Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 129
  • 631
  •   1
Отговори
# 360
"Поморин" има и в "Кауфланд". Струва стотинки, но е хубава - все още славата и в бившия социалистически блок е много добра, въпреки разнообразието на пазара.

Има една малка аптека на пазара Д. Петков - там има поне 4-5 вида Поморин.  Peace

# 361
косата ми е с тънък косъм чуплива към къдрава , бързо се омазнява , но краищата и са сухи съвсем дехидратирани изглеждат в момента , не е боядисвана или тертирана косата ми , но има нужда от подхранване , маската с бира на орзен дали ще е подходяща , хареса ми това че пишете че дава обем ,чудех се и за хидро-балсама на Импресия ...

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 01:52 от keit888

# 362
Amra ,аз ползвам шампоана за суха и увредена коса на Orzene и съм доволна.

# 363
Amra,аз днес ще ходя да си вземам шампоан на Орзен,предполагам щом маската действа така,в допълнение с шампоана ще е още по-добре!
[b]На Кашето жена му[/b],аз много време го издирвах шампоана на Бюбхен,оба4е не съм доволна,страшно суха ми стана косата,явно е за по-мазна!Мисля да го изхвърлям,защото бебето ми се обрива от тази козметика,ако си от София пиши на ли4ни ако искаш да се видим да ти го подаря! Peace(между другото всеки път си умирам от смях като про4ета ника ти Joy)
П.С Моя позната работи в салон и козметиката която там ползват е Пол Ми4ъл,всъщност шефа и е официалния вносител за БГ.Цената на шампоана е 33 лв! Peace

# 364
  • Пловдив
някой ползвал ли е  шампоана за мазна коса орзен newsm78 много съм доволна от маската - видях шампоана, но се въздържах, първо да питам... Hug

вече имам тия на милва- с катран и хума  Crazy но сякаш ми изсушават много по дължината..
Аз имам 3 вида шампоани на Орзен - за мазна с хмел + балсама, за суха с бира и за боядисвана. Просто са невероятни! Пробвай и няма да съжаляваш. Аз маската не съм пробвала, но искам да посвършат запасите вкъщи.

# 365
  • В тъмната гора.
И аз се интересувам коя паста Поморин е дала избелващия ефект.

Аз от около 3 седмици редувам класическия Поморин с този:

но при мен няма избелващ ефект. Може пък моите зъби да не могат да бъдат снежно бели, такъв да ми е гена. Но иначе наистина Поморина се оказа страхотна паста. Почистват страхотно, доволна съм. Класическата ме връща директно в детството, не можех да я понасям едно време.  Laughing

Точно от класическата съм доволна и за нея писах. На опаковката пише Поморин-класик.
Вкусът не го бива, но резултатите са много добри.
Вчера ми направи впечатление, че все едно полира зъба и той не задържа полипи от храната. При всеки обед ми се налагаше да ползвам орбит, когато съм навън и нямам възможност да се измия. Ползвала съм всичко пуснато на пазара...е поне 75-80% от пастите.
За 1,20 върши работата на пасти от по 6-10 лева.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 09:02 от Mishel_

# 366
  • Пловдив
Моля дайте снимка на шампоана на Орзен за мазна коса,з-то около мене намирам само за суха или боядисана коса и въобще не съм го виждала какво представлява.Между другото купих маската с бира,но чакам да дойде ред за миене на косата и ще кажа и аз мнение.Лошото е че на Бюбхен не намирам шампоана с алое,намирам този с лайката и не смея да го взема него.А много искам да си го взема.
А между другото вече месец ползване само на шампоана на Милва с бира,косата такъв блясък е придобила,като на рекламите.За омазняване си се омазнява на 3-4 дни с ден по късно от преди.

bouquet Ето тук - с описание на съдържанието. http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.slava.bg/images … 18%26tbs%3Disch:1

# 367
И аз направих няколко измивания с шампоана на орзен за мазна коса, но след това ми става мн суха косата въпреки, че слагам и маска. Може би не е за моята коса, ще пробвам и за боядисана.

# 368
  • София
Мишел, много ти благодаря за отговора   bouquet
Наистина, това което казваш, че полира зъбите е абсолютно вярно. Продължавам и аз ползването на Поморин, и изобщо не смятам скоро да я сменям, поне докато не се изчерпа на пазара.
Радвам се, че прочетох в тази тема за нея, никога не бих си я купила иначе.

И още нещо - аз съм с изключително чувствителни зъби, ползвам само такива пасти, от всички други изтръпвам от болка, не мога да си измия зъбите въобще. От Поморина въобще не ме боли, мога без проблем да я ползвам.

При нас в аптеката е 90 ст.  Crazy

# 369
  • София
И аз се интересувам коя паста Поморин е дала избелващия ефект.

Аз от около 3 седмици редувам класическия Поморин с този:

но при мен няма избелващ ефект. Може пък моите зъби да не могат да бъдат снежно бели, такъв да ми е гена. Но иначе наистина Поморина се оказа страхотна паста. Почистват страхотно, доволна съм. Класическата ме връща директно в детството, не можех да я понасям едно време.  Laughing

Точно от класическата съм доволна и за нея писах. На опаковката пише Поморин-класик.
Вкусът не го бива, но резултатите са много добри.
Вчера ми направи впечатление, че все едно полира зъба и той не задържа полипи от храната. При всеки обед ми се налагаше да ползвам орбит, когато съм навън и нямам възможност да се измия. Ползвала съм всичко пуснато на пазара...е поне 75-80% от пастите.
За 1,20 върши работата на пасти от по 6-10 лева.
Точно тази и аз ползвам. Същото впечатление, на нивото на Лакалут е. Аз я взех за 90стотинки.  Laughing Няма да я сменя за нищо на света, само ще сменям видовете.

# 370
  • София
Amra,аз днес ще ходя да си вземам шампоан на Орзен,предполагам щом маската действа така,в допълнение с шампоана ще е още по-добре!
[b]На Кашето жена му[/b],аз много време го издирвах шампоана на Бюбхен,оба4е не съм доволна,страшно суха ми стана косата,явно е за по-мазна!Мисля да го изхвърлям,защото бебето ми се обрива от тази козметика,ако си от София пиши на ли4ни ако искаш да се видим да ти го подаря! Peace(между другото всеки път си умирам от смях като про4ета ника ти Joy)
П.С Моя позната работи в салон и козметиката която там ползват е Пол Ми4ъл,всъщност шефа и е официалния вносител за БГ.Цената на шампоана е 33 лв! Peace
аз намерих откъде да си взема на Пол Мичъл продукти.Иначе Пол Мичъл не го ли коментирсхме в другата тема за красивата коса?Аз май съвсем оплетох конците тука Simple Smile А за ника мъжа ми си мисли че много се кашира и се скатава,ама явно пред мене не му се отдава,оттам идва всичко Simple Smile Сори за спама Simple Smile

# 371
аз намерих откъде да си взема на Пол Мичъл продукти.Иначе Пол Мичъл не го ли коментирсхме в другата тема за красивата коса?Аз май съвсем оплетох конците тука Simple Smile А за ника мъжа ми си мисли че много се кашира и се скатава,ама явно пред мене не му се отдава,оттам идва всичко Simple Smile Сори за спама Simple Smile
и на мен много ми харесва ника ти  Hugиначе за да не е спам ще си взема и аз поморин да го пробвам щом има толкова доволни от него.иначе използвам сензодин лайттенинг-доволна съм но е скъпичка по принцип.

# 372
  • София
аз съм най доволна от Ajona,не стига че е кинцентрат и икономична,а и избелва зъбите и е медицинска,но на много малко места я има из София.Към 6лв е и стига за година някъде.Ползвам и Лакалут и Пародонтакс заради венците и си мисля че по 5-6лв пасти за зъби са евтини с това си качество.Има такива който са по 7-8 и за нищо не стават.А между другото в сайта на агенцията за защитъа на потребителите скоро видях снимката на бленда мед изипосана там с някви вредни съставки.

# 373
Да си похваля и аз евтините и хубави за мен неща:
- шампоан на "Евтерпа" против пърхут (синя опаковка)
- маска за коса "Денис" пак синя кутия ( на цена 4.80!!!), харесва ми защото не ми прави косата мека и сплескана, а й придава блясък и виталност
- паста "Поморин" антипарадонтоза; вчера си я купих от "Кауфланд" (50 мл. за 0,73 лв Flutter), ама наистина страхотно полира зъбите, много приятно усещане, а за вкуса - някои от вас казват, че не го бива, то и съпругът ми каза така, но в крайна сметка няма да се храним с нея  Laughing
- масло за тяло "Афродита" с аромат на манго за 4 лв. от "Кауфланд", просто ухае божествено Peace
- бебешкия шампоан на "Бюбхен" с алое е добър за измиване, но не ми придава обема, който търся, след него използвам следващия продукт:
- спрей за обем "Балеа" с розова капачка от ДМ; доволна съм, защото не ми лепи по косата, не я омазнява допълнително, при оформянето с четка и сешоар косата изсъхва бързо, струваше някъде от порядъка на 4 лв.
- нощен крем на "Collagena" за 2.80, ето този: http://krem-za-men.de31.com/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%9A%D0%B … D0%BB-p-3744.html
Напоследък съм един търсач на козметика  Laughing, какъвто никога не съм била, но като има подстрекателки като вас май нямам друг изход  Hug
Благодарности на Дани, На Кашето жена му и на Addri - това са хората, които ме карат да гледам като слисано дете в магазин за играчки, когато попадна в някоя квартална парфюмерия или в "Кауфланд" newsm62
Като чета темичката обаче си задавам един въпрос: кога успявате да употребите накупената козметика? newsm78 Wink

# 374
Aз днес си купих паста Pomorin Neo Whitening,специално за избелване,дано има ефект,струва около 80ст. от Била

Общи условия

Активация на акаунт