Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 172
  • 631
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм много доволна от спиралата на Мейбълин - Volume Express. Получава се точно ефекта изкуствени мигли и не се рони. Въпроса ми е с коя от евтинките спирали мога да постигна такъв ефект?
И аз това питам Simple Smile.Някой дали е ползвал на Impala за обем в черната опаковка и да каже как е Praynig?

Да, аз съм ползвала на Импала с гумена четчица. Струваше 4.50 и миглите ми са напражо като изкуствени, поне така казват колежките  newsm03
Пък и аз съм изключително доволна, даже още не мога да повярвам че такава спирала ми прави миглите дори по хубави от старите ми скъпи спирали.

# 301

И аз да се похваля ат нещо евтино, от което съм доволна.

Някой да има впечатления от останалите шампоани на Билка?

# 302
на мен ми харесваше,но съм го използвала отдавна,може да са го развали ли

Оо, не са го развалили. Говоря за 500 мл Арома natural (яйчен). Почти съм го свършила и смятам да повторя. Косата ми е супер, обожавам го този шампоан.

# 303

И аз да се похваля ат нещо евтино, от което съм доволна.

Някой да има впечатления от останалите шампоани на Билка?

Като цяло не са лоши. Хуваво измиват косата, леки са, не я утежняват, но пак си е до коса. Аз използвах този за обем, но нямаше особено много обем. Ако търсиш добро измиване, това е шампоана, но ако търси и подхранване и овлажняване, няма да го получиш. Simple Smile

# 304
Аз съм много доволна от спиралата на Мейбълин - Volume Express. Получава се точно ефекта изкуствени мигли и не се рони. Въпроса ми е с коя от евтинките спирали мога да постигна такъв ефект?
И аз това питам Simple Smile.Някой дали е ползвал на Impala за обем в черната опаковка и да каже как е Praynig?

Да, аз съм ползвала на Импала с гумена четчица. Струваше 4.50 и миглите ми са напражо като изкуствени, поне така казват колежките  newsm03
Пък и аз съм изключително доволна, даже още не мога да повярвам че такава спирала ми прави миглите дори по хубави от старите ми скъпи спирали.

А от груги спирали на Импала доволна ли си?

# 305
Аз съм много доволна от сребърната вода, която позлвам от няколко седмици насам. Купувам я от аптеката за около 3 лева. Повече ми допада от розовата вода, въпреки че в аптеката ми обясниха, че двата продукта служат за различни неща, но все пак.

Доволна съм и от крема за ръце на Българска роза. Преди позлвах на Нютроджина, д-р Шелер, Нивеа , но този ми харесва повече.

Харесвам антицелулитния гел с грейпфрут на Рефан. Използвам вече 4-та опаковка. Комбинацията между антицелулитното масло на Икаров с хвойна и масаж със силиконови вендузи вкъщи дава резултат при упоритост.

Също използвам и обикновен меден вазелин за овлажняване на устните всяка вечер.

Балсам за коса не позлвам. След измиване с шампоан се поливам с вода, в която слагам 3-4 лъжици качествен оцет или лимонов сок.
Keira,моля те сподели откъде си взела медения вазелин?Аз ползвах много отдавна един в бяла опаковка,невероятен беше,така хубаво ми овлажняваше устните...от тогава не мога да го открия и в момента съм с един на Нукс дето струва по4ти 30 лв Embarassedама нъц..... Tired

Съжалявам за дългия цитат, но още не мога да схвана как да ги правя по-малки или как да отговарям директно на даден потребител.  Blush

Меденият вазелин си го взех за около 2 лева от Русе преди 2-3 месеца от найобикновена аптека. Мисля, че го има почти навсякъде. Намерих и онлайн ако искаш....http://www.shopmania.bg/shopping~online-kozmietika-za-zhieni~buy … na~p-1380448.html

# 306
Мерси много,ще търся! Всъщност моя беше в друга опаковка,но може да са я променили! Peace

# 307

А от груги спирали на Импала доволна ли си?

За първи път си купувам подобна спирала така, че не мога да дам отзиви за другите на Импала

# 308
Взех си спирала на Импала, отвън е сива. Не съм доволна. Леко ми слепва миглите и не се забелязва почти. Гумена и силиконова четчица едно и също ли е?

# 309
Взех си спирала на Импала, отвън е сива. Не съм доволна. Леко ми слепва миглите и не се забелязва почти. Гумена и силиконова четчица едно и също ли е?

като им гледах в сайт всички спирали са сиви newsm78
коя точно е с гумената четчица?
http://www.impalacosmetics.com/products_BG.html#

# 310

като им гледах в сайт всички спирали са сиви newsm78
коя точно е с гумената четчица?
http://www.impalacosmetics.com/products_BG.html#
Тя е по-нов модел така като гледам  мисля,4е в този сайт я няма все още!!

# 311
Моята спирала на Импала е в черна опаковка -  с гумена четчица - изключително съм доволна .  Струваше около 5 лв . Сивите не съм ги пробвала

# 312
  • у нас
Купих си маската за коса с бира орзен Peace хиляди благодарности. Страхотна!!!
купих си лак на есенсис XXL вече подкарвам 3 ден- не е мръднал Peace по принцип на втория ден вече не става за нищо
купих си и сив на мода, но искам да видя колко ще издържи този без да се обели .
Продължавам да чета с интерес и да трупам Crazy

# 313
Спиралата на Импала е ето тази май: http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0% … -maximum-8ml.html
Моята струваше 7 лв.  Shocked не ги е срам... Ами аз не съм доволна, като я сравнявам с Лореал-а. Вярно, по-евтина е, но си искам лореалския ефект и това е. Сега обирам остатъците на Л. и после пак ще си купя от нея  Embarassed А тая ...ще я цъцкам по-малко, докато изсъхне и ще я хвърлям...
За Роксан, ако има някъде номерче в магазина може да се провери кой е парфюма.

# 314
  • София
Ефекта на Лореалска спирала бая трудно ще се постигне с Импала или Голдън Роуз.
Лореалските спирали са си Лореалски просто  Heart Eyes
Не че по-евтините са лоши, но разлика има и това е. Поне според мен.

Аз пак да попитам, че никой не ми отговори - да сте ползвали спрейчетата на Фрутини? И дали са трайни?

Общи условия

Активация на акаунт