Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 217
  • 631
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И на мен ми е интересна тази спирала на Голдън Роуз 3Д.
Как стават миглите - дълги, естествени и разделени или по скоро като кукленски (ефект изкуствени мигли).
Ще се радвам някой да сподели.

# 256
Вивиан тази спирала 3д не е за ефект кукленски мигли..по скоро ги подрежда но не ги напластява..

# 257
Вивиан тази спирала 3д не е за ефект кукленски мигли..по скоро ги подрежда но не ги напластява..

Точно  yes Миглите стават дълги и разделени, не се рони, много ми харесва тази спирала  newsm03 бях казала, че е най-добрата, която съм ползвала и е само 5лв  Peace а не 8 както пише в сайта, даже в магазина жената ми беше казала, че не знае защо и на опаковката пише цена 8лв.....а също че и тя е използва и е много доволна   Wink

# 258
  • София
Много благодаря, спасихте 8-те ми лв.  Mr. Green
Аз търся кукленски ефект, така че явно тази не е за мен   bouquet

# 259
  • София
Моного хубава тема, поздравления!
Вместо запис ще кажа, че съм много доволна от крем за ръце Здраве- пъпеш.

# 260
и аз търся кукленски ефект мисля да пробвам мейбълинската

# 261
да де,бебешките са два или поне аз два съм видяла,на които пише бейби шампо и киндер шампо.Единия с алое другия без.Значи твоя е с алоето Simple Smile
Благодаря за бързия отговор.Много ме нави и за него Simple Smile
днес търсих шампоана с алое и лайка на бубхен но в аптеките които попитах ме изгледаха много странно-казаха ми че нямало такива шампоани с алое и лайка а само с алое............. #Crazyостанах разочарована.та да ви помоля ако може да пуснете снимка как точно изглежда.... Praynig

# 262
С коя спирала се получава "кукленски ефект"

# 263
Аз съм много доволна от спиралата на Мейбълин - Volume Express. Получава се точно ефекта изкуствени мигли и не се рони. Въпроса ми е с коя от евтинките спирали мога да постигна такъв ефект?

# 264
Аз съм много доволна от спиралата на Мейбълин - Volume Express. Получава се точно ефекта изкуствени мигли и не се рони. Въпроса ми е с коя от евтинките спирали мога да постигна такъв ефект?
И аз това питам Simple Smile.Някой дали е ползвал на Impala за обем в черната опаковка и да каже как е Praynig?

# 265
А някой ползвал ли е антицелулитените на Билка? И по-специално този с мента и този с бяло грозде..мисля да ги пробвам

# 266
момичета, само да ви кажа за парфюмите.Според мен има разлика между Роксан и Тренди.Роксан имат менталива нишка в аромата, докато Тренди са по-добри и все пак съвета ми е да не си купувате много накуп а да си подберете аромат спрямо това кой ви харесва. Аз например от тях си харесах аромата на Ултравиолет и сега даже си купих и оригиналния.Аз съм доволна от имитациите на Мадмоазел и синьото Долче и Габана  bouquet

# 267
Момичета,чета чета и викам да се включа по въпроса с ТРЕНДИ. Преди 2 години някъде някой ми беше подарил на Тренди парфюм-син на цвят.Беше адски траен,всеки ме питаше с какво съм се напръскала.Чак сега се сетих като стана по-обсъждана марката тук.
Искам да помоля някоя мацка,която има възможност да ми каже светло синьото шише Тренди имитация на кой оригинал е?Моляя  Praynig
Още се сещам за аромата му-беше много свеж  Heart Eyes

# 268
Адри,малко по-горе те питах нещо за шампоан4ето,ама явно не си видяла,как то4но изглежда твоето?

Еми някой ме изчетка и аз така се надух, че забравих как се чете  Laughing

Моят е ето този -
да де,бебешките са два или поне аз два съм видяла,на които пише бейби шампо и киндер шампо.Единия с алое другия без.Значи твоя е с алоето Simple Smile
Благодаря за бързия отговор.Много ме нави и за него Simple Smile
днес търсих шампоана с алое и лайка на бубхен но в аптеките които попитах ме изгледаха много странно-казаха ми че нямало такива шампоани с алое и лайка а само с алое............. #Crazyостанах разочарована.та да ви помоля ако може да пуснете снимка как точно изглежда.... Praynig

# 269
  • В къЩи.
Наскоро си взех тази Четката е почти идентична с тази на сивия Архитект на Лореал,а и ефекта ,който постигам с двете е един и същ. Взех я за 5.50лв ,а е 12мл. На моите мижави мигли стои супер,а на някой с по/хубави мигли сигурно Ще има ефект "изкуствени мигли"

Общи условия

Активация на акаунт