Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 132 947
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
А да видиш какво е като заразмяташ из темата разни козунаци и други изкушения!  Laughing Никакво ходене в кухнята!  Naughty

# 76
  • забравих си мисълта...
А да видиш какво е като заразмяташ из темата разни козунаци и други изкушения!  Laughing Никакво ходене в кухнята!  Naughty

Видях, видях  #Shocked, лоша работа,   newsm09 но никакво ходене на онова вкусно място, не смея да изрека името даже.  Grinning Няма да правя такива работи вече,   Naughty взех си поука.   newsm62

# 77
Аз ти предлагам да отидеш до едно друго място- спалнята. Лягаш, спираш да мислиш и заспиваш.  Laughing Mr. Green Аз спирам да спамя темата и се катурвам в леглото.  Hug

# 78

А това тесто ми е страшно вкусно Crazy. Пробвай обезателно. Правя ги само с едно втасване след оформянето и пак се надуват страхотно Peace. Кой да ти чака толкова време ooooh!.
Полинка,кажи колко мая слагаш ти ,и суха или прясна,защото с тази една лъжичка в рецептата не ми се чака 2 часа,и то за първо втасване.И аз като теб ще ги направя с едно втасване,но за 350 гр. брашно 1/2 кубче мая май ще е множко.Дали да не сложа 1/3? newsm78

# 79
  • София

А това тесто ми е страшно вкусно Crazy. Пробвай обезателно. Правя ги само с едно втасване след оформянето и пак се надуват страхотно Peace. Кой да ти чака толкова време ooooh!.
Полинка,кажи колко мая слагаш ти ,и суха или прясна,защото с тази една лъжичка в рецептата не ми се чака 2 часа,и то за първо втасване.И аз като теб ще ги направя с едно втасване,но за 350 гр. брашно 1/2 кубче мая май ще е множко.Дали да не сложа 1/3? newsm78

Пробвай с 1/4 кубче.

# 80

Dano ne ti e kysno, mila, i pro6tavaite za latinicata Embarassed.
Pravq gi v dvojna doza, i slagam edno paket4e suha Jotker. Ako e prqsna - za 700g bra6no polovin kub4e e ok. Ina4e izlizat malko Peace.

# 81
Страшно апетитно сте заразителни newsm51
И от мен козунак,питка и тутманик по рецептата на мах мама newsm51 с кисело мляко и  за бърз козунак.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 19:07 от megans

# 82
  • забравих си мисълта...
Megans, разкошни са!    bouquet Аплодисменти!  smile3501

# 83
Хлебчета с маслини от мен.

# 84
Полинка,дядо хаджиbouquet!
Ще се възползвам от съветите ви,ако е една доза-1/4 мая,ако е двойна-1/2. Hug

# 85
  • забравих си мисълта...
Повече никакви обещания, които не мога да спазя. Та един тутманик по никое време от мен, но вие сигурно спите, така че нямам кой знае какви угризения Wink.

# 86
  • София
Е то спи ли се с тебе ми кажи а  Crossing Arms многооо си лоша,веднага да ми пратиш пра че ама веднага.Аз се мъча да работя девойката вкусотии ми показва  ooooh! Ама ще ти го върна да знаеш  Hug е може да не се справя като теб де ама все пак  Joy

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 01:26 от didolinaa

# 87
  • забравих си мисълта...
Didolinaa, ще се справиш ти, ще се справиш, и още как, както ти казах и ще ти ръкопляскаме даже Naughty.

# 88
  • Bulgaria-Italia
Привет момичета и момчета ,нещо напоследък нямам настроение да снимам ,но за да не си помислите,че съм спряла да меся ......

Хлябът на моята свекърва“ на Лабрекс

# 89
Момичета, страхотни сте както винаги !   Hug bouquet
От мен питка за кръщене:

Общи условия

Активация на акаунт