Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 412
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
......... ooooh!! Въпреки упоритите опити да прецакам питките, те пак станаха превъзходни  Mr. Green!

Вени*** , не можеш и да си представиш как ме развесели с това заключение! Joy Joy Joy Радостно е, че са станали въпреки 150-те градуса за втасване, всъщност те направо са си довтасали и са започнали да се пекат!  Peace

kasier, ама спри се с тия твои тутманици. Не стига, че май и аз на тутмник започвам да приличам Embarassed, ама твоя е неустоим направо! Heart Eyes   bouquet

ditsan, Пепика , хубави са питките паркърки , но топли. Студени нещо не ме грабнаха. Ама микровълновата (колкото и да я ненавиждам) свърши работа и станаха пак като току-що извадени от фурната.   bouquet

# 286
Еееееее Пепика страхотни питки пак, ей така #Crazy ми станаха очите.
ЗИЧЕ, и твоя венец от кифлички е чудесен и да знаеш записах си аз тези джобчета с чубричка, ще ги правя скоро  Peace
labrex, ами твойте питки паркър ммм..... изглеждат ... как беше рекламата ... просто фантастиш  Peace отивам да диря рецептата  Laughing
Vivian* и ти красиви питки си показала  Flutter
kasier, ми и ти с този тутманик изглежда прекалено вкусен  Hug

# 287
  • София
Лабрекс, аз нали съм нахитряла покрай форума, та акъла ми стигна до там, че да си сложа тестото в подмазана съдинка и да го покрия с чиста кърпа, та това ме спаси от първото изпичане  Mr. Green! Като видях градусите на фурната и надигнах покривалото, гледам - тестото не удвоено, ми почти утроено, а като го извадих, беше направо горещо  Joy! Обаче никой не разбра, мъж и дете - доволни, майка ми - впечатлена... значи работата съм я свършила, няма значение как  Wink!

# 288
  • Пловдив
Вени умрях да се смея с тебе  Joy важното е че резултата е страхотен не градусите на които е втасвалопекло  тестото Mr. Green Joy Joy

labrex  Сега ще видя рецептата за тези кифлички че днес нямах време  Peace

alex_og97   няма да съжаляваш с джобчетата  Peace цяла доза джобове и цяла доза питки им видяха сметката 7 човека за 10 мин. Mr. Green Mr. GreenСложи и саламче в няколко от тях стават страхотни Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 22:56 от ЗИЧЕ

# 289
labrex  Сега ще видя рецептата за тези кифлички че днес нямах време  Peace

ЗИЧЕ, на първа страница на темата я има, в съдържанието на 10 тема, последната. Не съм писала моята рецепта, продуктите са същите, малко грамажа е различен и маслото при мен е двойно количество. Grinning

# 290
Хей, момичета страхотни сте   bouquet Бях се зарекла, че няма да влизам тук, но ей ме на - не устоях  Laughing

# 291
Зиче,ето го както винаги перфектен.
-златен хляб

# 292
ditsan, днес изневерих на златното хлебче с едно друго с горчица и майонеза. Добре стана! Peace

И на мекици пробвах тестото, и те много добре! Heart Eyes

# 293
Здравейте!
Днес правих питка по рецептата, която пусна zuzutu  Simple Smile Страхотен вкус , за което и благодаря   bouquet Обаче изпуснах тестото и малко попревтаса , та оформлението ми куца  Crazy

Лабрекс, чудесни са  Simple Smile

# 294
  • Пловдив
 ditsan Хлебчето ти е страхотно браво Hug Hug
labrex  пак си измайсторила както винаги страхотни  неща   Hug Hug
Shada  питката ти е страхотна какво не и харесваш супер е на мен ми харесва  Hug
Чарвеното намазано със червен пипер ли го направи Mr. Green Joy

# 295
  • Бургас
Поздравления ,момичета.Красоти и вкосотии.
Аз във събота ще меся ,пека и хубаво трябва да украся.
Че на мама малкото момче ...ще се жени Grinning
Дано имам време да ги фотна.
Весел ден!!!!!

# 296
Аз във събота ще меся ,пека и хубаво трябва да украся.
Че на мама малкото момче ...ще се жени Grinning

Ооо, KIKI_nik , поводът е чудесен! Сигурна съм, че ще измайсториш красоти, моля те не забравяй да ги снимаш! Успех и всичко да мине от прекрасно по прекрасно!  bouquet

# 297
  • Бургас
Днес правих питка по рецептата, която пусна zuzutu  Simple Smile Страхотен вкус , за което и благодаря   bouquet Обаче изпуснах тестото и малко попревтаса , та оформлението ми куца  Crazy

Супер ти е питката  Peace оформлението хич не ти куца много добре си изглежда ,като предполагам и вкуса й  Grinning Я само ме светни в тази тава ли си я правила , че съм обещала на свекърва ми за 21 (св. Константин и Елена) да и я направя ама тъй като ще трябва да я направя голяма, се чудя дали ще стане в тавата на фурната? И другото което да те питам малките кръгове само с белтък ли си ги мазала че така добре се отличават , което в случая стои много добре , защото например на мойта като се опече всичко се сля и не си личеше така добре Simple Smile Още веднъж поздравления   bouquet

# 298
ЗИЧЕ, zuzutu, благодаря ви  Grinning Аз в началото хич не си я харесвах, но сега не ми изглежда толкова зле  Crazy

zuzutu, това е тавата от фурната. Ако правиш двойна доза, няма да се побере. Светлата част намазах с жълтък, тъмната - добавих към жълтъка няколко капки сок от червено цвекло  Wink

# 299
Shada,страхотна ти е питката .Незнам какво не и харесваш,така хубаво се разграничават цветовете че е като истинско цвете.  bouquet  bouquet  bouquet
Лабрекс ,много добре изглежда хлебчето smile3513 но аз имам официална забрана за месене,та за да се сдържа я прибирам в шкафа.Но ще ви чета и ще заделям рецепти.
Ето от вчера едни питки с шарена сол
=питки с шарена сол

Общи условия

Активация на акаунт