Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 102
  • 631
  •   1
Отговори
# 600
мерси мила , в магазина до нас имаха страхотни без блясък , уникални за 3.50 , но ми ги взеха от ръцете една мадама щеше да се разреве Rolling Eyes за тях и аз веднага и ги дадох , че така изглеждаше че ми идваше даже аз да и ги купя , даже мислех тук да ги качвам да ги видите , сега ще следя ако пак получат

# 601
  • София
мерси мила , в магазина до нас имаха страхотни без блясък , уникални за 3.50 , но ми ги взеха от ръцете една мадама щеше да се разреве Rolling Eyes за тях и аз веднага и ги дадох , че така изглеждаше че ми идваше даже аз да и ги купя , даже мислех тук да ги качвам да ги видите , сега ще следя ако пак получат
Laughing Laughing Laughing Тази девойка ще да е била от моята партия козметиколички  Laughing

# 602
сигурно , то това си е мания , стилажа в банята ми ще прелее

# 603
сигурно , то това си е мания , стилажа в банята ми ще прелее

пак си само със стилаж, аз съм превзела вече цялата баня Mr. Green

# 604
  • София
Целият шкаф под мивката, шкафът зад огледалото и един от рафтовете в гардероба съм натъпкала с козметика. Мъжът ми вече полудява защото винаги като отвори вратата на някое от изброените нещу му се стоварва на главата  Laughing Какво да направя като не ми стига мястото и ги тъпча едно връз друго  Whistling

И за да не съм съвсем офф, да похваля и маските за лице Фрийман. По около 8лв са, но са в доста големи туби и стигат за дълго време. Имам ги всичките и съм мнооого доволна. Особено скрабът за лице с кайсия е чуден. Кожата ми става по-гладка от на бебо дупето.... и като казах бебешко дупе. Точно днес сутринта пак се възхищавах от качеството на крем Бочко против подсичане. След като минахме през сума скъпи и пре-скъпи марки козметика (бях решила, че от бебо няма да пестя и ще му купувам най-доброто) вчера пак си се върнах на Бочко. От Бюбхен така сеподсече, че направо ме беше страх да го пипна - алено червено, на шупли и пъпки  Confused Смених с Хип, после Себамед - никакъв резултат. От снощи го мацам пак с Бочко и днес вече дупето му е като ново  Heart Eyes Mr. Green

# 605
Целият шкаф под мивката, шкафът зад огледалото и един от рафтовете в гардероба съм натъпкала с козметика. Мъжът ми вече полудява защото винаги като отвори вратата на някое от изброените нещу му се стоварва на главата  Laughing Какво да направя като не ми стига мястото и ги тъпча едно връз друго  Whistling

И за да не съм съвсем офф, да похваля и маските за лице Фрийман. По около 8лв са, но са в доста големи туби и стигат за дълго време. Имам ги всичките и съм мнооого доволна. Особено скрабът за лице с кайсия е чуден. Кожата ми става по-гладка от на бебо дупето.... и като казах бебешко дупе. Точно днес сутринта пак се възхищавах от качеството на крем Бочко против подсичане. След като минахме през сума скъпи и пре-скъпи марки козметика (бях решила, че от бебо няма да пестя и ще му купувам най-доброто) вчера пак си се върнах на Бочко. От Бюбхен така сеподсече, че направо ме беше страх да го пипна - алено червено, на шупли и пъпки  Confused Смених с Хип, после Себамед - никакъв резултат. От снощи го мацам пак с Бочко и днес вече дупето му е като ново  Heart Eyes Mr. Green
би ли дала повече инфо и снимки на фрийман?

# 606
  • София
Като казахте Фрииман-в момента ползвам един ексфолиант с малина ,почиства кожата много хубаво и мирише страхотно.
Лосионите им за тяло също са отлични за лятото,много са леки и попиват бързо.
От шампоана им с папая обаче никак не останах доволна.
Ето и техния сайт http://www.freemanbeauty.com/
Аз ги купувам от Бонжур,но ги има и по кварталните магазинчета.

# 607
от маските на фрийнман аз съм най доволна от тази с плодовите киселини, с ананас на опаковката Peace

# 608
колко често ги ползвате тези скрабове за лице?
аз съм с един крем екфолиант - бюти формула с авокадо и краставица , и точно преди едно пътуване така ми възпали кожата че едвам я  оправих, да не би да съм прекалила

# 609
 Peace От интимният на  Genera съм много доволна вече втора опаковка ползвам

# 610
  • София
колко често ги ползвате тези скрабове за лице?
аз съм с един крем екфолиант - бюти формула с авокадо и краставица , и точно преди едно пътуване така ми възпали кожата че едвам я  оправих, да не би да съм прекалила
2 пъти седмично ползвам ексфолиант
Да не би да е бил с много груби частици този ексфолиант?

# 611
  • София
Скраб ползвам 1-2 пъти седмично. Пилинг маска (отлепяща се) 1 път на 1-2 седмици, подхранващи и освежаващи маски - 1-2 пъти седмично след пилинга или скраба. Опитвам се да не прекалявам защото нищо в твърде големи количества не е полезно. Много важно е и преди ексфолиране  кожата да е перфектно почистена защото иначе от твърдите частици може да се разнесе замръсяване в порите и да се получи обратен ефект,а  именно зачервяване, пъпки, възпаление.

# 612
  • София
Препоръцайте пилинг маска.Аз досега съм останала доволна само от тази на Ив Роше

Ще ми се да пробвам нещо друго.

# 613
  • Варна
За Билката съм чувала отдавна, че бил хубав обаче не го намирах.Не че съм се пукнала да го търся де.В събота си купих от Кауфланд интимен на Genera още не съм го ползвала.Някой има ли отзивиза него? newsm78
Шампоана на Евтерпа против пърхут си взех и го почнах доволна съм за сега.
За маската на Орзен ми се досвидяха 6лв. Embarassed(май толкова беше) при полжение,че имам два балсама,но скоро ще я пробвам.
Купих си Поморин класик и избелваща от 2-3 ги ползвам,но мъжа ми не спря да мрънка ,че били гадни,че това не бил Поморина от едно време ит.н. Днес ще купувам паста само за него аз ще продължа с Поморина.
може ли снимка на този инт. на генера?
Ще се опитам да кача като се прибера в момента съм на работа.

# 614
  • София
Относно скрабовете на Фрийман , имат един за тяло с нар.  Heart Eyes Мирише уникално, прави кожата мека и ухаеща. Ама не се пени. Аз другите ги ползвам върху гъба и правят пяна. Този директно върху кожата и я полира.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт