Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 143
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ами заповядай аз няма да те върна  Hug аз напоследък избягвам и да готвя,че в тия жеги не се яде нищо.Караме на салати,таратор и леки нещица.И аз си пратих машинката в отпуска,че и лятото дойде а искам и на море  Crossing Arms

# 421
Мамчета,тази от руския сайт е прелестна и искам утре за кръщенето на сина ми да  я измайсторя,може ли някоя от вас да ми даде рецептата за тестото baby_neutral,защото оформянето е ясно как става.Много ще съм ви благодарна  bouquet

# 422
verenceee, тестото може да е всякакво. Избери си някое от първа страница.
А оформянето наистина е много красиво Heart Eyes. Лабрекс, благодаря, че го сподели с нас  bouquet!

# 423
Скоро правих тази питка по рецепта на Labrex и стана супер! (малко намалих дозата,с 1/4,защото месих в пекарната и ми се видя много Wink )

А сега да питам нещо-във вторник мъжа ми има курбан и трябва да правя постна питка.Не със сода обаче,че не я ползвам,гаден ми е вкуса с нея.С мая ще си е,но се чудя дали някоя от рецептите за хляб за машината да ползвам или някоя друга да търся?Вие имате ли някоя изпитана рецепта за такава питка,че да не се изложа пред гостите и попа? Laughing Благодаря ви предварително!  bouquet

# 424
Лабрекс,наистина много оригинален начин на оформяне,и аз ти благодаря,че го сподели.Добре ти се е получило хлебчето,не се коси. Wink
pebs ,много хубава Корона на готвачката си направила! Peace

# 425
Много хубави питки сте направили всички.Браво  newsm51

От мен една питка и едно хлебче по рецептата на мах мама.
Тестото разделих на две дози.

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 18:54 от megans

# 426
Мег,държиш им края на питките,браво! Hug
Мен в тези жеги май не ме влече към месене Thinking,затова ще се наслаждавам на вашите красоти!  bouquet

# 427
  • Русе/София
Моя несполучлив опит за сплитането на сръбската погача ,която показа Лабрекс.Направих всичко както е показано,но когато почна да втасва,се разля   Приятен ден

# 428
Пуре  newsm51 и аз като много от момичетата прибрах машинката за хляб,но си позволявам по една питка или тутманик на седмица.
В последно време купешките хлябове са ...да не казвам.
Май ще ме откажат да хапвам хляб лятото,освен да си правя по някой път домашен.
3Х  newsm51и аз се опитах да правя питката  и хляба по този начин но и на мен се сляха.Може би тестото ми беше меко.Аз я правих по рецептата на мах мама с кисело мляко за по бързо.
Е ще тренираме...все ще се получи.
Погачата ти е чудесна.
Ако има точна рецепта за тестото моля някой да напише.

# 429
  • Пазарджик/Лондон
И аз вчера правих сръбската погача на Лабрекс , много вкусна :

# 430
  • под тепетата
Аелис , чудно изглежда, а като знам и колко е вкусна- с едно сядане и ...свършва  Laughing

pebs , ако не е късно- сестра ми прави посна питка за здраве по рецептата за вкусните питки на Карина.

# 431
Моя несполучлив опит за сплитането на сръбската погача

3xi, или тестото ти е било по-меко, или не си намазала с мазнина хубаво, но по-вероятно е първото. При мен станаха плетениците, аз пък от акъл да я преместя, откакто я оформих и беше постояла малко, я разместих, разкривих, та оттам ми дойдоха проблемите. Иначе, по крайщата, където я държах, си запази плетката. За друго не се сещам. Надявам се поне да ви е била вкусна!  bouquet Пак пробвай, като ти дойде музата, ще стане, къде ще ходи! Peace

Аелис , радвам се, че ви е харесала погачицата, вкусно е тестото. Heart Eyes Гледай какво става, питката на комшиите - сърби, а пък откъде я научих - от руски форум! Grinning Като гледам си я правила както е в оригинал, лесно се отделят парченцата. Чудничко изглежда!  bouquet

# 432
  • Пазарджик/Лондон
labrex , да , с оригиналното подреждане я правих Wink.То на гостите им беше много интересно как се отделят парченцата, а пък и като я опитаха...Наистина много се хареса.

# 433
  • Русе/София
Моя несполучлив опит за сплитането на сръбската погача

3xi, или тестото ти е било по-меко, или не си намазала с мазнина хубаво, но по-вероятно е първото. При мен станаха плетениците, аз пък от акъл да я преместя, откакто я оформих и беше постояла малко, я разместих, разкривих, та оттам ми дойдоха проблемите. Иначе, по крайщата, където я държах, си запази плетката. За друго не се сещам. Надявам се поне да ви е била вкусна!  bouquet Пак пробвай, като ти дойде музата, ще стане, къде ще ходи! Peace

Като се замисля тестото наистина беше меко.Другия път ще се коригирам.

# 434
pebs , ако не е късно- сестра ми прави посна питка за здраве по рецептата за вкусните питки на Карина.

Благодаря! Peace Не е късно,защото събитието е утре следобяд,та от сутринта ще имам време за проби!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт