Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 416
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте на всички,чудесни неща творите продължавайте все така.Така поне не забравям,че мога да се правя на аматьорка.Сега една голяма молба към вас,все вие сте ме спасявали помагайте и сега.Момичета имам нужда от помощ,канена съм на рожден ден,а съм кръстница от мен се иска питката ама нещо по така.От няколко дена пробвам какво ли не вариации ама не се получава.Моля някой да даде идея за оформянето на питката,ама ако може за де били  Embarassed(демек стъпка по стъпка,че нещо нищо не се справям).Напоследък нямам време за оформяне иначе меся,ама все във вид на питки.Знам че можете да ми помогнете за това ви и моля за помощ  Hug

# 271
 Пепика, благодаря   bouquet

# 272
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ "ПИТКАРКИ"  love001 Mr. Green Joy
Момичета чудеса ,чудеса творите наистина Hug Hug
zuzutu много сполучлива питата ти браво Peace
Мама цоцолана питката ти за пикник е превъзходна. Peace  bouquet
alex_og97 и усукана питата е станала супер.Даже си мисля че не е пита а тутманик  Peace
bolqrka64 и пита и хляб страхотни браво  Peace

ПЕПИКА както винаги си стилна и на човек да му е кеф да гледа това което ни предлагаш ,вълшебните питки и питата за рожден ден МНОГО ,МНОГО стилно и красиво.

А ето и моите неща направени вчера ..
Селма благодаря ти за рецептата

ПИТКА

ДЖОБОВЕ С ЧУБРИЦА

ПИТКИ РОШЛИ

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 11:52 от ЗИЧЕ

# 273
ЗИЧЕ , какво е това промишлено производство от тебе, един куп вкусотии си спретнала!  bouquet  chef
Пепика, чудни питки!  bouquet  chef
alex_og97, zuzutu, много вкусно! Heart Eyes  bouquet
bolqrka64 , радвам се, че хлебчето ти е харесало, чудничко е! Питката на махмама също!  bouquet

И аз с питките паркър, отдавна не бях ги правила. Рецептата се оказа почти същата, като на Полин, с малко по-различни количества на продуктите и повече краве масло. Много са вкуснички, хрупкава коричка, въздушна мека среда и аромат на краве масло, ммм, вкусотийка! Heart Eyes

# 274
  • Пловдив
labrex ами  питката е от предния ден демек завчера  EmbarassedИначе се излапа всичко за нула време внуците и големите все едно не са видели тестяно Mr. Green hahaha hahaha hahahaОсобено питките и джобчетата с чубрица за десетина минути нищо не остана Mr. Green  SickМного народ   Crazy Party да са живи и здрави да има на кого да меся.
Кифличките ще се опитат непремено нали знаеш че си ми вдъхновението Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 275
Питката за Гергьовден:

Тестото е по рецепта на Макс мама с едно втасване (няма кой да чака повече  Mr. Green), но двойна доза.

Малки питки за помен:

Водих се по рецептата отново на Макс мама, но сложих и прясно мляко. Станаха много мекички, страхотни  Grinning

Още една:

Излезе ми от тавата и се получи един борд, който не ми харесва, но пък на вкус беше супер.
От като бях започнала да я правя, установих, че любимата ми тава за питки съм я забравила след Гергьовден в друга къща, а беше по нощите, та хванах каквото уж най-ставаше.

# 276
  • Пловдив
ВИВИАН в такива случаи като започва да прелива тестото слагам картончета между тестото и тавата и се спасява положението.. Mr. Green Mr. Green bowuu

# 277
Зиче,мале многоооо кой ги хапва тия нещица.
Болярка64,и на мен ми станаха любими хлебчетата на Лабрекс/златния и млечния/ а за питки използвам също ъестото на Макс Мама че нямам нерви да втасва двс пъти а и с него няма провали.
Пепика,Алекс,зузуту, страхотни вкусотии.  bouquet
Лабрекс,питките паркър изглеждат страхотно може ли една? #Crazy  hahaha Peace
Вивиан питката ти за Гергьовден е страхотна,както и другата и питчиците.  bouquet
Момичета,ако съм изпуснала някой знайте че всички сте страхотни.
От мен днес само Златното хлебче на Лабрекс,снимка по-късно че съм на чужд компютър.

