак не са трайни (даже и с базата на Арт Деко, която по принцип при мен "лепи" сенките).

# 595
  • Lost in a fairytale ...
I love just you няма нищо общо е Елея  Peace
Първата марка съществува от доооста години, но е някак трудно откриваема и изключително евтина  Simple Smile

# 596
  • Варна
За Билката съм чувала отдавна, че бил хубав обаче не го намирах.Не че съм се пукнала да го търся де.В събота си купих от Кауфланд интимен на Genera още не съм го ползвала.Някой има ли отзивиза него? newsm78
Шампоана на Евтерпа против пърхут си взех и го почнах доволна съм за сега.
За маската на Орзен ми се досвидяха 6лв. Embarassed(май толкова беше) при полжение,че имам два балсама,но скоро ще я пробвам.
Купих си Поморин класик и избелваща от 2-3 ги ползвам,но мъжа ми не спря да мрънка ,че били гадни,че това не бил Поморина от едно време ит.н. Днес ще купувам паста само за него аз ще продължа с Поморина.

# 597
За Билката съм чувала отдавна, че бил хубав обаче не го намирах.Не че съм се пукнала да го търся де.В събота си купих от Кауфланд интимен на Genera още не съм го ползвала.Някой има ли отзивиза него? newsm78
Шампоана на Евтерпа против пърхут си взех и го почнах доволна съм за сега.
За маската на Орзен ми се досвидяха 6лв. Embarassed(май толкова беше) при полжение,че имам два балсама,но скоро ще я пробвам.
Купих си Поморин класик и избелваща от 2-3 ги ползвам,но мъжа ми не спря да мрънка ,че били гадни,че това не бил Поморина от едно време ит.н. Днес ще купувам паста само за него аз ще продължа с Поморина.
може ли снимка на този инт. на генера?

# 598
и аз съм в редиците на орзен вярно е нямат нищо общо  с евтина козметика , спокойно могат да се кокурират с петорно по скъпи продукти
шампоана с бира е страхотен , аз по принцип от всеки шампоан слагам по цяла шепа за да стане пяна , че нямам много нерви , а този съвсем малко като отсипах и не повторих страхотно се разнесе
маската с бира - от нея косата ми е като коприна и ухае страхотно

по случайност се сдобих с една крем  маска за лица на дева с бадем ,защото продавачката нямаше да ми върне мисля че 1.50- до 2 лв е , аз не ползвам такива , но пък опитах и ми хареса икономична е много тубичката и кожата ми става като стъкло

мисля си за поморина , дали ще има ефекта на содата , но трябва да я крия някъде че моя на тази тема е чувствителен и само аквафреш признава , веднъж взех колгейт само дето не ме уби

та много завибявате тук  сдобих се и с интима на билка  , не е лош , нежен е добре мирише - става.

ще ми препоръчате ли черни или графинени сенки за очи

# 599
  • София
Най-пигментираните и хубави черни сенки, които съм имала са на Флормар -
На снимката се вижда и прословутият молив с гумичката на Импала

Общи условия

Активация на акаунт