Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 197
  • 631
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
момичета, досега само чета. Супер сте! Дайте някакви идеи за почистване на проблемна тиййнеджърска кожа, моооля!

# 241
И аз мисля да си взема тази. Бързо ли пристига доставката? А други продукти поръчвала ли си от този сайт, защото доста ме заинтригуваха.

Аз съм поръчвала от този сайт. Не базата, а разни други неща на Гош. Обадиха ми се час след като пуснах поръчката за потвърждение. Пристигна на следващия ден заедно с фактура и талон за отстъпка при следващи поръчки. А сега за 8 март получих по пощата картичка от сайта. Написана на ръка с мило пожелание и подарък мостричка на фон дьо тен на Гош. Определено един от най-коректните сайтове за поръчка

Супер! Веднага ще си поръчам нещичко Grinning Адри, ти какво още си вземала? Питам, за да знам кои продукти си заслужават.

# 242
  • София
И да попитам някой виждал ли е някъде крема за тяло от серията Алое на Роза Импекс?Преди много време ми го бяха подарили и беше просто божествен. Heart EyesЕто така изглежда,но никъде не го намирам. Tired
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=price . Peace
Има го в Пикадили - вчера му се чудих, но не го взех въпреки добрите отзиви тук - зщо?не знам  Blush Струваше под 2 лева  Peace
nad_tab - много ме заинтригува с тези лакове на МОДА - моля те покажи "опаковката"

# 243
  • София
Аз си взех червило и водоустойчив молив за очи... мисля, че и още нещо имаше ама изобщо не си спомням какво  Rolling Eyes Червилото е много хубаво и трайно. Телесен цвят - Darling, но не е от най-евтините. Моливът не е лош, но малко след това си взех моливът на Импала, който похвалих тук и той е в пъти по-добър... и в пъти по-евтин  Simple Smile
А на базата за грим и аз от отдавна се каня защото чета много добри отзиви, но май ще я оставя за есента. Лятото слагам само малко пудра и няма да ми е нужна.

# 244
Аз съм много доволна от сребърната вода, която позлвам от няколко седмици насам. Купувам я от аптеката за около 3 лева. Повече ми допада от розовата вода, въпреки че в аптеката ми обясниха, че двата продукта служат за различни неща, но все пак.

Доволна съм и от крема за ръце на Българска роза. Преди позлвах на Нютроджина, д-р Шелер, Нивеа , но този ми харесва повече.

Харесвам антицелулитния гел с грейпфрут на Рефан. Използвам вече 4-та опаковка. Комбинацията между антицелулитното масло на Икаров с хвойна и масаж със силиконови вендузи вкъщи дава резултат при упоритост.

Също използвам и обикновен меден вазелин за овлажняване на устните всяка вечер.

Балсам за коса не позлвам. След измиване с шампоан се поливам с вода, в която слагам 3-4 лъжици качествен оцет или лимонов сок.

# 245
  • София

nad_tab - много ме заинтригува с тези лакове на МОДА - моля те покажи "опаковката"

Само тази снимка имам в наличност, дано да добиете представа за шишето  Wink

# 246
аз днес ходих в ДМ да пазарувам евтини неща и се улях естествено Crazy
та взех си шампоана и балсама за руса коса на балеа, маската (дето е в пакетче), кокосова маска (пак в пакетче); сума ти маски на пюредерм, вкл. колагеновата за околоочния контур,
Енджиел, да те попитам тази маска за околоочния контур, измиваш ли я след като я отстраниш. И как точно нанасяш тези лентички, целите очи ли покриваш или само долната част. Извинявай за глупавите въпроси, но за първи път ползвам такава маска и не ми е много ясно  newsm78 И другото нещо, което се сетих чак след като си я купих - за каква възраст се препоръчва? Аз съм на 26 и се чудя да не би да ми е рано още за такива чудеса или мога да си я ползвам без проблем  newsm78

# 247
  • Sofia
тези лакове къде се продават в София?  Thinking

# 248
От известно време си слагам фдт на Импала, мога да кажа че съм много доволна.
друго , което наскоро открих и много ми хареса като аромат и трайност е на Tesori d"Oriente - от аптека си го купих, незнам по магазините дали го има.
Също ми допадна и тоалетно мляко на Арома - Органик.

# 249
Аз съм много доволна от сребърната вода, която позлвам от няколко седмици насам. Купувам я от аптеката за около 3 лева. Повече ми допада от розовата вода, въпреки че в аптеката ми обясниха, че двата продукта служат за различни неща, но все пак.

Доволна съм и от крема за ръце на Българска роза. Преди позлвах на Нютроджина, д-р Шелер, Нивеа , но този ми харесва повече.

Харесвам антицелулитния гел с грейпфрут на Рефан. Използвам вече 4-та опаковка. Комбинацията между антицелулитното масло на Икаров с хвойна и масаж със силиконови вендузи вкъщи дава резултат при упоритост.

Също използвам и обикновен меден вазелин за овлажняване на устните всяка вечер.

Балсам за коса не позлвам. След измиване с шампоан се поливам с вода, в която слагам 3-4 лъжици качествен оцет или лимонов сок.
Keira,моля те сподели откъде си взела медения вазелин?Аз ползвах много отдавна един в бяла опаковка,невероятен беше,така хубаво ми овлажняваше устните...от тогава не мога да го открия и в момента съм с един на Нукс дето струва по4ти 30 лв Embarassedама нъц..... Tired

# 250
  • софия
Меден вазелин има в повечето аптеки

# 251
момичета, досега само чета. Супер сте! Дайте някакви идеи за почистване на проблемна тиййнеджърска кожа, моооля!

За почистване бих ти препоръчала антибактериалното гелче на регал,просто е супер,много добре измива кожата,тоник на амрита с розмарин и мокри трици на христина.
,,

# 252
Момичета дайте идея за спирала за дълги мигли.Засега съм се спряла на тази http://beautycosmetic.biz/flormar-flormar-lash-lift-perfect-lash … scara-p-3826.html ,но приемам и други предложения.

На мен никой не ми отговори за спиралата и се сърдя  Twisted Evil,другия път ще направя темата грозна  #2gunfire   Laughing

# 253
да и на мен и аз питах коя е най- хубавата спирала на голдън роуз - червената 3д ли?

# 254
да и на мен и аз питах коя е най- хубавата спирала на голдън роуз - червената 3д ли?
Лично аз не съм я ползвала червената 3D,но сестра ми я ползва и съм виждала как стои на нейните мигли,страхотно изглеждат миглите и дълги,извити и подредени и лично тя е много доволна и казва,че по бавно исъхва Peace

Общи условия

Активация на акаунт