Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 320
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Е,най-после станах леля Wink Мисля да се представя с усуканата питка с мед и орехи.Утре почвам репетицията.Стискайте палци и вас ще почерпя Mr. Green

Честито, лельо, да ти е живо и здраво лелинчето!  bouquet Питката е фантастична, не е трудна, ще я направиш. Любима ми е! newsm10

# 331
От мен днес , малка питка  с пълнозърнесто брашно, пшенични трици и пшен. зародиш  Grinning

# 332
Здравейте момичета Hug Hug Hug.
Много време ме нямаше, то и сега нямам време де. Но се включвам с голяма молба  Praynig.
Предстои ми погача за моето бебенце.То се знае, че искам аз да омеся и оформя питката.
Може ли да ми препоръчате сладка питка - или просто сладка пита, или нещо от козуначено тесто подходящо.На Танита сладката пита правихме при изписването и сега нещо друго търся.
Пепика от тебе из твоите публикации ще гледам да поравя да видя за оформяне по така - по празнично.Ако се сетиш за нещо като оформление подходящо където си писала може да ме насочиш Praynig
Пак се извинявам, че така като парашутистка и нахално, но наистина момичета нямам време даже да се наспя  Embarassed Embarassed Embarassed

# 333
Хъни- Бъни и мен ме вълнува същото, в неделя ще правя погача за бебчето на една приятелка и още се чудя каква рецепта и какво оформяне да използвам...  newsm78
Да ти е живо и здраво бебчето!  Hug

# 334
Ан,зиче,страхотни питки.Лабрекс,не се спираш.
Пепика,и аз се нареждам за оформлението на 1 питка и ако може рецептата на млечните питки.
Ами хубаво правя тестото и  докато ми втаса.......... оттам почва едно триумене Thinking newsm78 ooooh! даже не давам и никой да влиза, че ми отива творчеството по дяволите  Joy и в последния момент, си измишльотя нещо.
Така стана и този път - отделих си топче за средата, другото тесто го разделих на три и го оформих, като питката, която е дала Стаси стъпка по стъпка, с разликата, че не го навих на охлюв, а го завързах като фитил.
Хъни-Бъни, къде се изгуби бе мамче, радвам се за хубавия повод, да ти е живо и здраво бебчето. За 40 дена на бебето се събират жени и се правят само сладки неща, за да му е сладък живота на бебко. Погачата също трябва да е сладка. Можеш да направиш питката по сладкото тесто на Танита, а за оформяне, можеш да сложиш количка и да я направиш от вода, брашно и малко сол  /Вяра - Вики това и за теб се отнася   bouquet/ и да я сложиш отгоре на питката. Стои много ефектно. Друго в момента немога да се сетя, но питките са в "Моята кухня" разгледай ги - все ще си харесаш нещо. Ако имаш нужда пак от съвет, с удоволствие ще ти помогнем, всички момичета са много мили и отзивчиви  Hug

# 335
Shada, kaква е красива  Hug

Да те попитам, слагаш ли и бяло брашно в тестото ?

# 336
Jerry F, благодаря ти  Hug Тази е без бяло брашно. Има и пшеничини трици и зародиш  Simple Smile Тъй като е питка сложих яйце и масло.

# 337
Това беше питката ни за бъдни вечер..в същото време и първото ми месене..Не е шедиовър като вашите но аз да си я покажа в тази красива тема....

Whistling Whistling Hug Hug Rolling Eyes

# 338
Медунка, как да не е шедьовър?!

Гледам, че си в Испания:
Es un pan perfecto, maravilloso y hermoso Wink
creo que es rico tambien

дано нещо се разбира от испанския ми Wink

# 339

Това е питката за прохождането на синът ми.Стара е но сега успях да я кача.

# 340
Shada, много ги  обичам такъв тип, аз слагам каквото ми се мерне пред очите в пълнозърнестото брашно -трици, зародиш, овесени ядки  Hug Но все не ги догаждам, явно си е до майсторлък  Hug

# 341
Gvendolin,gracias fue realmente delicioso....( испанският ти е разбираем и правилен  Naughty Hug)
Виждам наистина страхотни питки и погачи....страхотни сте всички...... Hug Hug

# 342
  • Русе/София
Айде и аз наред с майсторите Embarassed,голяма питка
парче
и малка питка

# 343
Пепика забравих снощи да те питам фигурките от брашно, тесто и вода кога се поставят върху питата - в самото начало ли или към края на печенето newsm78.
Ако ги сложа в началото май ще изгорят Rolling Eyes
Ще разгледам питките м Моята кухня и ако има нещо още ще питам Hug

# 344
  • Пловдив
ОПААААААА Hug Hug
СТРАХОТНИ СТЕ МОМИЧЕТА БРАВО НА ВАС  Hug Hug
САМО ПУСКАМ СНИМКИ И БЯГАМ ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ  Hug Hug

пита преди малко изкарана  ..

хляб

Общи условия

Активация на акаунт