Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 095
  • 631
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, на Произведено в България имаше ли продукти на Христина?

# 616
Момичета, на Произведено в България имаше ли продукти на Христина?

Аз специално за това ходих, но не открих. Може и да не съм видяла, въпреки че обходих всичко. Всъщност някой знае ли къде в София се продават продуктите на Христина?

# 617
Аз видях в сайта им, че имат козметични салони с магазин на Самуил и на Витошка, но не съм ходила  newsm78 Ако някой е ходил да сподели  Praynig

# 618
  • София
и аз от пилинг маските на Фриимън съм много доволна.Всичката мъртва кожа ми отлепват и отпушват порите и хубаво миришат.Много лесни са за употреба.
Като си рових из гримовете имам на i love just you пигментни или прахообразни сенки мисля че се казват 3 броя и един глос и трябва да кажа,че глоса е много хубав 44 номер светло перлено по скоро прасковено,отколкото розово.Изхабила съм го почти целия.Сенките ги ползвам лятото защото са много наситени и са розови и сини и само с летните си дрехи ги съчетавам.Но съм много доволна от покривността,а и глоса ми седи цял ден за разлика от някой други дето имам.Имам пудра на Голдън роуз от която съм много доволна,з-то ме спасява от лъщенето и не е от тия с брашнения ефект,по скоро само матира без да се забелязва особено че има пудра,та много си я харесвам.Като приказвах за сенки може и в предни постове да съм казвала че имам сенки на Чифели от тия прахообразните или пигментни ли се водят,страхотни са и са много издръжливи и покривни.Имах преди и червило на тая марка,но сега не съм ги виждала по магазините да си купя нещо тяхно.

# 619
nai me vpe4atli tazi s plodovite kiselini koqto spomenahme.moje li snimka za da znam kakvo da tursq to4no.az puk polzvam eksfoliant vseki den za6toto samo izmiva6t gel ne mi vur6i rabota.kojata mi sled 2 4asa ve4e e mazna.a sas skraba nqmam problemi.

# 620
И аз не видях Христина. От много време чета, никога не съм намирала нещо тяхно по аптеки или магазини  Rolling Eyes

# 621
  • София
На Христина лесно се намират единствено вазелинчетата за устни. Във всички аптеки, супери и магазини за левчета ги има. Аз си купих с пъпешче, приятен е но има кофти вкус.

И аз имам едни прахообразни сенки на I love just you прахообразни, като солничка. Наистина са по-летен цвят, много са блестящи, харесвам ги, но ги бях забравила. Бях забравила и гланцовете, но сега като споменахте се сещам, че съм си купувала, бяха много хубави,  сега не съм ги виждала.

На Фрийман никога нищо не съм си ползвала. Може би ще пробвам нещо, скраб за лице евентуално.

# 622
"Христина" продават в козметичното им студио-аз ходя там от години.
  бул. Витоша 118 (срещу НДК)
Град/с.: София 1463
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 852 97 44, 951 51 64, 088/ 857 20 15, 088/ 854 11 15  

# 623
Момичета пускам темата по рано,защото ще отсъствам.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490100.new#new

# 624
Като казахте Фрииман-в момента ползвам един ексфолиант с малина ,почиства кожата много хубаво и мирише страхотно.
Лосионите им за тяло също са отлични за лятото,много са леки и попиват бързо.
От шампоана им с папая обаче никак не останах доволна.
Ето и техния сайт http://www.freemanbeauty.com/
Аз ги купувам от Бонжур,но ги има и по кварталните магазинчета.
аз пък от тази хич не съм доволна. уж е скраб, а е един такъв лигав, кремообразен и не може хубаво да пилингова кожата.
За мен най-добрият скраб си остава утайката от кафе+зехтин, едновременно пилинг и подхранване. А как чисти целулитаааа!

# 625
[quote author=Лилита
аз пък от тази хич не съм доволна. уж е скраб, а е един такъв лигав, кремообразен и не може хубаво да пилингова кожата.
За мен най-добрият скраб си остава утайката от кафе+зехтин, едновременно пилинг и подхранване. А как чисти целулитаааа!
[/quote]

Да съгласна съм и аз, че утайка от кафе е прекрасно антицелулитно средство. Не знаех че може да се смеси със зехтин. Ще пробвам определено!
Аз вече отивам в новата темичка да не пиша на две места Wink

# 626
Да ви следя,много ми е полезна темата Peace

# 627
Да похваля на Балеа( DM) лосион за тяло. Добре хидратира, има лек аромат( не омирисва после стаята) и 500мл в момента струват 4лв.

Момичета, нещо за целулит(освен кафе) можете ли да ми препоръчате?

# 628
  • София
ИМА НОВА ТЕМА!ПИШЕТЕ  ТАМ!

# 629
Здравейте момичета, нова съм в темата , но е уникална. Имам въпрос и ме насочиха към вашия форум.

Интересува ме вашето мнение за добър антицелулитен крем и крем антистрии, ако може с изпитан ефект. Свалих над 10 кг и искам да изгоня целулита. Моля за вашата помощ.

Общи условия

Активация на акаунт