Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 177
  • 631
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм ползвала гел за душ на Фрутини и много ми харесва. За спрейчетата не знам. Иначе да похваля крема на Елеа за мазна и смесена кожа- зелената серия. Взех си от аптеката на промоция крем + тоник за 5.60 лв. Много добре попива и е идеален за основа на грим Grinning

# 316
Този синия на Тренди да не е Лайт Блу? Аз съм доволна от МУУД- Кензо, какво да ви кажа, имам една камара оригинални парфюмчета, ами понякога не ми се ще да ги фъскам за площадката навън, искам нещо лекичко и туй Кензо е перфектно. Пръсвам си и Бритни Спиърс също.
Естрея, каква е спиралата?
Да ви кажа от лакомия да пробвам всичко, което се коментира се напълних с някакви ненужни, неуцелени покупки... Rolling Eyes Някой нещо за размяна...?  Embarassed

Здравей, Цъфс!  Сподели какво имаш за размяна. Аз съм навита. Имам много неща, които стоят ей така, защото и аз като теб купувам малко на сляпо Simple Smile

# 317
Искам да похваля шампоаните на Балеа(3,50лв) и специално този:

Много съм доволна - косата ми е "жива", лъскава и доста време не се омазнява. Купих шампоана инцидентно и съвсем случайно, но сега ще пробвам и останалите продукти от серията. Simple Smile

Вече за 2ри път тази марка ме изненадва приятно. Ще пробвам и други техни продукти.  Grinning

# 318
Аз вече писах- 2 шампоана Милва с хума и катранен, спирала Импала- ползвана е няколко пъти. Сенки на Флормар, цвета е телесен, като пудра, не са перлени, единични. Ако се разровя може още неща да изнамеря  Laughing

# 319
  • В тъмната гора.
По препоръка от темата си взех "Поморин" соц. пастата за зъби с луга, избелва впечатляващо, направо съм изумена. Вкусът не го бива, но резултата е страхотен - още на второто миене има резултати.

# 320
  • Belgium
А къде се продава Поморина?

Мислех, че е спрян от производство.

# 321
  • София
Ефекта на Лореалска спирала бая трудно ще се постигне с Импала или Голдън Роуз.
Лореалските спирали са си Лореалски просто  Heart Eyes
Не че по-евтините са лоши, но разлика има и това е. Поне според мен.

Аз пак да попитам, че никой не ми отговори - да сте ползвали спрейчетата на Фрутини? И дали са трайни?

аз ползвах лилавото,не помня точно на какво миришеше,но определено ми хареса.Дрехите ми замирисваха на него.Ако мислиш за траиност на аромата за цял ден,не става,но за няколко часа много хубаво мирише кожата и след това остава една свежест.На мазната ми кожа на мене определено ми дейде добре,з-то не мога да ползвам лосиони за тяло,щото ми запушват порите.Определено след баня много освежаващо действа.

http://www.ivis-bg.com/popup_image.php?pID=1987 имам такава спирала на лореал,обаче е синьо и бяло,не е със златно и да ви кажа доста трудно се маха след това.Миглите ги прави много напластени и на мене лично не ми изглежда добре.После пада едно търкане окото да ми изпадне.Водоустоичива е,обаче като я махаш с дегримьор поне да падне,а не да си извадиш очите.Та после си взех тази на лореал http://draka-bg.com/index.php?m=320&prodid=899,не пише да е водоустоичива,но не се размазва и не слепва миглите.Много по лесно се маха дори с мокра кърпичка.Та с нея ми е много по лесно да се поддържам отколкото с оная дето ми седи като гипс на окото.Те и двете не са евтини,но гледам че ги коментирате та да кажа и аз моя опит с лореалските спирали.

# 322
последно коя спирала от тези по обикновените прави кукленски мигли , т.е обем  да ги сгъстява , мойте са тънки и редки и дори да ги извия  стоят рядко  разделени
май тази 3д на голдън роуз само удължава така ли ?
а тази ? какви ги прави

# 323
Аз писах просто Лореал, а не конкретната спирала, щото нали темата е за евтините неща....да не е извън темата. Защото цената им никак не е евтина...за съжаление... Rolling Eyes Моята е телескопик клийн дефинишън- сребърна. Ползвала съм доста варианти, вкл. и др. Лореалски, ми, не съм им фен, но тази ми е любимата. Оказва се, че ми трябват спирали за удължаване, а не за обем.
Да похваля едно парфюмче на Ив Роше- Люляк, 30мл. струва 15лв. За фенове е страааашно...

# 324
  • Варна
последно коя спирала от тези по обикновените прави кукленски мигли , т.е обем  да ги сгъстява , мойте са тънки и редки и дори да ги извия  стоят рядко  разделени

От Елитис Запад бях си взела спирала Classics volume extra x4, синя тумбеста опаковка, доволна съм.

# 325
  • София
ооо на ив роше всичките са им хубави,аз сега се сетих и за трезори д'ориенте че и техните парфюми са трайни и хубави за тези които харесват странните им миризми Wink
А за спиралите не съм наясно и аз каква искам,з-то това което е на рекламите,всичко е с изкуствени мигли направено.Няма как да направи тоя ефект в/у истински мигли,та преди време съм ползвала спирали със допълнителни власинки вътре за удължаване,та верно удължават,ама после ако ти падне в окото е ужас и затова спрях да ги ползвам.За сгъстяване всичките спирали добиват тоя наслоения и сплескан вид като че имаш 13 ама много дебели косъма на миглите,което въобще не ми харесва.И започнах да използвам спирали които просто не сплъстяват косъмчетата,така много по естествено стои и обема е по хубав.Та мисля че това е в основата на хубавата спирала,да не сплъстява косъмчетата,а напротив да им придава по естествен и бляскъв вид без да се рони.
А за кукленските мигли гледам има филмчета в ютуб където ясно се вижда че се добавят изкуствени мигли само в края на окото и бял молив във вътрешната линия на окото,та мисля че нито една спирала няма да докара тоя ефект без да се добави нещо изкуствено.

# 326
  • София
мале колко много е изписано от новата тема...аз внимавам вече с четенето, че ако знаете колко неща си закупих, за които разбрах от тук, хич не ми излезе евтино...  Embarassed
та от тук видях за кремовете за крака на Elea, обаче не можах да ги намеря и си купих на Ален Мак зеления (дезодориращ с хвойново масло) и много ми харесва, струва само 1.20лв, но много добре действа  Grinning

# 327
  • софия
Дани, много ти благодаря!!! Никога не бих се сетила за триците!!!

# 328
  • софия
А къде се продава Поморина?

Мислех, че е спрян от производство.
Лу, не знам откъде си. Но, ако си от София - в БИЛЛА зареждат "Поморин", но го забутват по най-долните рафтове

# 329
Здравейте! Да попитам някой може ли да пусне снимка на интимния гел на "Билка"- спомням си от предната тема , че беше похвлен. Притеснявам се да не взема някое менте.

Общи условия

Активация на акаунт