# 278
  • Bulgaria-Italia
zuzutu много красиво и ароматно   bouquet

bolqrka64 чудно хлебче и питка  Heart Eyes

Пепика отново вкусно и красиво при теб  newsm51

ЗИЧЕ ,много пухкаво  Hug

labrex .......ммммм ...замириса ми на масълце.Аз тези паркъри още не съм ги правила ,но не мога да насмогна нещо с рецептите #Crazy Hug

Vivian*
хубави питки  smile3525

Аз днес замесих тутманик ,но в последния момент се оказа,че нямам достатъчно сирене  Crazy .Та се получи ей това нещо

тутманик с топено сирене и шарена сол  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 17:51 от kasier

# 279
Зиче,Лабрекс,Vivian* ,kasier ,браво на вас!  smile3501

# 280
Пепика,а какво е това беличкото,с което са поръсени някои от питчиците?

Невероятни неща показваш! newsm20
Това са овесени ядки мила  Peace
Зиче, тези джобове са върха, с удоволствие си краднах идеята  Peace[/b]
Лабрекс, все им се каня на "този Паркър" и все не стигам до него, прекрасни са   bouquet
Вивиан, защо не ти харесва питката с борд, на мен ми харесва и е интересна. Даже по-надолу ще покажа снимка на питка "Хризантема", която умишлено слоших в малка тава заради борда  Peace. Да те питам - питките за помен специална форма ли са, или топчета и колко питки ти излязоха от това количество, че скоро и на мен ще ми се налага да правя Sad
Касиер, този тутманик е страхотен, спри се...... като кучето на Павлов съм бе жена  Hug
Болярка и Зузуту   bouquet  bouquet браво момичета, трябва да си организираме купон на питкоправячките и ще бъде под заглавие:" Луд умора нема, само питки прави"   bouquet  bouquet

Оооофф, забравих да си пусна снимките  ooooh!
тази е с борд Вивиан, в по-малка тава

тази е в голяма тава, в средата с ленено семе

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 19:43 от Пепика

# 281
Пепика,отново страхотни питки!  Hug
Благодаря за отговора!   bouquet

# 282
  • Пловдив
ditsan какво стана с хлябчето  Wink
kasier  тутманика ти е страхотия  Peace Hug
 Пепика кради идеи нали за това сме тука да се учим една от друга  Hug Hug  bouquet  bouquetА за тебе винаги и насреща  и за питкарките съм за Mr. GreenWink Wink

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 21:36 от ЗИЧЕ

# 283
Благодаря ви момичета за милите думи.  bouquet Вашето одобрение е много важно за мен. То ми дава сили за нови подвизи.
Пепика навита съм за купона на питкоправячките. А относно заглавието няма по подходящо за мен/за лудоста става реч/ аз и без това съм си луда по рождение/такъв ми е модела/. А пък и за мен ще е голяма чест да приемете един новак във вашите редици.

# 284
  • София
Момичета, златни ръце имате, поздравявам ви всичките!
Аз скоро пак направих от питките за хамбургери на Лабрекс. Някой по-напред в темата питаше за месене на тесто с миксер - и аз си помогнах с него, имам някакви приставки, които се водят бъркалки за месене. Само към края си помогнах с ръце, защото се притесних да не ми замине миксера, сякаш се затормози, когато тестото стана по-гъсто. После го сложих да втасва в топла фурна, която вместо на 50, бях включила на 100 градуса без да искам  ooooh!! Въпреки упоритите опити да прецакам питките, те пак станаха превъзходни  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт