Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 461
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Shada, много апетитна си я направила, комплименти!   bouquet

Shada, и от мен комплименти!  bouquet И с какво направи тия хубави пунктири покрай листенцата?

# 181
  • забравих си мисълта...
Със слънчоглед мисля ги е направила.

# 182
Лабрекс, прилича ми на белени семки Thinking.

Обаче мога да кажа само Уау!!!! Страхотна красота си създала, Shada  bouquet!

Мег, впечатляващи произведения Hug! Браво, много красиви Peace!
И кой яде всичко това Crazy? Аз гледам да правя по веднъж в седмицата по нещичко само да си направя кефа. Въздържам се, макар че ме сърбят ръцете постоянно Crazy.

# 183
  • Bulgaria-Italia
Пепика благодаря много . Резултатите тук са винаги прекрасни ,защото се вдъхновяваме една от друга , винаги си помагаме ,и най-важното е,че го правим с много любов  Hug

Меганс ,спри сеее , че и подканва в двойни дози да месим  LaughingИ тук да кажа ,че милинките и сиренките са  Heart Eyes

Shada ,тя като рисувана тази корона  smile3501 Много е красива  newsm51

# 184
Лабрекс, прилича ми на белени семки Thinking.

Обаче мога да кажа само Уау!!!! Страхотна красота си създала, Shada  bouquet!

И аз си го помислих, ама ако са семки, как  само мераклийски ги е подредила в една посока с връхчетата, Чудна е короната!  bouquet  chef

# 185
Shada,короната е перфектна!   bouquet

# 186
Shada,страхотна геометрия си и докарала на тази питка-всичко е точно, съразмерно и подредено.БРАВО!  bouquet
ЗИЧЕ,Меганс-много красиво и вкусно! Peace

# 187
  • София
Браво, много хубави питки видях, поздравления!
Зиче, мина ли кръщенето? Сигурна съм, че си обрала овациите с питката!  Hug

Аз пиша, защото онзи ден питката ми стана на кифлички, но пък тази сутрин замесих тесто за малки кифлички-локумки, които в момента се пекат и заприличаха на питка, значи трябва да пиша в тази тема  hahaha!
Ако срамът не е голям, може да се престраша да ги снимам и да ги покажа  Mr. Green!

# 188
Момичета страхотни сте. newsm51
Поли,Пуре благодаря и всичко ваше е прекрасно newsm51
Шада страхотна питка/готвачката ряпа да яде/
От мен един тутманик на Касиер newsm51/как да се спра като пускате вкусотия след вкусотия а рецептите ви са супер.

# 189
  • забравих си мисълта...
Megans,   bouquet сътворила си чудесен тутманик, толкова е пухкав и въздушен, да си гризне човек от монитора чак.

# 190
  • София
Записвам се и аз с две питки от вчера. Първата е с "къпано" тесто.

# 191
Момичета златни ръце имате.Искам само да попитам прави ли се пита за бал и ако да,каква трябва да бъде.Благодаря ви и комплименти за всички! Hug

# 192
  • забравих си мисълта...
Verabel, чудесни питки   bouquet .

Devora3, аз не знам дали правят питка за бал, но всъщност защо да не направиш, според мен менюто си го определяш ти. Просто си избери една красива питка и съм сигурна, че ще и се радват всички и ще събереш овации. На първа страница има много подходящи рецепти, а също погледни и в галерия питки и все ще ти допадне нещо.

# 193
От френското тесто на Лабрекс Hug Hug Hug направих кифлички с локум!
Страхотно е тестото, наистина!!!!!!!!!
Лабрекс, а маргарина дали може да се замени с масло, че ги приготвям основно заради детето!? Thinking

# 194
Меганс,пак си запретнала ръкави,не се удържаш,ей, Laughingама какъв чуден тутманик си направила,приказка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт