Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Моля бърза помощ Praynig
Направих тесто за кифлички с намерение утре да ги печа.Уж го сложих в хладилника,а то вече тръгна да ме търси.
като гледам вече е три пъти май увеличено.да ги печа ли сега или ще спре да втасва  newsm78 Shocked

# 316
Моля бърза помощ Praynig
Направих тесто за кифлички с намерение утре да ги печа.Уж го сложих в хладилника,а то вече тръгна да ме търси.
като гледам вече е три пъти май увеличено.да ги печа ли сега или ще спре да втасва  newsm78 Shocked

Надявам се, че си го сложила в голям съд. Ако е излязло, просто метни една найлонова торбичка отгоре. Печи утре, няма проблем Peace

Поздравления за всички  bouquet!

# 317
Моля бърза помощ Praynig
като гледам вече е три пъти май увеличено.да ги печа ли сега или ще спре да втасва  newsm78 Shocked
Премеси го хубаво и го сложи в голяма найлонова торба - намазнена, в  хладилника най-отгоре. Утре сутринта го печи като ти е казала Полинчето  Peace

# 318
  • София
На мен пък в къщи ми връчиха ултиматум да спра да меся, че съм им бил развалил партийната (ъъъъ пардон талийната) линия.

Ми да не ги карам да ядат бе. Да стоят и да гледат ама ха.

# 319
Момичета браво!!! Peace
Аз от доста време правя питки, но не съм показвала.Днес реших  да направя по рецептата на max mama с едно втасване и да опитам как ще се справя с направата на рози.
Ето резултата:

А това са някои които съм правила преди:

# 320
Аn, страхотни са   bouquet

Дядо Хаджия
, ти ги дразниш с мирис и вид, пък после викаш - "Ми да не ги карам да ядат бе. Да стоят и да гледат ама ха."  Laughing

# 321
  • Пловдив
Пак големи красоти сътворихте момичета БРАВО на вас  истински ви се възхищавам Hug Hug

ДЯДО ХАДЖИ и в къщи така викат пък днес изядоха един хляб с чубрица
/нарочно е припекан така го харесват коричката е страхотна.../

и ето тези джобове със салам със сирене и домат вътре ...

иначе не ядяли бееееее  hahahaMr. Green Mr. Green Все едно нищо не съм месила тютю няма го..  33uu

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 18:22 от ЗИЧЕ

# 322
Здравейте на всички луди за връзване  Joy Като гледам вече и дядо ти Хаджия е получил ултиматум, ама като гледам как му пука  Mr. Green Поздравления на всички, ако няма кой да ви яде питките, давайте ги на комшиите hahaha аз вече така правя, за да си начеша крастата.
Ето и доказателството, да не помислите, че говоря празни приказки.
млечни питки, много пухкави

Първото доказателство

Второто доказателство

An  bouquet къде си се крила досега с тези хубави питки и как хубаво си ги колажирала  Peace

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 22:36 от Пепика

# 323
Ей,направо ви завиждам как ги правите тия украси. ShockedМоже ли някой на ЛС да ми каже как се правят.Искам за 24 май да направя за детската градина една питка и да я надпиша с букви А,Б,В или нещо подходящо за повода.Ама пусто незнам как става Sad
Ан,Пепика - пристигайте у дома на показно #2gunfire
Мойте "проблемни" питки от събота взеха че станаха.Довечера ще се включа със снимки.Вчера бяхме на разходка в балкана и на  малчуганите им дойдоха много добро подкрепление.

# 324
  • Пловдив
ПЕПИКА пак си уникална както винаги  Peaceкрасоти, красота , Hug Hug
И аз раздавам на комшиите като се пристарая с количеството продукция Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да вземеш да хвърлиш рецептата за питките а Crazy Hug Hug
АН страхотни неща ни показваш браво Hug Hug Hug
Вяра Вики идеи много има за направата ще се справиш сигурна съм пък си и градска ако имаш проблем свиркай  Mr. Green Joy

# 325
Пепика, невероятни са  Crazy Ако може да споделиш оформлението на първата питка  Praynig

пп... Зиче, зло да те забрави, пропуснах да похваля и твоите красоти   bouquet

# 326
Ан,зиче,страхотни питки.Лабрекс,не се спираш.
Пепика,и аз се нареждам за оформлението на 1 питка и ако може рецептата на млечните питки.

# 327
Здравейте! Отбелязвам запис и поздравявам всички с прекрасните питки  Simple Smile  chef

# 328
  • София
Аз отдавна не съм се разписвала...ама съм наложила ембарго - на море ще се ходи все пак. И въпреки всичко си намерих повод де - бяхме на прощапулник в неделя  Joy

# 329
Е,най-после станах леля Wink Мисля да се представя с усуканата питка с мед и орехи.Утре почвам репетицията.Стискайте палци и вас ще почерпя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт